Potrestat bez důkazů je obrovský precedens, řekl Trpišovský o Kúdelovi

16.04.2021, 00:50
Aktuality
Jindřich Trpišovský (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (253)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Talkere aspol? Svoboda slova ti nic neříká?

Reagovat
Frony

Reagovat
Pablos

Na hovno rozhodnutí... Snad nejsme tak trapný, abysme se pod natlakem k tomuhle připojeli v evropském kontextu. Na druhou stranu mi jsme tak prohnila politická scena, že nikdy nevíš, jestli většinu nenamotaj na 100kc k platu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se mi nějak vybavil klasik:

Brý večer ....... jako já su delegát ....... my nejsme tak jako hlópí ....taky máme štěnice a odposlechy ..... sme si poslechli ty dva kašpárky ....máme to zastenotypistované ... pozor na to, jo ........ Ono tam sice bylo KAMARAde, ale já tam cítím takové to oPICO

--------------

Svět je dávno pomatený. Kdyby nebyl, už by se nějakou dobu defenestrovalo. Snad se toho ještě dožiju ..... Fajn, příště nic neříkat a rovnou mu ji potichu jebnout za 3 zápasy ....... I když - ti zm*di by z toho udělali rasismus, i kdyby nepadlo ani slovo.

Proč Tvrdík nastavil v předklonu hýždě a neodvolává se z principu za trest bez důkazů, aniž by od toho něco čekal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je svinstvo, ktere nema obdoby.

Reagovat
valloire

Vítej v Evropě Jindřichu. Ať žije pokrok a progresivní síly národů, jež budou zrušeny. Ty národy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty britsky ostrovy si tak moc prali vzdycky ne? Tak si to letos uzili doslova se vsim vsudy naplno

Reagovat
Alf14

nejsou důkazy ? nevadí, stačí že Kamara je černej presumce vinny

Reagovat
Euphael

Reagovat
eibe

Reagovat
smazaný uživatel

A dalsi rasista, jak si vubec dovolujes psat to slovo na č...?

Zavolam sve oblibene neziskovce a ty ti zaridi vypoved z prace, zruseni uctu na socialnich siti a nejakou tu dehonestaci v mediich

Reagovat
Alf14

Reagovat
Radin

Zajímavé načasování rozsudku s tím, jak dlouho jim to trvalo.. Každopádně jsou to profíci a ti co byli na hřišti předvedli výkony našich týmů x let zpátky, když dostali trochu lepšího soupeře. Sorry, ale Arsenal letos prostě není tým, s kterým se nedá hrát.. Do těch top klubů má Arsenal daleko a mně to přišlo, jak kdyby se hrálo s Realem. Tohle se fakt nepovedlo. Naopak se dokonale povedlo těm Skotským buranům co chtěli. Rozhodit celej tým, protože Rangers na to fakt nemají a v budoucí době ani mít nebudou, jak si snad mysleli na vítězství v UEFĚ. Bohužel pocit z tehle sezóny je naprosté znechucení z organizace jako je UEFA a tím pádem fotbalu celkově. Už to budu sledovat jen povrchně, nemá cenu sledováním fotbalu ztrácet tolik času, to si ho raději zahraji na amatérské úrovni. Je to fakt jen o penězích a politice.. Jinak Kudela je vůl,ptž úplně rozesral tým v euforii a UEFA se pak úplně posrala z rasismu. Jinak by se řešily jen tresty pro dementní Rangers, kteří jsou pro mě největší dno od dob Řecka na Euru 2004, kde to bylo alespoň z fotbalových důvodů, že na ten beton se nedalo dívat a jejich vítězství bylo znechucení nad fotbalem :) Tohle už dávno není jen o sportovních výkonech, ale zakulisních sračkách. Ono podívejme se na to, nad čím tady křepčíme. Je pro mě bizarní, že v době, kdy nás dennodenně otravuje virus z Číny, tak mi oslavujeme náš tým, který je vlastně Číňanů, kteří nám rozesrali svět, jaký byl dříve a to ani nemluvím o politice a chování toho státu i k vlastním lidem.. Prostě zůstává znechucení nad sportem a politikou, která se do toho míchá víc než kdy jindy..

Reagovat
Radin

A čínské prachy jsou i ve Slávii skrz politiku a směřování lidí jako byl Kellner, Zeman, Tvrdík a další zaprodanci penězům

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal top tým samozřejmě stále je a nikdo si nemohl myslet, že ten postup je reálný. Slavia musela předvést výkonový strop a to se nedá dělat pravidelně. Tady je její maximum. Arsenal má zcela jiný problém. On umí zapnout opravdu jen jednou za čas, pak má deku a je vysoce nekonzistentní. To se ale projeví spíše v lize, kde hraješ každý týden. Poháry Arsenalu naopak jdou velmi dobře, Arteta hned získal FA Cup loni a měl tam těžké soupeže jako Man City a Chelsea. Tak si to chce trochu objektivně zjistit, než všude jen číst plytké Arsenal není co býval. Ty hráče top top má stále, jen nejsou konzistentní. Ale to platí spíše pro ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia mela na Arsenal urcite, ale...

Musela by mit 100% obranu, coz bez Deliho a hlavne Kudely neslo + musela mit ve forme hrajiciho Simu, kterej nehral vubec + by na ni nesmel byt vyvijenej tak obrovskej psychologickej tlak. Uz ten prvni zapas jsem cekal vyprask, ale tam me velice mile prekvapili (i kdyz se stestim)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo zcela ucelovy...

Mohli dat provizorni stopku i na odvetu a rozhodnuti sdelit dneska. Nebo lepe to meli rozhodnout uz pred 14 dny, kdyz meli tak jasno.

Proste ze strany UEFA to byla nejvetsi prasarna... ale co, oni potrebuji idealne finale Manchester - Arsenal v EL, tak ze se jim to hodilo ze?

Reagovat
deporpepa

Důkazy nejsou proto, že si dal ruku před pusu... Jako co čekal, pokud mu chtěl říct, že je jenom zasranej chlapec, tak si tam tu ruku neměl dávat, takhle to je přece jasný.

Problém ale není v trestu pro Kúdelu, ten by se dal k dnešnímu smyšlení UEFA i pochopit, i když je to fakt hodně. ... Největší problém je v trestech pro Rangers, Za prokoplou lebku měl dostat minimálně 10 zápasů a za připravené napadení po zápase, měl dostat minimálně 15 zápasů. A ta pokuta je už úplně směšná.

Reagovat
H.N.T.

Reagovat
Bakary3

Problém je v trestech pro Rangers, to jo.

Ale problém samozřejmě JE i v trestu pro Kúdelu.

A docela mi vadí, že se nad tím začínají přivírat oči, jakože je to tak, tak v pořádku.

Ani teď neřeším, jestli to konkrétně on reálně řekl nebo ne, ale to teda v těchto případech, kdyý někomu ujedou nervy, budou dostávat hráči tresty 10+?

A když někomu někdo řekne, že je jeho máma kurva, je to pro mě stejně prostě urážka na cti, bude taky stát 10 zápasů?

Nebo bude po každým zápase zasedat etická komise, procházet ruchový mikrofony a podaná ústní hlášení bonzáků na hřišti, kteří se nedokážou vyrovnat s nějakým slovem a posuzovat, jaká nadávka je horší a na základě toho střílet tresty?

Vždyť tohle je směšný.

Co se řekne na hřišti, to tam má zůstat a vždy to tak bylo.

Teď z toho tihle žalující bulíčci fakt udělali školku, jak když malej smrad běží za paní učitelkou, že mu Pavlík nadával. Komedie neskutečná.

Reagovat
jack_donaghy

Presne, suhlasim, je uplne jedno ci to povedal alebo nie, dolezite je na zaklade coho ho uznali vinnym. UEFA by mala zverejnit dokazy ktore ho usvedcili. Ked to drzia v tajnosti, tak naozaj to momentalne vyzera, ze ho odsudili na zaklade nicoho. A pristup ako "dokazy su, ale neukazme ich nikomu" asi netreba komentovat.

Reagovat
noustres

Ale vždyť to samé máš ve světové politice. S nějakou ústavou si vytírají prdel už hooodně dlouho. Nějakej fotbal, to je jen chlívek s číslem. Nechápu jak spousta pisatelů pořád věří v dobro a nějakej zákon a nestrannost při soudních procesech.

Reagovat
soukup

Pokud hráčům budou ujíždět nervy formou rasistické urážky, tak klidně ať dostávají 10+, pokud to půjde prokázat. Na tom nevidím nic zas tak problematického. Naivní sen západního světa, že se tím rasismus vymýtí se tím sice nedocílí, ale nevím, proč by se měli hráči na hřišti urážet na základě svého původu. Je spousta jiných urážek, ze kterých jde vybírat.

10+ je hodně hlavně skrze ten kontext, že UEFA posvětila úmyslné fyzické násilí jako vhodný způsob řešení sporů na hřišti a skrze kontext, že z kauzy stříká politika a rasismus západu vůči východní Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně souhlasím. Pokud ten rasismus půjde prokázat, tak jsem všema deseti PRO, ty hráče tvrdě trestat. Ale většina lidí v Británii si neuvědomuje, že tady v tom případě ty důkazy prostě nejsou. Hrajou to na pocity a domněnky. Všechno to jsou nepřímé důkazy, které by ti za normálních okolností, kterýkoliv soudce v jiných případech smetl ze stolu.

