Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hrozba pro přítelkyni Jaromíra Jágra: Co Dominice radí karty, aby ji hokejista neposlal k vodě

Jaromír Jágr a Dominika Branišová spolu mohou vydržet. Má to ale podmínku.
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 6 fotografií
VĚŠTBA
Hokejová legenda Jaromír Jágr (49) už tři desetiletí patří k nejžádanějším partiím v Česku. Nikdy mu to však nevyšlo tak, aby se usadil a oženil se. Kartářka nyní pro eXtra.cz zjišťovala, jestli má naději uspět s ním Dominika Branišová (26). Šance tu je, ale…

Jaromír Jágr má obavy

Dvojice se dala dohromady loni a kvůli smolnatému Jaromíru Jágrovi (49) jí snad všichni drží palce, aby jí to spolu vyšlo. Což se prý může podařit.

„Láska a zamilování zde mezi nimi funguje. Je tu i úcta Dominiky k Jaromírovi, vzhlíží k němu jako k člověku i k muži. Ze strany Jaromíra je zase velká přitažlivost k této dívce, avšak také určité obavy,“ řekla eXtra.cz kartářka Barbara Kočková

Dominika Branišová musí dát zpátečku

Podle ní má vztah dvojice předpoklady uspět, ale musí se zapojit víc tolerance.

„U Dominiky karty ukazuji to, že je netrpělivá. V určitých situacích, pokud se Jaromír nechová tak, jak si ona představuje, vytváří si okamžitě své domněnky. A právě tohle karty radí odstranit a neopakovat,“ varuje Barbora Kočková.

„Jaromír totiž nerad řeší malichernosti a problémy. Tím už si procházel v minulých vztazích. Přitom si rád užívá života teď a tady,“ vyčetla věštkyně.

Nezbývá než čekat, jak to s ostře sledovanou dvojicí dopadne.

Proč to nefungovalo s Veronikou Kopřivovou

Karty jí prý ukázaly i to, proč to hokejistovi neklapalo s Veronikou Kopřivovou

„S Veronikou vztah nevyšel, neboť mezi nimi byl rozdílný náhled na život. Jaromír je muž, který je citlivý, vnímavý, avšak umí si nastavit hranice. V případě, že mu partnerka začne řídit život a říkat, co má a nemá, odchází. Kamenem úrazu bylo, když ho některé jeho předešlé partnerky chtěly vlastnit,“ dodala vyhlášená kartářka.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy