Jaroslava Obermaierová, kterou si televizní diváci zamilovali v roli drbny Vilmy Nyklové z nekonečného seriálu Ulice, si minulý rok prošla nejrůznějšími zdravotními obtížemi. Nejprve přišlo koronavirového onemocnění, které se jí naštěstí podařilo úspěšně překonat, i když se nachází ve skupině 70+, tedy v rizikové skupině lidí, pro které by covid-19 mohl být fatální. Následně měla problémy s příjmem potravy. Přestože se prý snažila jíst, aby přibrala, nedostala do sebe ani jediné sousto… Diagnóza podle ní bylo „totální nechutenství“.

„Nejlepší dieta je nejíst, protože já jsem prostě nemohla jíst,“ vysvětlila v primáckém pořadu Showtime herečka, kterou prý tak bolel žaludek, že do sebe nedokázala vpravit ani jediné sousto. „Nikdo nevěděl proč, vlastně mi vůbec nic nebylo, po všech různých vyšetřeních mě honili… a nic. Nesnášela jsem i jenom pohled na jídlo, a to je opravdu bezvadná dieta. Ale nikomu to nepřeju, protože mi nebylo úplně dobře.“

Drastický úbytek na váze měl i další negativa: „Musela jsem si pořád kupovat menší kalhoty,“ stěžovala si.

VIDEO: 7 pádů Honzy Dědka: Jaroslava Obermaierová o osudových mužích a dabování filmů pro dospělé!

Video
Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka: Jaroslava Obermaierová o osudových mužích a dabování filmů pro dospělé! FTV Prima

Příčina jejích obtíží je dodnes nejasná. „Asi to bylo trochu spojený s takovýma psychickýma nějakýma… Nevím, neměla jsem velký důvody, to bylo prostě tak nějak pozvolna, pozvolna… a najednou to byly dva měsíce, tři měsíce…“ popisovala své psychické problémy Obermaierová. Dáma, která v Ulici hraje již více než 15 let, tedy od roku 2005, kdy seriál vznikl, postupně zhubla zhruba třináct kilo.

Nicméně jak se zdá, již se její stav zásadně zlepšil. Nechutenství nahradily pověstné chutě! „Teď už to musím hlídat, už naopak koukám, kde bych si co zase dala, takže je to zase při starém,“ smála se.

VIDEO: Jaroslava Obermaierová má nového psa: Nečekané problémy!

Video
Video se připravuje ...

Jaroslava Obermaierová má nového psa: Nečekané problémy! Kateřina Štichová

Fotogalerie
47 fotografií