Hlavní obsah

Nová alba: Justin Bieber, Lana Del Rey, Sting či Serj Tankian

Právo, Jaroslav Špulák

Hudební prodejní trh se začíná pozvolna rozjíždět. V minulých dnech jej poctili svými novými alby Justin Bieber, Lana Del Rey, Sting a další. Nechybějí zajímavé české desky ani zaznamenáníhodná minialba.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Justin Bieber: Justice

Na novém albu Justice zpívá kanadský zpěvák Justin Bieber i o tom, v jaké době žijeme a kterak toužíme po tom být šťastní. Cílem jeho nového alba bylo také nabídnout posluchačům útěchu.

Foto: Universal Music

Nové album

Lana Del Rey: Chemtrails over the Country Club

Americká zpěvačka Lana Del Rey vydala novou desku, na které se stylově dotýká folku a countryových vlivů. Prozradila, že inspirací ji v mnohém byla americká folková legenda Joan Baezová.

Foto: Polydor

Nové album

Sting: Duets

Sting se rozhodl připomenout své spolupráce. Sestavil speciální sbírku, která obsahuje duety s Mary J. Blige, Herbiem Hancockem, Erikem Claptonem, Annie Lennoxovou, Charlesem Aznavourem a dalšími. Kolekce nese i dosud nevydanou píseň September nazpívanou s italským zpěvákem Zuccherem.

Foto: Universal Music

Nové album

Kolektivní Halucinace: Reality

Trio Kolektivní Halucinace vydává autentickou nahrávku o labyrintu současnosti. Třetí řadové album nu-folkových alternativců pojednává o kulisách dnešní doby. Kapela loví v širokém hudebním spektru od akustické balady přes ambientní nálady až k experimentální elektronice.

Foto: Indies Scope

Nové album

Hrubý, Fencl, Barry: Kouzlo okamžiku

Rockový houslista Jan Hrubý se zpěvákem, klávesistou a kytaristou Ondřejem Fenclem a hráčem na keltskou harfu Seanem Barrym nabízejí v šestnácti živých nahrávkách pestrou procházku po svém repertoáru, v němž nechybějí instrumentálky, písně od Mišíka, Merty ani irské balady a Fenclovy autorské písně.

Foto: Galén

Nové album

Serj Tankian: Elasticity

Zpěvák americké skupiny System Of A Down a úspěšný sólista Serj Tankian vydal minialbum s pěti skladbami. Jde o kompozice, které původně psal pro svou domovskou kapelu. Ta ale není kvůli názorovým střetům schopna vytvořit nový materiál, proto písničky vydal pod svým jménem.

Foto: archiv umělce

Nové album

Dolls in the Factory: Phoenix

Poprocková kapela Dolls in the Factory vydala EP Phoenix. Obsahuje i již dříve vydaný singl Stop for a Minute. Po sedmi letech, kdy sestavu opustil zpěvák a kytarista Mirai Navrátil a založil formaci Mirai, stojí kapela na novém začátku, jejich znovuzrození symbolizuje právě nahrávka Phoenix.

Foto: Championship

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám