Ačkoliv se zdálo, že manželství je navždy rozdělilo a každý si pojede po svém, tak je všechno jinak. Separ a Tina se totiž rozhodli strávit nějaký čas spolu v Dubaji. Vzali s sebou i své milované potomky - společnou dceru Tiu Lilianu (6), které říkají Anička, a syna Lea (8), jehož má Tina z předchozího vztahu s fotbalistou Richardem Lásikem.

Prvními záběry se šťastná rodinka pochlubila už z letadla. „Beru gádža (slang pro Romy, pozn. red.) na výlet. Ta šikana u nás mi už trošku leze na hlavu,“ pochlubil se raper svým fanouškům.

Samozřejmě, že pro své nejbližší chce pouze to nejlepší, a proto všem připlatil v letadle business třídu. „V jejich věku se vozit v byznysu je velký styl,“ komentuje Separ a těší se z luxusu, který je rodině schopen dopřát.    

VIDEO: Marpův vzkaz Vémolovi: Chci, aby se ten fight uskutečnil

Video
Video se připravuje ...

Marpův vzkaz Vémolovi: Chci, aby se ten fight uskutečnil iSport TV

  

Přítomnost po boku exmanžela neskrývá ani Tina. „Po roce doma na zadku i za cenu čtrnáctidenní karantény...“ Čtyři pasažéři tak počítají s tím, že po návratu z luxusní dovolené je čekají dva týdny v absolutní izolaci.    

VIDEO: Raper Wohnout: Do nového klipu obsadil Agátu Prachařovou, kterou proměnili v éterickou vílu!

Video
Video se připravuje ...

Raper Wohnout: Do nového klipu obsadil Agátu Prachařovou, kterou proměnili v éterickou vílu! Markéta Reinischová, Jan Jedlička