Valašské Klobouky - Oficiální web města


Vyhledávání


Sociální sítě

Facebook

Cesta: Titulní stránka

 

Městský úřad Valašské Klobouky upravuje úřední dobu

Úřad
Klienti mohou své žádosti vyřizovat v pondělí a ve středu od 8 do 17 hodin a v pátek od 8 do 13 hodin. Pro nejčastější agendy na přepážkových pracovištích je možné objednání na úterý a čtvrtek prostřednictvím rezervačního systému na webu města.
 

 
 

VALAŠSKÉ KLOBOUKY – V souvislosti s aktuálně platnými protiepidemickými opatřeními upravuje Městský úřad Valašské Klobouky úřední dobu na tři dny v týdnu. Klienti mohou své žádosti vyřizovat v pondělí a ve středu od 8 do 17 hodin a v pátek od 8 do 13 hodin. Pro nejčastější agendy na přepážkových pracovištích je možné objednání na úterý a čtvrtek prostřednictvím rezervačního systému na webu města.

 

„Prosíme klienty, aby při návštěvě městského úřadu důsledně dodržovali platná hygienická pravidla, která spočívají v dezinfekci rukou, ochraně dýchacích cest rouškou či respirátorem a zachovávání rozestupů. I nadále upřednostňujeme v kontaktu s občany elektronickou a telefonickou komunikaci,“ uvedl Karel Švach, tajemník městského úřadu.

 

Rezervační systém umožňuje objednání konkrétního termínu návštěvy pro vyřízení občanského průkazu, cestovního pasu, řidičského průkazu nebo úkonu v registru vozidel, dále pro ověřování, výpis z CzechPointu, úkony evidence obyvatel nebo matriční záležitosti. Objednaní klienti by měli vyčkat před příslušnou budovou městského úřadu, kde je v daný čas vyzvedne pracovník přepážky.


Lenka Zvonková
tisková mluvčí

 
Zveřejnil/a: Ing. Lenka Zvonková
Vytvořeno / změněno: 16.2.2021 / 16.2.2021

 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém