Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Za dobrý skutek zaplatila životem: Manželka hokejisty Petra Vrány zemřela při záchraně štěněte

Petr Vrána hraje za HC Oceláři Třinec.
Zdroj: Profimedia.cz
Úmrtí
V pouhých pětatřiceti letech zemřela manželka hokejisty Petra Vrány (35) Lindsey. Podle webu polar.cz měla žena venčit psy u přehrady Slezská Harta. Štěně jí vběhlo na zamrzlou plochu, a když se ho snažila zachránit, prolomil se pod ní led.

Záchranné složky měly po ženě pátrat prý více jak hodinu, ovšem zbytečně. "Půl hodiny po poledni jsme přijali oznámení o pohřešované osobě, která se měla probořit ledem na Slezské Hartě v lokalitě obce Nová Pláň. Okamžitě bylo zahájeno pátrání za přítomnosti složek IZS, včetně vrtulníku. Policisté zjistili, že žena měla na led vstoupit poté, co na něj vběhlo štěně, které ještě s dalším dospělým psem venčila. Pátrání bylo ukončeno po déle než hodině, když bylo nalezeno tělo pohřešované ženy. Okolnosti případu se dále vyšetřují," cituje web polar.cz policejní tiskovou mluvčí Zlatuši Viačkovou.

V souvislosti s tragickou události se HC Oceláři Třinec a HC VERVA Litvínov rozhodly odložit zápas Tipsport extraligy. Zpráva se objevila na Twitteru třineckého klubu. „HC Oceláři Třinec a HC VERVA Litvínov se dohodli na odložení zápasu 50. kola Tipsport extraligy ze závažných důvodů, které nyní klubu nepřísluší zveřejňovat. Společně nyní hledají náhradní termín k dohrání zápasu,“ stojí v něm.

„Omlouvám se, ale teď jde sport absolutně stranou,“ cituje deník Blesk reakci sportovního ředitele Jana Petereka. Třinecký klub zprávu o nešťastném úmrtí Lindsey Vránové zatím nepotvrdil.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy