Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C

Plekanec se Šafářovou plánují skromnou veselku: Škudlí kvůli Vondráčkové!

Autor: vba

Do roka a do dne? Hvězdný sportovní pár Tomáš Plekanec (38) s Lucií Šafářovou (34) už vyhlíží svatbu. Žádná velkolepá veselka to ale prý nebude!

Zasnoubili se loni a takřka u toho doslova zahořeli láskou. „Žádost o ruku byla velmi romantická, málem jsme vyhořeli,“ chechtala se tenistka v pořadu 7 pádů Honzy Dědka, který vysílá Prima. »Pleky« se totiž pokusil o specialitku, která ovšem nevyšla. „Byl to lampion štěstí ve tvaru srdce, ale nevznesl se, kam měl,“ vysvětlila Lucka, jak se krásný okamžik záhy proměnil v hasící záležitost.

Nakonec ale vše dobře dopadlo a Plekanec se Šafářovou se už dali do plánů na svatbu. „Zatím je kvůli koronaviru pozastavená, není kam spěchat,“ tvrdí »Šafina« s tím, že její hokejista se velkých manželských akcí stejně trochu bojí. A byť si v NHL vydělal přes miliardu korun, raději na nich bude škudlit.

Důvodem jsou jeho nedávné tahanice o majetek s expartnerkou Lucií Vondráčkovou (41). „Mám blbý, že Tomáš měl drahý rozvod. Takže do té druhé svatby už nebude chtít tolik investovat,“ krčila Šafářová rameny a pohotový Plekanec hned s kyselým úsměvem dodal: „Ale byla to výborná zkušenost...“

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec
Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec