Baldwinova manželka, která na konci roku tonula v kontroverzi údajného zneužívání svého španělského původu, se stala šestinásobnou maminkou. Radostnou zprávu sdělila fanouškům prostřednictvím rodinné fotografie na instagramu, kde nechybělo pět starších sourozenců nového děťátka: Carmen (7), Rafael (5), Leonardo (4), Romeo (2) a Eduardo (6 měsíců). 

Video: Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu

Video
Video se připravuje ...

Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu Bára Horáková, Lukáš Červený

Herecká dvojice dopředu neoznámila, že plánuje rodinu rozšířit o dalšího člena. Nejmladšího potomka Eduarda přivedla Hilaria na svět před šesti měsíci, a protože je fyziologicky nemožné, aby po tak krátké době porodila další plně vyvinuté dítě, je vcelku jasné, že ho buď adoptovali, nebo nechali miminko odnosit náhradní matkou. Mluvčí páru ovšem nabízené možnosti odmítl komentovat a k věci se nevyjádřili ani slavní rodiče.

Někdejší lektorka jógy před narozením syna Eduarda dvakrát potratila. Po porodu se Baldwin zařekl, že další děti nechce. Situace se ale zjevně změnila. Alec má z manželství s herečkou Kim Basingerovou (67) ještě dceru Ireland (25), což z něj činí sedminásobného pyšného taťku.

VIDEO: Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala?

Video
Video se připravuje ...

Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala? Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
95 fotografií