Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zesnulá žena Petra Vrány: Půvabná blondýnka Lindsey (†35) hokejistovi obětovala celý život

Lindsey svého muže na ledě vždy podporovala.
Zdroj: Profimedia
Úmrtí
Úterní tragická událost otřásla celým hokejovým prostředím. Kapitán Ocelářů Třinec Petr Vrána (35) totiž přišel o svou milovanou manželku Lindsey (†35), která utonula, když se údajně snažila zachránit pejska, který vběhl na zamrzlou přehradu. Hokejista se teď musí vyrovnávat se ztrátou své životní opory, která ho podporovala prakticky od začátku seniorské kariéry.

Kanaďanka Lindsey se odmala věnovala tanci, konkrétně baletu, se kterým začala v 7 letech. Jejím velkým snem bylo stát se profesionální tanečnicí, a tak dlouhé roky tvrdě dřela. Veškeré úsilí ale přišlo vniveč, když se v 19 letech zranila. Jak uvedla pro magazín Glanc, osud jí to vynahradil.

V tu samou dobu totiž poznala talentovaného hokejistu Petra Vránu, který zrovna působil v kanadském klubu Halifax Mooseheads. Prakticky okamžitě se do sebe oba zamilovali a od té doby Lindsey s Petrem cestovala po všech hokejových štacích, ve kterých současný kapitán Třince působil. Byla mu tak velkou oporou například během ročního angažmá v dálném ruském Chabarovsku.

photo by www.loutocky.com

Zveřejnil(a) Lindsey Vránová dne Čtvrtek 14. srpna 2014

Tancovala i v Česku

V roce 2016 se Petr společně s Lindsey vrátil do Čech. V tu dobu už měl pár několik let po svatbě, ke které došlo, když český útočník působil v letech 2012 až 2014 v klubu HC Lev Praha. Už tehdy si Lindsey Česko zamilovala a nebránila se tak myšlence, že by po konci Vránovy kariéry v rodné zemi svého manžela definitivně zůstala.

Dokonce v Česku mohla nadále rozvíjet svou velkou taneční vášeň. Docházela do taneční školy, kde se jí podle magazínu Glanc ujal taneční mistr Michal, který v tu dobu byl prvním sólistou Národního divadla. Pod vedením zkušeného mistra protancovala nejedny baletní piškoty.

photo by www.loutocky.com

Zveřejnil(a) Lindsey Vránová dne Sobota 20. června 2015

Propadla se pod led

Lidsey tak v Česku kromě rodiny, kterou pravidelně navštěvovala, nechybělo téměř nic a s manželem Petrem byla šťastná. Osud ale znovu zasáhl, tentokrát tragicky. Jak uvedl web polar.cz, pod Lindsey se propadl led, když se snažila zachránit štěně, které uteklo na zamrzlou přehradu.

„Po poledni zasahovaly všechny složky IZS na Slezské Hartě, kde se topila pětatřicetiletá žena. Ze všech sil se ji snažily zachránit, ale bohužel se to nepodařilo. Vzhledem k tragické události a po dohodě s rodinou nebudeme sdělovat další informace,“ uvedla pro Blesk policejní mluvčí Zlatuše Viačková. Otřesná zpráva Vránu naprosto zdrtila, což potvrdil i třinecký klub, za který hokejista hraje. Oceláři tak narychlo odložili zápas proti Litvínovu, aby mohli být oporou svému kapitánovi.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy