Modelka Helena Houdová, která se již dávno překvalifikovala z „ramínka na šaty“ v sexuální koučku (a v tomto oboru také velice úspěšně podniká), moc dobře ví, jak na sociálních sítích zaujmout: stačí jenom poodhalit něco málo ze svého sošného těla, na kterém se neuvěřitelných 22 let od soutěže krásy téměř nepodepsalo. Plavovlasá kráska nemá s nahotou problém, a tak rajcovní fotky přikládá i k poselství, které je mnohem méně příjemné než pohled na ni, zcela obnaženou, jak si zakrývá pažemi ňadra a v klíně má květiny.

„Dnes jsem poprvé zalitovala, že nejsem v Čechách. S vámi. Že s vámi nemůžu vyjít do ulic. Nebo do lesa. Do přírody. Že s vámi nemůžu jasně ukázat, že nesouhlasím s manipulací. S úmyslnou kontrolou. S odebíráním svobod. Se lží,“ vzkázala svým bývalým spoluobčanům kráska, která na svém instagramu běžně prohlašuje, že očkování proti koronaviru je genocida. Není tedy divu, že přísné restrikce, které mají v Česku začít platit od pondělka, zahrnující mimo jiné také omezení pohybu po naší vlasti, ji tolik rozhořčily.

VIDEO: Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím!

Video
Video se připravuje ...

Houdová o svém životě: Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím! Blesk TV

Kdo by ale očekával, že Houdová, co společně se svými třemi potomky žije na Bali v exotickém ráji, už kupuje letenku, aby Čechy podpořila svou přítomností v tuzemsku, ten se mýlí. „A pak jsem si uvědomila, že tam být nemusím fyzicky. Protože vás cítím. Cítím vaše obavy, váš strach. Vaši nejistotu. Vaše zoufalství,“ pokračovala modelka, která je přesvědčena, že koronavirová pandemie je jenom o finanční kontrole nad lidstvem a odebírání medicínských svobod. Očkovat proti viru covid-19 se pochopitelně nenechá. „Já jsem zodpovědná za své zdraví, nepředávám ho do rukou žádné jiné osobě.“

„Tma je tady, aby byla konečně vidět. A my si mohli vybrat, zda v ní dál chceme žít, nebo zda chceme vytvořit nový svět založený ne na strachu, chamtivosti, soutěží a manipulaci, ale na lásce, spolutvoření, svobodě a soucítění. Jsme spolu. Jsme jedno. A je nás víc,“ dodala bývalá Misska bojovně. Těžko říct, co chtěla tato ezobohyně vlastně vyjádřit - zda to byla výzva k „revoluci lásky“ (ať už je to cokoliv), jak naznačuje v hashtagu, anebo zkrátka slova plná síly pro všechny, co jsou ochotni jí naslouchat, jisté je ale jedno: Houdové to na známém indonéském ostrově ohromně sluší.

VIDEO: Helena Houdová po rozvodu: Skončila jsem na kapačkách a málem umřela!

Video
Video se připravuje ...

Helena Houdová po rozvodu: Skončila jsem na kapačkách a málem umřela! Blesk TV

Fotogalerie
61 fotografií