Přejít k hlavnímu obsahu

Princ Harry dorazil do Velké Británie. Co prozradil jeho otec?

Info ikona
princ Harry

Princ Harry dorazil na pohřeb svého dědečka a všichni netrpělivě čekají, jaká bude reakce rodiny. Je to totiž poprvé, co dorazí za rodinou po rozhovoru s Oprah, který vzbudil rozporuplné reakce po celém světě. Co prozradil jeho otec?

Princ Harry se vrátil do Velké Británie. V neděli dorazil princ Harry do Anglie, poprvé za více než rok, na pohřeb svého dědečka, prince Philipa. Harry cestoval ze svého současného bydliště v Kalifornii, kde bydlí se svou těhotnou ženou Meghan Markle a jejich synem Archiem. Je to také poprvé, co se Harry sejde se svou rodinou od jeho rozhovoru s Oprah, který byl doslova popraskem po celém světě.

Kde je Meghan?

V sobotu Buckinghamský palác potvrdil, že se vévoda ze Sussexu zúčastní pohřbu svého dědečka, zatímco vévodkyně ze Sussexu se nezúčastní. Důvod? „Jelikož je těhotná, lékař ji nedoporučil v tomto stavu cestovat,“ sdělil královský mluvčí.

Princ Charles prozradil, jak se těší na Harryho

Princ Charles je údajně nadšený, že se sešel se svým nejmladším synem. „Jsem si jistý, že Charles bude velmi šťastný, když uvidí svého syna. Je to už více než rok. Princ se velmi těší, až ho uvidí,“ prozradil blízký zdroj Buckinghamského paláce pro magazín The Sun.

Princ Harry přistál ve Velké Británii dva dny poté, co zemřel princ Philip ve věku 99 let. Zesnulý princ v současné době leží na zámku Windsor. Kvůli pandemii bude pohřeb uzavřen pro veřejnost a proběhne v rodinném kruhu.

Královna Alžběta II. prolomila hradby mlčení. Co vzkazuje Harrymu a Meghan?

svetzeny.cz

Jak Meghan Markle a princ Harry navždy změnili královskou historii?

svetzeny.cz

Příběh velké lásky prince Philipa a královny Alžběty

svetzeny.cz