Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Špindíra Lucie z Výměny to schytala za svatební šaty: Potah z gauče i s knoflíky, smějí se jí

Lucie z Výměny manželek se provdala za usvědčeného vraha Michala.
Zdroj: Archiv Lucie a Michal Navrátilovi / koláž eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
Výměna manželek
Špindíra Lucie z Výměny manželek, která je nechvalně proslulá svými houskovými knedlíky bez housek, opět bodovala. Stihla se provdat za Michala Navrátila, který si odseděl roky za vraždu. A přidali i několik svatebních fotek. Některé vaše reakce byly opravdu úsměvné a dokonce dorazila i módní policie!

"Ty vole, však ty šaty jsou jak sešpendlené prostěradlo, hlavně že jí trčí podprda. A jako svatební oběd guláš s houskovým knedlíkem bez housek," vtipkovali uživatelé na sítích. "A houskové knedlíky s droždím, ale bez housky," přidali se další. "Možná budou i houskové knedlíky s houskou," zněly komentáře."Tak hlavně jestli měli na svatbě macho," utahovali si lidé z Luciiny mluvy.

Dorazila i módní policie! "Nevěsta šaty z potahu na gauč i s těma knoflíkama, ženich kravatu z dětského kostýmu," komentovali lidé oblečení svatebčanů. "Vypadá v těch šatech jak Nesmrtelná teta," přirovnala Denisa. "Doufám, že se zabijou navzájem, však ona vypadá jak z hororu Pach krve," podotkla jiná uživatelka. "To je nějaká komedie na oblečení? Nejhezčí je ten koberec," kritizovala Vendula. Lidé pak začali sarkasticky přirovnávat pár k různým filmům. Zaznělo tak například Kráska a zvíře nebo Mrtvá nevěsta.

Některé ženy neměly se špindírou Lucií žádné slitování. "Tak to mě po*er, tohle se vdá a já na to čekám jak na smilování," postěžovala si Nikola a přidaly se další. "To je v háji. I ženská, co nedá do kupy kloudnou větu, je potřetí nebo pokolikáté vdaná a já nic," stálo v dalším komentáři.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy