Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dvacítky, závidíte? Majitelka žhavého těla na to má: Božská Monika Marešová slaví 40

Dvacítky, závidíte? Majitelka žhavého těla na to má: Božská Monika Marešová slaví 40
Zdroj: Archiv Monika Marešová / Koláž eXtra.cz
+ Dalších 18 fotografií
Nejvíc sexy tělo
Monika Marešová (40) slaví kulatiny! Podívejte se na ty nejžhavější fotky instagramové módní ikony, která inspiruje tisíce českých žen a tisícům českých mužů se vkrádá do snů. Její božské tělo by jí mohla závidět nejedna dvacítka.

Monika Marešová (39), rozená Koblížková, je česká modelka, moderátorka, stylistka a módní redaktorka. Proslavil ji ale až vztah s Leošem Marešem (44), díky kterému se dostala na výsluní. S nejznámějším českým moderátorem se poznala na svatbě svého kamaráda. Oba byli tehdy čerstvě po rozchodu a nikoho nehledali. Leoš s Monikou se ale zapovídali, zjistili, že si rozumí láska a jako trám byla na světě. Moderátor se rozhodl podruhé oženit, pár si tedy své "ano" řekl před třemi lety.

Z asociálky módní ikonou

Monika se v lednu s Leošem vydala na orientální výlet. Pár navštívil Lanzarote na Kanárských ostrovech a Marrakéš, kde se proletěli balonem. Na dovolenou odletěl soukromým tryskáčem a neváhali nakouknout ani do luxusních koňských stájí. Minulý rok trávily hrdličky pro změnu na Maledivách, čímž inspirovali plno dalších tuzemských celebrit. V Praze si spolu nedávno pořídili nový luxusní byt za necelých 40 milionů korun s prostornou terasou.

Půvabná Monika se pyšní tělem snů, které by jí mohla závidět nejedna dvacítka. Monča miluje jógu, kterou si pravidelně dopřává. Dvakrát týdně pak ještě zajde do posilovny a chodí běhat. Sportovní nadšenkyně svou chutí do cvičení inspirovala i samotného Leoše, který si na břiše také vysekal výstavní pekáč buchet. Pro Češky se Monika řadí mezi jednu z předních módních ikon Instagramu. Fanynky obdivují její ležérní minimalistický styl s maskulinními prvky. Monika sama sebe jako ikonu ale nevnímá, raději se popisuje jako asociálka, která nerada vyčnívá. Focení aktů považuje za krásné, ale přenechává jej raději zkušeným modelkám.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy