Loňský Valentýn zcela ovládl nástupce komerčně úspěšné trilogie 50 odstínů šedi, filmová adaptace polského erotického pokladu 365 dní. Snímek opovážlivě romantizuje únos, znásilňování a stockholmský syndrom, neboť zápletkou je právě únos krásné hoteliérky, již sexy mafián plánuje znásilňovat tak dlouho, dokud se do něj nezamiluje. A samozřejmě že někde mezi sado-maso svazováním a bičováním holého pozadí začne mezi protagonisty pučet láska jako trám. 

Jen v Česku trhal film všelijaké rekordy a z neznámých herců se přes noc staly obrovské hvězdy. Zejména mafián v podání italského štramáka Micheleho Morronea úspěšně ‚nahradil‘ dominantního Christiana Greye z 50 odstínů ve vlhkých snech žen po celém světě.

Video: Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu

Video
Video se připravuje ...

Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu. Bára Horáková, Lukáš Červený

 

Autorka příběhu Blanka Lipińská umí šokovat i mimo stránky knih. Sama je totiž velkou milovnicí nahoty. Na dovolené v mexickém letovisku Tulum rozvázala vrchní díl plavek a nechala svá prsa pořádně vyvětrat. Před fotografy je sice nejdříve schovala za slaměný klobouk, nakonec ale falešnou snahu o cudnost vzdala.

VIDEO: Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala?

Video
Video se připravuje ...

Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala? Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
34 fotografií