Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss Czech Republic 2019 Denisa Spegerová (23) odletěla na soutěž krásy Miss Grand International. Ta se koná v Thajsku, kde bude modelka celý měsíc. První dva týdny stráví kvůli covidovým opatřením v karanténě v hotelovém pokoji.

Denisa den před odletem předvedla národní kostým, ve kterém bude Českou republiku reprezentovat. Pozná ji v něm málokdo. Brunetka se předvede v blond paruce.

"Navrhl ho Miroslav Knot a změnou je bílá paruka. Spousta lidí mě asi ani nepozná. Ale myslím, že to bude originální, bude to super," řekla Super.cz Denisa.

Ta už jednou blondýnkou byla. Prý ale velmi krátce. "Bylo to asi v mých patnácti letech, byl to blbý nápad. Úplně to nevyšlo, nepovedlo se, a bylo těžké se toho zbavovat," svěřila.

A zatímco v reálu už by na blondýnu nešla, z národního kostýmu i paruky je nadšená. "Na takové akce se to hodí. Cítím se v tom skvěle," dodala.

Líbí se vám národní kostým?
Ano
30,7 %
Ne
69,3 %
Celkem hlasovalo 31281 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám