FC Slovan Liberec | Los osmifinále MOL Cupu: Slovan bude hrát doma s Českými Budějovicemi
Menu Další Zavřít Zavřít
15.02.2021

Los osmifinále MOL Cupu: Slovan bude hrát doma s Českými Budějovicemi

Redakce
Liberec – Po postupu přes druholigovou Viktorii Žižkov čeká fotbalisty Slovanu už na začátku března další kolo MOL Cupu, tentokrát osmifinále, kam se kvalifikovalo 16 nejlepších týmů. Naše mužstvo bude hrát na domácí půdě, jelikož bylo taženo z dvojice jako první, střetne se přitom s Dynamem České Budějovice.

V soutěži zůstalo deset ligových celků, Baník Ostrava (s Třincem) a Jablonec (s Líšní) ještě musí své zápasy třetího kola odehrát v náhradních termínech. Do osmifinále se dostaly také dva druholigisté: Vlašim a Hradec Králové, Karlovy Vary se kvalifikovaly ze třetí nejvyšší soutěže.

Kluby jsou během losování taženi z jednoho koše bez nasazení. Na domácí půdě hraje první vylosovaný klub bez ohledu na úroveň soutěže. Právě tak nakonec dopadl náš celek, kterému připadl velmi známý soupeř. S českobudějovickým Dynamem se Slovan střetl minulou neděli, duel skončil bezbrankovou remízou 0:0.

„Měli jsme možnost s nimi odehrát poslední ligový zápas. Velmi kvalitní mužstvo, které má dobré fotbalisty. Bude to kdo s koho. Jsme rádi, že hrajeme doma a nemusíme cestovat třeba někam na Moravu, to je určitě pozitivní," komentoval trenér Pavel Hoftych. „Porveme se o postup a uvidíme."

Oficiální hrací termín dalšího kola je naplánován na 3. března.

Zbylé dvojice osmifinále:
Vlašim – Jablonec/Líšeň
Teplice – Zbrojovka Brno
Mladá Boleslav – 1. FC Slovácko
Sparta Praha – Baník Ostrava/Třinec
Bohemians 1905 – Sigma Olomouc
Hradec Králové – Viktoria Plzeň
Slavia Praha – Karlovy Vary


Generální partner
Preciosa
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Další partneři
Bazén Liberec Speditrans
Mediální partneři
Český rozhlas Liberec Hattrick