Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Sam Dolce hodnotí hvězdy Českého lva: Čvančarová zabodovala, Ramba okouzlila a Issová ozdobou

Český lev: Sam Dolce zhodnotil šaty hvězd minulého ročníku
Zdroj: profimedia.cz / Se souhlasem Sama Dolce
+ Dalších 6 fotografií
módní policie
Osmadvacátý galavečer Českého lva, na kterém budou vyhlášeni nejlepší filmaři loňského mimořádného roku, proběhne jen za účasti nominovaných umělců. Pojďme se nyní ale ohlédnout za minulý ročníkem, které se opět nesl v pompézním duchu. Módní stylista hvězd a kreativní ředitel Miss Czech Republic Sam Dolce si posvítil na modely našich nejpřednějších českých hereček.

Martha Issová

Je vždy příjemné vidět v gala herečku Marthu Issovou, kterou znám z filmových rolí, kde obvykle velká večerní nehraje prim. Dojem z vizuálního okouzlení je tím mnohem větší a dopomáhá tomu i perfektní VISAGE od přední české make-up artistky Michaely Ouhemové.

Herečka zvolila výraznou v podstatě monolitní růžovou róbu od značky Chatty s asymetrickými rukávky, kde zábavně namísto rozparku je materiál v bílé barvě . Vhodně jinak minimalistickou róbu doplnila krystalovým večerním psaníčkem a vhodnými šperky od značky Boucheron.

Jitka Čvančarová

Herečku Jitku Čvančarovou díky jejím výraznějším ženským tvarům není úplně snadné obléknout, nicméně v zelené róbě ušité na míru od Zuzany Kubíčkové vypadá Jitka Čvančarová (42) skvěle.

Monolitní zelenou róbu Jitka doplnila vhodným metalickým večerním psaníčkem a smaragdovými šperky s diamanty od mnou osobně velmi oblíbeného šperkařského domu Gismondi.

Aňa Geislerová

Módní kritici Aňu Geislerovou na červeném koberci hodnotí vždy kladně a myslím, že tomu bylo tak i na posledním Českém lvu. Na první pohled minimalistickou róbu od značky Chatty z fádnosti dostává materiál z lesklého hedvábného taftu, což se mi líbí, a herečka k této sofistikované lesklé robě vhodně zvolila nejen nákladné šperky značky Cartier.

Jedna z nejobsazovanějších českých hereček zvolila hollywoodské líčení s matnou rtěnkou, která hraje prim a je víc než v symbióze s leskem její róby. Nicméně co mi neladí na vždy perfektně oblečené Ani je, že jí tato róba deformuje dekolt, který se mi nejen zdá upnutý, ale je velmi upnutý!

Tereza Ramba

Originální plisované šaty v krémové barvě od značky LaFormela Tereze Ramba (31) velmi sluší. Výrazné spony vhodně suplují absenci šperků a prestižní ocenění absenci večerního psaníčka, celkový dojem je příjemný, svěží, cool a dress code byl také dodržen. Nicméně upřímná radost z ocenění herečku zdobí nejvíce.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy