VIDEO Volný u nemocnice se ženou, jejíž manžel je na tom zle. Přijde pokus s lékem

07.03.2021 8:30

Poslanec Lubomír Volný (JAP) tvrdí, že očkování je globální byznys, který nás v boji s covidem-19 nespasí. Je přesvědčen o vysoké účinnosti „koňského“ léku na koronavirus Ivermektinu; několik balení léku předal k užití pro pacienty ležící ve vážném stavu s covidem v pražské Fakultní nemocnici Motol.

VIDEO Volný u nemocnice se ženou, jejíž manžel je na tom zle. Přijde pokus s lékem
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: Poslanec JAP Lubomír Volný

Anketa

Má vláda Andreje Babiše dovládnout do voleb?

85%
15%
hlasovalo: 20036 lidí
Poslanec Volný děkoval svým přátelům Martinovi a Lucii Kafkovým z Vaňkova kopce, kteří mu v sobotu dali lék Ivermektin. „Abych ho měl u sebe pro případ nouze,“ uvedl.

„Rozhoduje se teď ale minimálně o jednom lidském životě,“ pokračoval, s tím, že tento lék Ivermektin nechal pro pacienty v Motole. „Pokud lékaři seberou odvahu a použijí ho, tak by ho mělo být tak pro pět pacientů,“ doplnil.

Přímo od nemocnice v Motole pak natočil video se ženou, pro jejíhož manžela je dávka léku Ivermektin určena. „Vedle mě je paní Daniela Klimešová, má manžela ve vážném stavu v motolské nemocnici. Paní advokátka zařídila, že lékaři jsou ochotni použít lék Ivermektin,“ řekl politik.

„Já sám mám u sebe celou jednu tubu veterinárního Ivermektinu,“ rozbaluje Volný na kameru krabičku léku a názorně ukazuje, jak vypadá.

„Předávám to tady paní Klimešové,“ vkládá Ivermektin do jejích rukou a dodává: „Paní Klimešová se se souhlasem lékaře pokusí zachránit svého manžela.“

Od paní Klimešové zaznívá následně poděkování: „Děkuju, děkuju mockrát všem ze srdce.. I všem těm, kteří jste reagovali na tuto mou žádost. Opravdu si toho neskutečně vážím. Nikdy jsem nevěřila tomu, že naši bratří Slováci budou takto loajální, ti přišli s nabídkou ihned. Jediný problém je, že dnes je bohužel problém s logistikou,“ uvedla.

Anketa

Který případný kandidát na prezidenta vás oslovuje nejvíc?

hlasovalo: 21753 lidí

„Děkuji všem, co jste mi tu pomoc nabídli. Hned teď jdu s lékem za vedoucím lékařem na ARO na covid, kde mám domluveno, že mě za mým manželem pustí ve skafandru,“ dodala.

Volný nato připomněl, že pokud bude zájem použít Ivermektin i pro další pacienty, tak si v Motole mohou lék nechat.

Půjde o první dávku Ivermektinu, kterou lékaři v Motole použijí. „Bude to dnes první Ivermektin, protože ho mají teprve objednaný, ještě s ním nikdy nepracovali. Včera o něj nebyl zájem, dnes už to mají prý objednáno,“ poznamenala manželka vážné nemocného muže závěrem.

Podle poslance Volného se tento lék dá sehnat v Indii po tunách. Už v úterý se od řečnického pultíku ve Sněmovně tázal premíéra Babiše, kdy se tedy tuny tohoto léku přivezou do České republiky a jakým způsobem bude zařízena distribuce do všech nemocnic, které se starají o covidové pacienty, a jakým způsobem je zařízena jeho distribuce do lékáren, tak, aby si jej mohli koupit běžní občané.

Lék Ivermektin, původně používaný pro koně, v české společnosti vzbudil v týdnu velkou pozornost. I když jej Babiš nejdříve odmítal, nakonec pomohl získat 10 tisíc balení pro brněnskou Fakultní nemocnici u svaté Anny. Toto antiparazitikum je běžně používané pro lidi i pro zvířata, ale u nás není registrováno. Před jeho užitím k léčbě covidu varoval ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO).

Předsedu vlády podle Volného donutil změnit názor tlak, který byl na něj vyvíjen. „Tlak veřejnosti – který vyvolala masivní sledovanost našich vystoupení na sociálních sítích, tisíce e-mailů od vládou znechucených voličů a to, že jsme rozeslali Košický protokol docenta Töroka z košické nemocnice prezidentovi Miloši Zemanovi, celé vládě, všem senátorům i poslancům a opět jsme o tomto informovali veřejnost,“ připomíná Volný.

Volný ve Sněmovně řekl, že je v plánu diskreditace Ivermektinu jako léku proti covidu-19 tím, že někteří pacienti zemřou a budou vydáváni za oběti tohoto léku. „Informaci mám ze zdroje, který je evidentně zapojen do sledování mé osoby a nesouhlasí s tím, co se má stát,“ říká.

Proto také navrhl i vytvoření parlamentní vyšetřovací komise k případným úmrtím pacientů léčeným Ivermektinem, která by byla složena z poslanců – lékařů, bývalých policistů, právníků a vojáků, která by vždy ohledala jak tělo, tak příslušnou dokumentaci. Návrh byl prozatím smeten ze stolu předsedou Poslanecké sněmovny Radkem Vondráčkem (ANO).

V očkování nemá Volný žádnou důvěru. „Očkování je pouze dopředu globálně naplánovaný megabyznys těch nejbohatších z bohatých, kteří kvůli přebytku peněz čekají jako supové na každou krizi, aby své umělé peníze vyměnili co nejlaciněji za reálné hmotné statky,“ tvrdí poslanec Lubomír Volný. Podle něj na koronavirové krizi zbohatl i český premiér Andrej Babiš (ANO), a proto ji uměle prodlužuje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: nab

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…