Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Žárlivá žena se nepoznala na fotkách zamlada a pobodala manžela. Myslela si, že jí zahýbá

Žárlivá Leonora po zatčení, které následovalo poté, co pobodala manžela.
Žárlivá Leonora po zatčení, které následovalo poté, co pobodala manžela.  (Autor: Twitter)
Autor: shp - 
27. ledna 2021
22:03

Tragikomický případ řešila policie v mexickém státě Sonora. Žena identifikovaná jen jako Leonora L. tam pobodala svého manžela, protože si myslela, že jí je nevěrný. Nepoznala se totiž na fotkách, které u něj našla. Byla na nich hodně mladá a hubená.

O Mexičanech se říká, že jsou horkokrevní. Leonora je toho jasným důkazem. Policisté z okresu Cajeme byli ve státě Sonora přivoláni k neobvyklému případu napadení a domácího násilí.

Nepoznala se na starých fotkách

Jak informoval web Yucatan Magazine, žena byla zatčena poté, co doma pobodala svého manžela. Důvodem byla její žárlivost. Leonora totiž našla v mobilu svého manžela fotky sličné slečny.

Žárlivost v ní tolik bujela, že nepoznala, že je to ona sama zamlada. Choť Juan, kterému se podařilo nůž ze spárů manželky dostat, vysvětlil, že si nechal zdigitalizovat staré analogové fotky své ženy.

Policii přivolali sousedi

Policie přijela na místo poté, co ji přivolali sousedé, kteří z domu slyšeli výkřiky. Strážci Leonoru zadrželi a podle webu Mexičanka stále čeká, až proti ní budou oficiálně vznesena obvinění.

Video o polyamorii: Žárlivost je jen v hlavě

dietr ( 28. ledna 2021 03:54 )

To je vtip roku!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání