Valašské Klobouky - Oficiální web města


Vyhledávání


Sociální sítě

Facebook

Cesta: Titulní stránka

 

Úřední dny budou v pondělí a ve středu

radnice
Klienti mohou své záležitosti vyřizovat v pondělí a ve středu v době od 8 do 11 hodin a od 14 do 17 hodin. Na ostatní dny je možné provést objednání telefonicky nebo e-mailem. Úprava bude platit od úterý 2. března.
 

 
 

VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Vzhledem k nepříznivé epidemické situaci a nastaveným přísnějším opatřením přikračuje Městský úřad Valašské Klobouky ke změně úředních hodin pro veřejnost. Klienti mohou své záležitosti vyřizovat v pondělí a ve středu v době od 8 do 11 hodin a od 14 do 17 hodin. Úprava bude platit od úterý 2. března.

 

„Pokud občanům nebudou nastavené úřední hodiny z nějakého důvodu vyhovovat, mohou si na daném odboru předem sjednat schůzku na konkrétní čas v jiný den,“ ujistil tajemník Karel Švach. Z důvodu zhoršení epidemické situace je ovšem vhodné upřednostnit telefonický kontakt a elektronickou komunikaci.

 

Prosíme klienty, aby při návštěvě úřadu respektovali všechna hygienická opatření. Nutné je zejména používání respirátorů, důkladné dezinfikování rukou a zachovávání dvoumetrových rozestupů.


Lenka Zvonková
tisková mluvčí


 
Zveřejnil/a: Ing. Lenka Zvonková
Vytvořeno / změněno: 1.3.2021 / 1.3.2021

 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém