Uccio ostře zareagoval na komentáře, že po nevydařeném úvodu sezony bude letošní rok v MotoGP pro Rossiho tím posledním.

Letošní úvodní dvě Grand Prix na katarském okruhu Losail nevyšly devítinásobnému mistru světa Valentino Rossimu zrovna dle jeho představ. I s ohledem na to se v italských médiích začaly šířit spekulace, že letošní sezona bude pro Rossiho tou opravdu poslední.

K těmto spekulacím se nyní vyjádřil Rossiho dlouholetý kamarád a asistent – Allesio Salucci, jenž prohlásil, že dva nevydařené závody rozhodně neznamenají konec kariéry. Zároveň Uccio dodává, že pro učinění rozhodnutí o budoucnosti bude Valentino potřeboval minimálně další 4 až 5 Grand Prix.

„V posledních dnech jsem média moc nesledoval, ale mohu říct, že Valentino chce dál závodit a jsem přesvědčený o tom, že letos ještě všem ukáže, že má dobrou rychlost. Všichni víme, že Valentino se nevzdává a je na něm vidět obrovské odhodlání. Bohužel v Kataru sezona nezačala správným směrem, ale věřím, tomu, že v Portimau bude opět rychlý. Rozhodně ale nebude dělat rozhodnutí o své budoucnosti po dvou závodech, pokud bude v následujících 4 nebo 5 Grand Prix rychlý, určitě bude v MotoGP pokračovat,“ řekl Alessio Salucci.

 

 

 


zdroj: www.bikeracing.cz, foto: yamaha petronas

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno