Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Další rána pro Terezu: Soud zamítl žádost k odvolání!

Autor: shp - 
28. ledna 2021
05:20

 Tereza H. (24) zažila další drsnou ránu. Pákistánský soudce rozhodl o zamítnutí žádosti o jejím odvolání. Slyšení se tak nyní konat nebude. Češka pomalu ztrácí naději, že se z basy dostane dříve, než uplyne její vyměřený trest.

Soudce Malik Shehzad zrušil předchozí rozhodnutí o projednání odvolání. Nejvyšší soud tak zamítl Terezinu žádost o brzké slyšení. Tereza nyní bude muset na odvolací slyšení dál čekat,“ řekl Blesk.cz zdroj přímo z Pákistánu.

K rozhodnutí došlo před pár dny, ale Terezin právník o něm neinformoval. Potvrzené informace mám přímo ze soudní místnosti,“ doplnil zdroj s tím, že soud zrovna projednává odvolání z jiných případů týkajících se drog z roku 2014.

Tvrdila, že je nevinná, soud ale nepřesvědčila

To je pro Terezu velká rána. Kdoví, kdy se soud bude zabývat jejím případem. Tereza přitom doufala, že se dostane zpoza mříží dříve, protože si věřila, že soud přesvědčí o své nevině. Už po svém zadržení tvrdila, že o drogách nevěděla.

Češku zadrželi na pákistánském letišti v Láhauru v lednu 2018 s téměř devíti kilogramy tvrdé drogy heroinu. Z muslimské země s nimi chtěla tehdy ještě blonďatá Tereza odletět do Irska.

Marná snaha 

V březnu 2019 pak pákistánský soud odsoudil Češku k 8 letům a 8 měsícům vězení. „Co jsem udělala?“ vzlykala tehdy. Evidentně byla přesvědčená, že bude propuštěna na svobodu. Od té doby byly jakékoliv její snahy o odvolání neúspěšné...

Paja Papaja ( 5. března 2021 14:25 )

Jasne!urcite pustit!omluvit se ji a pribalit ji nacestu 10 kilo heraku,at ma chudak neco do zacatku!a ti chudaci jeji rodina ji to muzou v cesku pomoct prodavat!!

Dalibor Komanický ( 13. února 2021 07:16 )

Mala by sa vrátiť domov, lebo jej rodina je v Česku.Treba veriť v jej prepustenie.

poky-f ( 12. února 2021 23:40 )

Velmi DOBRÉ rozhodnutí ! Jen si tu fetku tam nechte , doma jich máme dost !!

valachia ( 12. února 2021 09:51 )

Co jsem udělala? Ne. Co jsem to udělala.

pinkfloyd23455 ( 12. února 2021 08:44 )

to že sedi opravněně je bez diskuze tak to prostě byva když ti prachy zatemni mozek !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání