Slováčková před koncem roku ukázala, jak vypadá její postava po ročním souboji s rakovinou. „Takhle teď vypadám. Tohle jsem já. Tohle je tělo, které je o několik kilogramů těžší než před celou nemocí. Tohle je tělo, které má celulitidu, špeky na břiše a tři brady. Já vím, že nevypadá dokonale. Nejsem modelka z katalogu,“ napsala v příspěvku na sociální síti Anička. 

I když se svým tělem není spokojená, uvědomuje si, že právě její tělo jí zachránilo život. „A já se stydím za to, kolikrát stojím doma před zrcadlem, brečím a je mi ze sebe špatně, protože nejsem ta drobná, hubená holka, jakou jsem si jako malá vysnila být. Jsem to prostě já. Žena s velkým zadkem, prsy, boky a stehny,“ napsala zpěvačka. 

VIDEO: Anička Slováčková po operaci nádorů: Výsledky jsou všelijaké! Další chemoterapie a ozařování

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po operaci nádorů: Výsledky jsou všelijaké! Další chemoterapie a ozařování Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

S kily navíc se rozhodla zatočit, a to pravidelným cvičením a posilováním. „Jde se protáhnout šunčičky a vynosit nový sportovní úbor,“ pochlubila se dcera Dády Patrasové a Felixe Slováčka. A přidala i aktuální fotku v jednodílných plavkách!

VIDEO: Anička Slováčková po operaci nádoru: Ještě nemám vyhráno! Smrti se ale nebojím

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po operaci nádoru: Ještě nemám vyhráno! Smrti se ale nebojím Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
58 fotografií