Přesto do Egypta odletěla a už pár dní si užívá sluníčka. „Marťák parťák musel zůstat v ČR. Měla to být naše společná dovolená ve dvou. Ale bohužel mu vyšel positivní test na covid. Covidem jsme prošli na začátku prosince, a tak jsme si mysleli, že to bude v pohodě, že je pryč a máme imunitu. Bohužel je jedním z těch, kterého se covid drží i dva měsíce. Není infekční, ale prostě ho má v sobě a nemohl letět,“ popsala na instagramu strasti před odletem na dovolenou Monika Leová

„A to jsme spolu byli ještě pět dní před odletem na antigenních testech, abychom si byli jistí, že můžeme koupit letenky. Testy nám vyšly negativní. Na let se ale musí dělat PCR testy a ty odhalí vše.“

Jelikož je ve 28. týdnu těhotenství, tak je jasné, že odložit let na později by už bylo riskantní, tak musela brunetka sáhnout po náhradním řešení. 

VIDEO: Leová a její karavan lásky! Už tam má místo i pro miminko

Video
Video se připravuje ...

Leová a její karavan lásky! Už tam má místo i pro miminko Markéta Reinischová, Jan Jedlička

A tak jsme museli pár hodin před odletem vymyslet plán B. Buď to celé zrušíme (díky covid pojištění by nám vrátili asi 80 %), nebo pojedu sama nebo seženeme někoho místo Martíka. Uplakaná jsem zavolala mamince, ta v prvních chvílích vůbec nechtěla jet, bála se letu,“ prozradila Monika. 

Bylo to samozřejmě narychlo a měla na to hodinu. Naštěstí jsme ji přemluvili (spíš jí její manžel řekl, že není jiná možnost) a frčeli jsme pro ni. Cestovka přepsala jména a ve čtyři ráno jsme s ní šli na covid test, byla negativní a za čtyři hodiny jsme seděly v letadle,“ dodala na sociální síti těhotná kráska. 

VIDEO: Exotická moderátorka Monika Leová: Konec na Primě a nový projekt v procesu!

Video
Video se připravuje ...

Exotická moderátorka Monika Leová: Konec na Primě a nový projekt v procesu! Markéta Reinischová

Fotogalerie
58 fotografií