A aby dostála svým slovům, i Monika Bagárová zveřejnila fotku sebe sama v náruči s dcerou Rumií (10 měsíců), kterou zpěvačka nejen chová, ale i kojí. „Tuhle fotku poustuji v návaznosti na moje milé kolegyně, maminky a budoucí maminky Jitku Nováčkovou a Zorku Hejdovou. Proč se někteří lidé pohoršují nad fotkou při kojení, ať už doma, nebo na veřejnosti? A odhalené zadky a prsa vidět každý den, jen co ráno otevřeme Instagram, je Ok? To nikomu nevadí?“ Zeptala se svých fanoušků otevřeně Monika Bagárová, která má na v aktuálních dnech tak diskutované téma jasně vyhraněný názor.

VIDEO: Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? 

Video
Video se připravuje ...

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? FTV Prima, Prima Cool

„Kojení vnímám jako krásné propojení mě a mojí Ruminky. Nestydím se za to a při zachování decentnosti to určitě jde i na veřejnosti. Jen můj názor, který jsem s vámi chtěla sdílet,“ dodala zpěvačka, která přivedla na svět dcerku společně s partnerem Makhmudem Muradovem (31). A účastnice soutěže Česko Slovenská SuperStar z roku 2009 v tom rozhodně není sama.

VIDEO: Muradov od Bagárové: Proč utekl od Moniky z domova? 

Video
Video se připravuje ...

Muradov od Bagárové: Proč utekl od Moniky z domova? FTV Prima, Prima Cool

Další a další slavné maminky se připojují a vyjadřují podporu. Svou troškou do mlýna a tedy snímkem zachycujícím ji a její miminko při kojení se pochlubila také Klára Medková (37). Někdejší modelka je maminkou dvou synů, které má s bývalým fotbalovým reprezentantem Radkem Kováčem (41). Moderátorka primáckého zpravodajství Sandra Pospíšilová (34) toho času na mateřské se synem Leonem rovněž ukázala „kojící fotku“. A podpora přiletěla i zpoza hranic. Zpěvačka Victoria (37), která se před časem odstěhovala z Česka do Turecka, rovněž přihodila snímek sebe sama během kojení.

Fotogalerie
28 fotografií