Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Češka na Slovensku zadržela zloděje orálním uspokojením: „Vemte si ho, já už nemůžu,“ řekla zasahujícím policistům!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Aktualizováno -
27. ledna 2021
22:28
Autor: VaB - 
27. ledna 2021
17:32

Maxim (24) se v bratislavské Petržalke rozhodl vyloupit čerpací stanici, od obsluhy požadoval peníze, nebál se použít násilí. Jenže to nevěděl, že tam potká aktivní občanku z České republiky! Ta ho zadržela, ale způsobem, který je opravdu nezvyklý. Při zadržení ho totiž začala orálně uspokojovat. Muže si pak od ženy převzali policisté.

K incidentu došlo v noci z úterý na středu na jedné z čerpacích stanic v bratislavské části Petržalka na Slovensku. Do prostoru čerpací stanice přišel čtyřiadvacetiletý Maxim. Nakupovat však nepřišel. 

Mladý muž pod hrozbou násilí vyžadoval po obsluze peníze. Zaměstnance dokonce udeřil do tváře, peníze Maximovi poté vydal. Zaměstnanci se ale zloděje podařilo obelstil. Vyšel zadním vchodem ven a zloděje uvnitř zamkl. Poté přivolal policisty.

Stejným vchodem do budovy měla přijít i Češka Soňa, která se lupiče Maxima rozhodla zadržet. A to poněkud neobvyklým způsobem. TV JOJ uvedla, že žena po zadržení začala muže orálně uspokojovat. Když policisté dorazili na místo, našli v jedné místnosti mladou Češku Soňu. „Vemte si ho, já už nemůžu,“ měla říct žena. 

Dvojice ležela na zemi polonahá, když policisté chtěli muže zadržet, začal se bránit. byly vůči němu použity donucovací prostředky. „Po jejich použití byl eskortován na příslušné policejní oddělení, kde s ním byly provedeny potřebné úkony," uvedli policisté. S mužem bylo zahájeno trestní stíhání ve věci trestného činu loupežné přepadení. 

pajato73 ( 29. ledna 2021 08:03 )

ja se fakt stydim za ceske novinare za nektere jine cechy/cesky ale taky...

bizon_pepa ( 28. ledna 2021 19:30 )

My tu pravé máme jen samé sloveny. Doma mají sice tvrdé euro, ale tady je evidentně lip.

slovan1954 ( 28. ledna 2021 18:15 )

renalek ( 28. ledna 2021 15:52 )

bizon_pepa ( 28. ledna 2021 14:42 )

Mohli by založit i Anální jednotku. A Hamáček by byl první člen.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání