2. března 2021 • 17:30

Koukal o Soukalové: Neříká pravdu. Dělá to, za co dřív kritizovala jiné

Autor: krm
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Má zpátky své původní jméno, s novým partnerem navíc čeká dítě. Bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová prožívá příjemné období. Zároveň ovšem pořád musí řešit i minulost. S exmanželem Petrem Koukalem se rozvádí a vše zřejmě  skončí až u soudu. Právě Koukal teď po delší době také promluvil. „K rozhovorům, které Gábina poskytla médiím, se nebudu vyjadřovat. Pouze konstatuji, že její výroky jsou nepravdivé či účelově vytržené z kontextu,“ napsal pro server zivotvcesku.cz.



Soukalová v posledních týdnech začala o manželství, které nakonec skončilo krachem, častěji mluvit. A tvrdila například, že Koukal nakládal s jejími penězi, aniž by o tom sama věděla.

Bývalý olympionik a vlajkonoš české výpravy na hrách v Londýně v roce 2012 teď na slova své bývalé manželky zareagoval.

„Celá situace mi samozřejmě není příjemná a mrzí mě, že moje jméno je takto popotahováno médii. Nerozumím, proč se Gábina snížila k tomu, za co vždy tolik kritizovala ostatní, ale odmítám činit totéž, a proto dál celou situaci mediálně komentovat nechci,“ vzkázal Koukal.

Podle něj ale Soukalová neříkala v rozhovorech pravdu, některé věci měly být úplně jinak.

Gabriela Koukalová na natáčení primáckého seriálu Sestřičky Modrý kód, v němž hraje sebe samu
Gabriela Koukalová na natáčení primáckého seriálu Sestřičky Modrý kód, v němž hraje sebe samu

„K rozhovorům, které Gábina poskytla v posledních dnech médiím, se nebudu vyjadřovat. Pouze konstatuji, že její výroky jsou nepravdivé či účelově vytržené z kontextu, což naštěstí mohu prokázat. Rozhodně to ale nebudu dělat přes média, protože v tom postrádám jakýkoliv smysl. Realita je taková, že na začátku rozvodových jednání jsem ani neměl advokáta, Gábinině původní právničce jsem poskytl veškerou požadovanou součinnost a díky tomu byla po pár týdnech připravena k podpisu dohoda o vyrovnání, a to na základě propočtů Gábininy právničky,“ vysvětlil Koukal.

Jenže pak se prý všechno změnilo.

„Poté jsem ale byl bez jakéhokoliv důvodu osloven novým Gábininým právníkem, který mi na prvním setkání řekl, že domluvenou dohodu Gábina neuzavře, ať si raději najdu také právního zástupce, což jsem následně učinil. Můj advokát dnes už ale komunikuje s dalším, již třetím právníkem Gábiny a nezbývá mi než věřit, že konečně dojde brzy k dohodě a nebude potřeba věc řešit soudně. Pokud by ke smírné dohodě i přes to všechno nakonec nedošlo, jsem připraven vše obhájit u soudu,“ dodal Koukal.

Vstoupit do diskuse
4
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud