Hlavní obsah

Šeď a vodka na každém kroku. Na skok v nejchudší zemi Evropy

Moldavsko není ani v nejmenším tradiční turistickou destinací. V roce 2016 do země zavítalo jen něco málo přes 100 000 návštěvníků. Jaké je hlavní město Kišiněv? Jak se tam dá trávit čas a je tam pro našince levně? O tom všem si povídáme s kolegou Jakubem Štěpánkem, který si specifického kouzla Kišiněva užíval v roce 2020.

 
Článek

Aktuální doba cestování zatím stále ještě moc nepřeje, a tak v podcastu Pas a Pusu pravidelně vzpomínám na nějakou ze 74 zemí, které jsem doposud navštívil, a povídám si s lidmi, kteří naopak navštívili nějakou ze zemí, kam jsem zatím neměl příležitost nahlédnout. Pokud bylo před pandemií cestování i vaším zdrojem inspirace a radosti, sledujte mě na Instagramu a společně se snad dočkáme světla na konci tunelu. Snad to nebude vlak...

Foto: Profimedia.cz

Budova moldavského parlamentu.

Podcast Pas a pusu přináší každé druhé úterý příběhy z blízkých i vzdálených koutů planety, povídání o exotických kulturách, lokálních pamětihodnostech, turistických lákadlech i gastronomii. Pusťte si Pas a pusu třeba na Podcasty.cz, Spotify nebo na Apple Podcasts.

Poslechněte si také naše další podcasty:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám