Fanoušek amerického fotbalu zhmotnil své šílené představy a vytvořil dům jako z hororu. Teď ho prodává

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
Horor
Zdroj: Shutterstock

Padesát odstínů černé. I tak by se dala nazvat nemovitost, kterou sám navrhl a nyní prodává čtyřiapadesátiletý Billy Nicholson z Baltimoru. Zvenku dům působí úplně obyčejně. Když však vejdou zájemci dovnitř, spadne jim brada.

Dům pro opravdové milovníky hororů

Dům s jednou ložnicí a koupelnou je na prodej za 225 000 dolarů. Ptáte se proč? Interiér je zařízený v dramatickém hororovém stylu. Nábytek je z černého dřeva a kůže, schodiště lemují pavučinové mříže, po celém domě jsou rozmístěné krucifixy různých velikostí v černé, šedé a bílé barvě a další výzdoba s hororovou tematikou. Na zahradě se nachází i hřbitov a krypta.

Lidé jsou z netradiční kombinace vybavení poněkud zmateni

Strašidelný dům má však další zvláštnost, nad kterou zůstává zájemcům rozum stát. Majitel zde poněkud bizarně snoubí hororovou a sportovní tematiku.

Na své si tak přijdou jak vyznavači gothického stylu, tak amerického fotbalu. Konkrétně týmu Las Vegas Raiders. Ideální by tedy bylo, pokud budoucí majitelé budou milovat obojí.

Mimochodem, barevně jde tento stylový mišmaš dohromady. Dresy týmu jsou v kombinaci černé, šedé a bílé, což s výbavou v podobě černého nábytku, krucifixů a stříbrných zrcadel krásně ladí.

Ložnici vévodí postel z černého dřeva a sedm velkých zrcadel, tři z nich jsou na stropě přímo nad postelí. Stěny opět dotvářejí krucifixy všech možných velikostí.

@zillowgonewildthis entire home is a Zillow gone wild special!!! #zillowgonewild #foryou♬ original sound – Zillow Gone Wild

V obýváku rakev místo televize

V obývacímu pokoji mimo černou koženou sedačku naleznete i rakev. Na stěnách jsou pak zarámovány podepsané dresy již zmiňovaných hráčů amerického fotbalu. Nechybí ani obrazy s děsivými výjevy ze známých hororů, jako třeba z Osvícení.

V chodbě naleznete černou kostelní lavici s krvavě rudými polštáři. Černou kuchyň opět dotváří děsivá výzdoba.

Děsivý sklep

V suterénu se nachází další místnost, působící jako děsivá černá kobka. Před velkým širokoúhlým televizorem jsou umístěná černá kožená křesla, jinak je místnost překvapivě prázdná.

Původně zde měl majitel pětadvacet figurín v životní velikosti. Ty představovaly postavy z filmů jako Vymítač ďábla či Pátek třináctého. Realitní agent však majiteli doporučil tyto figuríny před prodejem odstranit, aby neděsil potenciální kupce více, než je nutné.

Na zahradě postavil hřbitov

Koncept strašidelného domu pokračuje i na zahradě. Majitel zde postavil pravou hřbitovní bránu, náhrobky a kříže. Vše opravdu pochází z bývalého hřbitova. Garáž je vystavěna ve stylu krypty a zaparkovaný je v ní pohřební vůz. Na zahradě najdete i stylový bar s nápisem Hřbitov.

Billy Nicholson pro Baltimore Sun uvedl, že celý koncept vyšel pouze z jeho hlavy. Líbilo se mu, že podobné místo nikde není. Proto se rozhodl své zvrácené představy oživit. Nyní se stěhuje ke své snoubence, a dům proto prodává.

Hit na sociálních sítích

Video z prohlídky domu, které se objevilo na TikToku, se okamžitě stalo virálním hitem. Dům jako vystřižený z hororu si online prohlédlo více než půl milionu návštěvníků. Většinou se však shodnou, že dům je jako jejich noční můra. Uvidíme tedy, zda se vůbec majiteli podaří takto upravený dům prodat.

Zdroj: Mirror.co.uk, Dailymail.co.uk, Baltimoresun.com, Tiktok.com

Autor: Michaela Pauerová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články