Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ze špindíry Lucie z Výměny manželek je paní vrahová: Obří svatební ostuda a kritika nevěsty

Ze špindíry Lucie z Výměny manželek je paní vrahová: Obří svatební ostuda a kritika nevěsty
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Další 4 fotografie
svatební trapas
Není to tak dávno, kdy diváky Výměny manželek doslova šokovala rodina Lucie, která má čtyři děti ve vlastní péči a další čtyři jí vzali. Náhradní maminka byla zděšena z absence hygienických návyků dětí a z naprostého chaosu ohledně výchovy. Po skončení Výměny manželek se Lucie, lidmi přezdívaná „špindíra“, rozešla se svým partnerem z reality show a nabrnkla si usvědčeného vraha Michala, kterého si nyní vzala. Nebyla by to patrně Lucie, kdyby její svatbu neprovázel pořádný trapas a obrovská kritika veřejnosti.

Nejdramatičtější Výměna manželek

Začátek roku ve Výměně manželek začal pěkně zostra. Na Lucii, která má čtyři děti ve vlastní péči a další čtyři odebrané, patrně diváci jen tak nezapomenou a náhradní maminka také ne. Diváci jsou v téhle reality show zvyklí již na ledacos.

Proto patrně většinu zpočátku ani nepřekvapil nepořádek, špína a naprostá absence základní hygieny u dětí. Vše se ale vyhrotilo mezi osmi očima, kdy Lucie po cestě na setkání chytila nepochopitelného rapla a začala se do náhradní manželky, která u ní strávila 10 dní, nevhodně pouštět.

Lucie řvala jako smyslů zbavená a svému příteli vyčítala, že mu náhradní manželka třikrát uvařila a nazývala ji sviní. Pomyslnou korunu tomu Lucie nasadila ve chvíli, kdy se rozešla se svým partnerem a začala randit s usvědčeným vrahem Michalem.

Svatba s usvědčeným vrahem a ostuda s dortem

Podle všeho to Lucii a usvědčenému vrahovi Michalovi perfektně klape. "Míšo, bez tebe by život neměl žádnej smysl, jsi můj život, moje všechno, miluju tě strašně moc," pěla chválu na Michala Lucie a dokonce si založili společný Tik Tok a Facebook.

Na sociálních sítích je tahle dvojka neustále pod palbou kritiky lidí, kteří se nedokážou ztotožnit s tím, jak Lucie žije a vychovává děti. Není tomu tak dávno, kdy se Lucie a Michal rozhodli stvrdit svoji lásku před bohem a řekli si svoje "ano".

Nebyla by to patrně Lucie, aby se svatba neobešla bez nějakého toho škobrtnutí. V komentářích na Tik Toku pod jejich svatebním videem se rozohnila paní, u které si Lucie měla objednat svatební dort, ale nakonec se na ni vykašlala.

"Paní Lucie si u mé mámy objednala na jejich svatbu dort a nepřijela si pro něj. A to jsem se těšila, že mi ukáže, jak se mají dělat houskové knedlíky," píše žena v komentářích. Samozřejmě, že kritickému oku veřejnosti neunikla ani Luciina svatební vizáž. "To je snad poprvé, co vidím nevěstu a není hezká," píší lidé v komentářích.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Výměna manželek

Výměna manželek je reality show, kterou od roku 2005 vysílá TV Nova. Manželky ze dvou rodin se na deset dní vymění, to vše pod dohledem kamer. Na konci pořadu se všichni zúčastnění setkají a zrekapitulují, k čemu během Výměny manželek došlo. Aktuální řada Výměny manželek.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy