Herazová se díky svému vzhledu zapsala do povědomí veřejnosti coby kolumbijská verze jedné z nejpopulárnějších reality hvězd na světě. Kromě dechberoucí postavy sdílí obě dámy ještě něco – jsou častými terči posedlých jedinců. Ale zatímco Kardashianová se před stalkery může schovat do svého multimilionového sídla obehnaného zdí s ostnatým drátem, modelka má jednu jedinou možnost – úprk.

Sedmadvacetiletá Kolumbijka momentálně žije v Itálii, kterou má kvůli různým slídilům procestovanou křížem krážem. „Od chvíle, co jsem začala dělat instagramovou modelku, mě pronásledují stalkeři,“ přiznala kráska, jejíž fanouškovská základna pouze na instagramu čítá přes milion fanoušků.

Video: Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu

Video
Video se připravuje ...

Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu Bára Horáková, Lukáš Červený

Obsesivní nápadnici ji přiměli sedmkrát změnit bydliště, pokoj od nich nemá ani na ulici nebo v posilovně. „Když mě mí sledující spatří, začnou se chovat divně. Je to nepříjemné, proto tam chodím v době, kdy se tam zdržuje málo lidí,“ vysvětlila Mariana.

Ne všichni ale zachází do extrémů. Playboy modelka prozradila, že ji mnoho nápadníků zahrnulo drahými dárky, jako je například oblečení od předních módních návrhářů nebo nejrůznější doplňky, navíc nic na oplátku od ní nechtěli. Našlo se i pár boháčů, kteří Marianu pozvali na svůj soukromý ostrov. Do zpráv jí také přistálo množství žádostí o ruku, které se vší slušností odmítla.

VIDEO: Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala?

Video
Video se připravuje ...

Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala? Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
30 fotografií