Harryho (36) otec princ Charles stále zůstává mezi těmi, kdo se k jeho zpovědi, kterou stanice CBS odvysílala počátkem března, stále nevyjádřil, alespoň ne veřejně. Se synem si minulý víkend stihli zavolat, hovor ale údajně nikam nevedl.

Důvodem, proč Charlesem oddalovanou konverzaci se synem vévodové ze Sussexu vnímali jako neproduktivní, mohou být i nařčení z rasismu. Podle zdroje blízkému královské rodině je následník trůnu nadmíru zklamaný. „Princ věří v diverzitu a jeho činy to dokazují,“ podělil se serveru People obeznámený zdroj.

Video: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

„Byl prvním, kdo vyzdvihl generaci Windrush (první masovou migraci lidí z Karibiku do Velké Británie) a jejich přispění k britské společnosti. Také tvrdě pracoval za muslimskou komunitu. Ze všech členů britské monarchie vzal on otázku diverzity nejvážněji,“ pokračoval zdroj.

Meghan a Harry v rozhovoru s Winfreyovou přiznali, že je zarmoutily otázky týkající se barvy kůže jejich tehdy nenarozeného syna Archieho (1). Podle nich to byl důvod, proč Archie nedostal titul prince. Ten mu přitom nikdy neměl připadnout. 

VIDEO: Megxit. Proč si rebelové Harry a Meghan nikdy finačně nepohorší

Fotogalerie
78 fotografií