Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

SOUHRN 48. KOLA: Hradec Králové se hlásí o čtyřku, zdolal Třinec. Liberec ztratil v Brně

Přetahovaná o pozici v nejlepší čtyřce extraligy zajišťující přímou účast ve čtvrtfinále play-off pokračuje. Významně se o ni hlásí hokejisté Hradce Králové, kteří si doma vyšlápli na Třinec 3:2 a už poskočili právě na čtvrtou příčku. Mladá Boleslav drží třetí místo po výhře 5:2 nad Pardubicemi. Na pátou pozici spadl Liberec, když v Brně jasně nestačil 1:4 na Kometu po nezvládnuté první třetině 0:3. Olomouc si čtyři kola před koncem základní části zajistila postup do předkola play-off díky vítězství 2:1 v Českých Budějovicích. 

Hokejisté Hradce Králové slaví gól Dominika Graňáka
zdroj: ČTK autor: David Taneček

Hradec Králové - Třinec 3:2

Přesilové hry se hokejistům Hradce Králové v posledních duelech příliš nedařily, tentokrát v nich udeřili dvakrát. Také zásluhou trefy Dominika Graňáka a Kevina Klímy v početní převaze porazili 3:2 lídra z Třince, s nímž poprvé v sezoně bodovali. První Oceláři neuspěli po sérii pěti výher a vedou před Spartou stále o čtyři body.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Třinec

Plzeň - Vítkovice 3:1

Plzeňští hokejisté se zvedají, po Liberci přehráli i Vítkovice. Indiáni stále bez Milana Gulaše a Tomáše Mertla zvítězili doma nad Ostravany 3:1. Naplno bodovali po šesti zápasech a ukončili sérii čtyř výher Vítkovic.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Vítkovice

České Budějovice - Olomouc 1:2

Olomouc si čtyři kola před koncem základní části finálně zajistila postup do předkola play-off. Hanáci porazili ve 48. kole extraligy České Budějovice 2:1 a přehráli Motor i počtvrté v sezoně. O osmé domácí porážce Jihočechů za sebou rozhodl v 50. minutě v přesilové hře Tomáš Dujsík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice - Olomouc

Mladá Boleslav - Dynamo Pardubice 5:2

V dostizích o nejlepší čtyřku extraligy zajišťující přímý postup do čtvrtfinále v poslední době hokejisté Mladé Boleslavi lehce ztráceli. Nyní ale zase zabrali. V 48. kole doma přehráli jasně Pardubice 5:2, gól a asistenci zapsali David Šťastný a Valentin Claireaux. Dynamo prohrálo počtvrté za sebou. Domácí bodovali ve vzájemných duelech podvanácté v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Pardubice

Kometa Brno - Bílí Tygři Liberec 4:1

Po většinu sezony mdlá, nyní nebezpečná. Kometa Brno vyhrála potřetí v řadě doma, když jasně přehrála Liberec 4:1. Brňané rozhodli v první třetině, kterou zvládli 3:0. Bílí Tygři klesli na pátou příčku a ztrácí bod na čtvrté místo zajišťující přímý postup do čtvrtfinále.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Liberec

Karlovy Vary - Zlín 5:4 PP

Karlovy Vary porazily Zlín 5:4 v prodloužení a připsaly si ve vzájemných soubojích osmou výhru v řadě. Utkání rozhodl svým druhým gólem v čase 60:40 Jiří Černoch, dvakrát se mezi střelce zapsal i Libor Zábranský. Zlín prohrál počtvrté za sebou a přišel i o teoretickou šanci na postup do předkola play-off.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Zlín
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články