Valašské Klobouky - Oficiální web města


Vyhledávání


Sociální sítě

Facebook

Cesta: Titulní stránka

 

Projekt Tatra do škol pokračuje, žáci budou skládat Tatru 6x6

Tt
Na realizaci prvního vozu se podílelo zhruba 12 učňů z oborů automechanik a opravář zemědělských strojů. Hotová Tatra míří do ostrého provozu u krajské správy údržby silnic Zlínska. Projekt pokračuje, další model už je na SOU přivezený k sestavení.
 

 
 

Máme velkou radost, protože bylo dokončeno vozidlo, které postavili žáci našeho učiliště ve Valašských Kloboukách. Ti dostali všechny potřebné díly pro montáž Tatry Phoenix 4x4 na základě dohody s Tatra Trucks a SÚS Zlínsko v loňském roce.


Projekt byl úspěšně dokončen a ve čtvrtek 4. března nám dovezli mechanici z Tatra Trucks druhou tatrovku Tatra Phoenix 6x6, kterou, pokud nám to epidemiologická situace dovolí, budou žáci skládat ještě v letošním školním roce. Cílem projektu, je umožnit studentům technických škol a učilišť vyzkoušet si na vlastní kůži, co obnáší stavba nákladního vozidla, být součástí realizace a vidět celý proces zblízka. Pro obory jako automechanik jde o jedinečnou zkušenost. Na realizaci se podílelo zhruba 12 učňů z oborů automechanik a opravář zemědělských strojů. Hotová Tatra míří do ostrého provozu u krajské správy údržby silnic Zlínska. Tak kdo by si takovou praxi na škole nepřál!

 

Mgr. Pavel Hrabina

SOU Valašské Klobouky


Tatra 1Tatra 2Tatra 1
 
Zveřejnil/a: Ing. Lenka Zvonková
Vytvořeno / změněno: 5.3.2021 / 5.3.2021

 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém