Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Z okresu do okresu, z pláže na pláž: Simona Krainová šlápla do vosího hnízda a schytala to

Z okresu do okresu, z pláže na pláž: Simona Krainová šlápla do vosího hnízda a schytala to
Zdroj: Profimedia
Negativní reakce
Zlehčovat situaci v době koronakrize není zrovna nejlepší řešení. O tom se ostatně přesvědčila i modelka Simona Krainová (48), která poslední fotografií na sociálních sítích vzbudila negativní vlnu reakcí. Pro jistotu posléze svůj komentář stáhla.

Simona Krainová (48) si pořádně naběhla. Pod jedním z posledních příspěvků na sociálních sítích, kde je vyfocená na jedné z karibských pláží, napsala: „Z okresu do okresu, z pláže na pláž, zůstáváme tady, byť jsme v tom s vámi. Držte se.” Reagovala tak na současnou situaci v České republice, kdy je dovolené cestovat do jiného okresu jen s čestným prohlášením a to zejména za účelem práce.

Lidé se začali v komentářích vyjadřovat, že je popisek k fotografii vzhledem k vážné situaci nevhodný. „Nejdříve si to v hlavě trochu poskládejte než vypustíte to, co jste napsala,” napsala pod fotky Simony Krainové z pláže uživatelka. Reakcí ale bylo mnohem víc a z některých přímo čišel sarkasmus: „Tak to je vtip týdne, možná i měsíce. Já taky soucítím s hladovými, asi jim pošlu fotku řízků s nějakými prázdnými frázemi.”

Zpočátku byly komentáře mírné, ale postupně přibylo i několik vulgárnějších. „Má základní vzdělání. Hezká je, ale hloupá na úrovni myšlení šestnáctiletého dítěte,” pustila se do Krainové jedna z uživatelek. „Ten komentář je fakt na flákanec. Já se v práci můžu jen každý den dívat na to zoufalství v nemocnici,” napsala další. Simona nakonec nevydržela a tenhle svůj příspěvek smazala...

Sluní se u moře

Simona Krainová se momentálně nachází i se svým manželem, dvěma syny a psem na karibském ostrově Svatý Martin. Vzhledem k tomu, jak špatně se situace s koronavirem v Česku vyvíjí, se rozhodla, že v Karibiku ještě nějaký čas zůstane. Fotografie a popisek pod ní měl sice možná působit chlácholivým dojmem a povzbudit český národ, ale mělo to spíše opačný, negativní efekt.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy