Nové Samsungy dostávají antibakteriální ochranu od PanzerGlass. Respektuje i čtečku otisků

Od dnešního dne jsou v prodeji nové smartphony z řady Samsung Galaxy S21 (více zde). Dánský výrobce krycích skel PanzerGlass ihned pohotově přispěchal s ochranou displeje i zad pro všechny tři novinkové modely. Jejich cena začíná na 899 Kč.

Pro modely Samsung Galaxy S21, S21+ a S21 Ultra jsou k dispozici tvrzená skla a obaly ClearCase, které ochrání přední i zadní stranu telefonů. Ta je totiž až na nejmenší Galaxy S21 vyrobena také ze skla.

Vyšší odolnost, antibakteriální ochrana

Skla pro nové Samsungy jsou vylepšena technologií Micro Fracture, která zvyšuje jejich celkovou odolnost, ale také odolnost na hranách, což se hodí, pokud telefon vkládáte do nějakého obalu. Ten má obvykle okraje, které se mohou dostat do kontaktu s hranou krycího skla.

S použitím skel PanzerGlass se podle slov výrobce žádným způsobem negativně neovlivní funkce ultrazvukové čtečky otisků v displeji, sloužící k biometrickému odemykání telefonu. Pro zachování správné funkce čtečky otisků prstů je třeba dodržet přesný postup instalace skla výrobcem, a to včetně kalibrace otisků.

Nová generace ochranných skel PanzerGlass pro Samsungy Galaxy S21 je opatřena speciální vrstvou s antibakteriální úpravou. To eliminuje ulpívání bakterií a nečistot na povrchu zařízení. Výrobce uvádí, že k jejich zničení postačí 24 hodin.

Diskuze (3) Další článek: Bond na plátně nezestárne, rok a půl stará Nokia ano. Produktové scény se možná budou přetáčet

Témata článku: , , , , , , Samsung Galaxy S21 5G, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Samsung Galaxy S21+ 5G, Respekt, Odolnost, Čtečka otisků, DOS, Čtečka, Hrana, Samsun, Výrobce, Otisk,