Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Orlando Bloom (47) a Katy Perry (39) se rekreují na Havaji, kam odjeli za sluncem i s dcerkou Daisy Dove. Na jedné z pláží je zachytili fotografové, jak se radují při společných rodinných chvilkách.

Spokojená maminka Katy byla samý úsměv, o dcerku se se slavným snoubencem střídali. Zdá se, že zpěvačka oblékla stejné fialové plavky, které měla na sobě loni v červenci, když byla skoro na konci těhotenství.

Orlando se nedávno svěřil, že se snaží dcerku naučit slovo „táta“ dřív, než řekne „máma“. „Pořád na ni mluvím a teď jí zpívám všechno, co obsahuje slovo táta. Chci, aby se ho naučila dřív než cokoliv jiného,“ přiznal v show Grahama Nortona s tím, že Katy jde ale zpěv pochopitelně mnohem lépe.

O mateřství se rozpovídala nedávno i Katy. „Úplně mi změnila život a stále ho mění. Naučila jsem se zpomalit a soustředit se jenom na roli maminky. Ne že bych chtěla zanedbávat všechny ostatní, ale být dobrá máma je prioritou. Naučíte se žít v přítomnosti a vážit si každého okamžiku,“ prozradila fanouškům v živém vysílání na sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám