Vila, ve které bydlí Štěpánka Duchková, je dostatečně rozlehlá a patří k ní i nemalá zahrada. O tu známá moderátorka prý velice ráda pečuje. „Mám kamarádku, odbornici, která vždycky přijede, řekne mi, že mám všechno špatně, a musí to předělat. Navozí spoustu kytiček a keřů a to potom všechno lítá. Ale výsledek stojí za to,“ domnívá se dáma, co se v médiích pohybuje již od 90. let.

Zatímco ona se stará o exteriér, interiér domu zařizoval její manžel. „Vybíral jednotlivé kousky a umístil je na své místo. Já mu nábytek ale občas přesunu. My ženy to prý tak máme, že občas musíme tím nábytkem hnout,“ usmívala se sympatická maminka dvou kluků, dvojčat Jana a Adama (11).

Její bydlení působí téměř prvorepublikově, to  nejenom zvenčí. Zdobí ho nádherné tapety, starodávný nábytek, nebo třeba nádherné piano, na kterém jsou postavené fotky Štěpánčiných dětí. Všechno k sobě dokonale ladí - a vše je vzdušné. Dokonce i kuchyně je prostorná, to proto, aby se v ní vařilo vícero kuchařů...

„Manžel rád vaří, takže se tam oba vejdeme a nepřekážíme si. Kuchyně je trošku temnější, ale celá se krásně prosvětlila bílou, kamennou pracovní deskou. Já vařím hodně a sbírám i recepty. S kamarádkami a maminkou se pak domlouvám, co a jak uvařit, a přitom mne to vůbec nebaví. Kdybych měla vařit jen pro sebe, tak ke sporáku nepřijdu. Byla bych živa o zelenině, sýru a vínu,“ prozradila na sebe Duchková. Její muž prý ze všech jejích pokrmů nejvíce preferuje především její osvědčené „rozlítané“ ptáčky.

VIDEO: Štěpánka Duchková vyrazila na tah: Partnerovi napsala seznam, co má doma udělat! 

Video
Video se připravuje ...

Štěpánka Duchková vyrazila na tah: Partnerovi napsala seznam, co má doma udělat! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Přestože na úklidové práce si Duchková platí odborníky, do péče o domácnost zapojila i syny. „Kluci mají za úkol vyklízet myčku a věšet a pak sundat vyprané prádlo. To je jejich práce. O ostatní se postarám já a manžel. Žárovku si vyměnit umím, složitější věci udělá manžel, a když si nevíme rady, dojde k nám hodinový manžel. Ten umí všechno,“ popsala organizaci své domácnosti moderátorka.

Doma má dokonce svůj koutek, kam se chodí odreagovat a zrelaxovat. „Když mě všichni rozčílí, což se ale nestává často, uklidňuji se tím, že si brnkám na piano. Moc na něj neumím, tak hraji nesmysly. Nebo si zalezu do křesla a čtu si.“

Luxusně zařízený domek mimochodem není jedinou nemovitostí, jakou Duchková s manželem vlastní. Ve Španělsku má totiž ještě jedno „letní sídlo“, kam několikrát za rok s celou svou rodinou jezdí, například tam dříve trávívali každé Vánoce. Návštěvu svého druhého domova u moře si nechtěli nechat ujít ani kvůli koronavirové pandemii. „Tam, kam směřujeme, žádné ohnisko nebylo. Máme informace, že to tam proběhlo úplně v klidu,“ tvrdila loni v létě magazínu Sedmička.

VIDEO: Štěpánka Duchková: Tajemství její štíhlé postavy? Nejím!

Video
Video se připravuje ...

Štěpánka Duchková: Tajemství její štíhlé postavy? Nejím! Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
61 fotografií