Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Anička Slováčková chce zatočit s kily: Rok po boji s rakovinou se ukázala v plavkách

Anička Slováčková chce zatočit s kily: Rok po boji s rakovinou se ukázala v plavkách
Zdroj: Se souhlasem A. Slováčkové / koláž eXtra.cz
+ Další 2 fotografie
bojovnice
Je to již rok, co Anna Julie Slováčková (25) započala boj se zákeřnou rakovinou prsu, kterou nakonec dokázala porazit. Na svých sociálních sítích sdílela snímky, které dělí přesně rok od sebe a poukázala, kolik změn může za tak krátkou dobu v životě člověka nastat. Promluvila i o svých křivkách, se kterými není zcela spokojená, a pohybem chce shodit nějaké to přebytečné kilo.

Herečka, zpěvačka, ale zejména bojovnice Anička Slováčková (25) ukázala na sociálních sítích snímky, které od sebe dělí přesně rok, kdy bojovala s rakovinou prsu. "První foto přesně před rokem. Druhý dnes. Je to JENOM rok. Den jako každý jiný. Koukej, co se za rok může všechno změnit," vzkázala lidem, aby věděli, kolika změnami lze projít za pouhý rok. "Třeba porazíš nemoc. Narostou ti zpátky vlasy a všechny ostatní chlupy. Nebo budeš o krok dál ke svému snu. Opustíš to, co nefunguje a co ti ubližuje. Tohle je upomínka toho, že se nemáš vzdávat a bojovat. Takže bojuj," dodává.

Nevypadám dokonale, ale jsem to prostě já

Boj s nemocí se velmi projevil na Aniččině těle a rozhodla se svým sledujícím ukázat i snímky své postavy přesně rok po boji s rakovinou, kam přiložila tento vzkaz. "Takhle teď vypadám. Tohle jsem já. Tohle je tělo, které je o několik kilogramů těžší než před celou nemocí. Tohle je tělo, které má celulitidu, špeky na břiše a tři brady. Já vím, že nevypadá dokonale. Nejsem modelka z katalogu," svěřuje se Anička.

S nadbytečnými kily chce zatočit

Ač není s postavou zcela spokojená, je na své tělo pyšná už i za to, že ji v boji s rakovinou nezradilo a dokázala nemoc porazit. "A já se stydím za to, kolikrát stojím doma před zrcadlem, brečím a je mi ze sebe špatně, protože nejsem ta drobná, hubená holka, jakou jsem si jako malá vysnila být. Jsem to prostě já. Žena s velkým zadkem, prsy, boky a stehny," dodává Anna, která se snaží na těle a zdravém životním stylu pracovat. "Jde se protáhnout šunčičky a vynosit nový sportovní úbor," pochlubila se nedávno svým fanouškům, pro které je Anička velkou inspirací.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy