„Všichni tady chcípneme,“ napsal mluvčí BIS na Twitter. „Je to jenom ranní fórek,“ uklidňuje Šticha

SOCIÁLNÍ SÍTĚ

„Všichni tady chcípneme,“ napsal mluvčí BIS na Twitter. „Je to jenom ranní fórek,“ uklidňuje Šticha
Tweet mluvčího BIS Ladislava Štichy. Foto: pritnscreen Twitter
1
Domov
Echo24
Sdílet:

Mluvčí Bezpečnostní informační služby Ladislav Šticha na svém twitterovém účtu poněkud pesimisticky konstatoval, že sice nepropadá panice, ale cítí, že „všichni chcípneme“. Přesto, že jde o soukromý účet, některé uživatele tato nepříliš optimisticky znějící zpráva překvapila.

„Neřekl bych, že mám depku a ani nepropadám panice, ale tak nějak cítím…...jsme v prdeli a všichni tady chcípneme,“ napsala na svůj twitterový účet Šticha, který je bývalým novinářem České televize či TV Nova. Zpráva vyvolala pobavené, ale i poněkud znepokojeně znějící reakce, protože pochází od mluvčího tajné služby.

Podle něj jde však pouze o vtip, který ani nijak nereaguje například na včerejší negativní výhled situace od premiéra Andreje Babiše (ANO), podle kterého bude zřejmě nutné dále zpřísňovat opatření i za nejvyšší stupeň protiepidemického systému.

Šticha předpokládá, že to všichni uživatelé pochopí jako humor. „Je to opravdu jenom vtip, jenom prostě ranní fórek, není za tím fakt vůbec nic,“ řekl Šticha deníku Echo24. „Byla to reakce na moje ranní probuzení,“ dodal pobaveně.

Nejde podle něj ani tak o reakci na něco konkrétního, jako spíše o celkovou situaci s koronavirem. „Myslím, že jako každý člověk i já mám nějaké pocity z posledních měsíců svého života,“ dodal pro Echo24 Šticha.

Šticha se později na Twitteru za svůj ranní status omluvil a smazal jej. „Ráno jsem sem dal expresivní nadsázku ke svým ranním trablům a podcenil jsem všeobecnou náladu. Omlouvám se všem, kdo můj tweet vzali vážně. Měl to být vtip a asi se nepovedl. Mažu ho.“

Sdílet:

Hlavní zprávy

×

Podobné články