Reagovat
letitfly

i kdyby to teoreticky řekl a oni mu to dokázali, připadá ti urážka "zasraná opice" o tolik horší, než co řekl tehdy Materazzi Zidanovi? Mě to připadá úplně na hlavu postavený. Pro mě je rasismus to, když někdo odmítně hrát v týmu s černochem, když se s ním odmítá bavit, protože je pod jeho úroveň, prostě obecně rasistický CHOVÁNÍ, nikoliv slovo. Když mě nasere můj tlustej zrzavej kámoš, řeknu mu ty "zasraná zrzavá tlustá kurvo", když mě nasere můj černej kámoš, mám mu říct "ty zasraná tmavooká tmavovlasá kurvo"? Jsem naprosto proti rasismu, mám s tím sám zkušenosti, ale nemůžeme pořád lidi kastovat na "černý" a "bílý". Jednou jsme přece všichni lidi, tak není o nic menší rasismus, když řekne černej bílýmu, že je "bílá držka".

Reagovat
Tomik111

Souhlasím. Taky by mě více urazilo, kdyby říkali něco o mé matce apod. než kdyby mi nadávali do opic, zrzků a podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked niekto odmietne sa bavit s negrom alebo s nim hrat v jednom klube, je to len jeho vec. Kazdy moze mat rad alebo nerad koho len chce! A ziadne fasisticke zidovladky s tym nic neurobia! Picoviny o rasizme platia len pre debilov. Ked sa niekomu nieco nepacio, nech odpai naspat do Afriky. Europa negrov nepotrebuje. To oni potrebuju Europu. Najskor si opice rozosrali staty v ktorych byvaju teraz rozjebu aj staty kam sa nasilne nasomrovali a robia si naroky vyssie nez domorodec.

Reagovat
letitfly

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, ty si jako fakt reálně o sobe myslíš, že nejsi rasista s takovými sračkami co z tebe padají?

Reagovat
deporpepa

Tak zcela nejlepší by bylo, že co stane na hřišti zůstane na hřišti, Nemyslím, že je ten trest správný, ale že je očekávaný vzhledem k tomu, jak se UEFA momentálně tváří NO TO RACISM... To že si za to může Kúdela sám, tak může... tohle byla neskutečná blbost a dal jen možnost Rangers, ze zápasu, kde byli jasně horší udělat aféru proti českému fotbalu... Bohužel

Tohle divadlo ani nevím, jak už dlouho se táhnoucí jen jen trapnost...

Reagovat
mistr129

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Dělá to vždy, i když mluví ke spoluhráčům a nenadává jim. Je to běžné nejen u něj.

Reagovat
uff

Reagovat
raduinho

Ruku před pusu si dává většina vrcholových fotbalistů i tenistů.

Reagovat
oli9

Reagovat
Kily

já už úplně vidím, jak za pět měsíců začnou chtít zavírat trenéry a koordinátory v americkém fotbale

Reagovat
soukup

fotbal, baseball, americké sporty to úplně zničí

Reagovat
C0br

Je to běžné v každém sportu. Zejména kvůli "profesionálním" odezíračům ze rtů, kteří by z toho, co Kudela řekl, vymysleli ještě něco mnohem horšího než Kamara.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím, trest pro Kúdelu JE problém sám o sobě bez porovnávání s jinými tresty. Trest bez důkazů nelze ani ve sportu, ani jinde. Tohle má přesah i mimo sport a UEFU a týká se to všech. S takovou brzy blackové budou volat policajty, protože ses na něj neusmál v autobuse a má pocit, že ses na něj rasisticky podíval a teror se stupňuje....

Reagovat
emanuel habasko

To vyhlášení trestu si taky mohli nechat až na dnešek a ne pár hodin před zápasem. Ať mi nikdo neříká, že to tak prostě vyšlo.

Slavia byla slabá, až překvapivě slabá. Hráči nedůslední...

Reagovat
H.N.T.

Směšné... a jeste vic naserou ty vtipne tresty pro hrace Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

odvolaval az po CAS a tahnout ty mrd.y k soudu ! Bez dukazu nelze ukladat trest

Reagovat
exot12

Riešenie celého tohto prípadu je zvláštne:

Kúdela hovorí, že Kamaru rasisticky neurazil

Kamara, tvrdí opak

Slávia tvrdí, že UEFA nemá dostatok dôkazov, ale proti trestu sa neodvolá

UEFA tvrdí, že má dostatok dôkazov, ale nezverejnila na základe čoho dala trest

Potom príde Trpišovský, ktorý sa zastane Kúdely a nechápe trest

UEFA chce bojovať proti rasizmu a je proti vnášanie politických tém do futbalu, ale toto je politické rozhodnutie

Či už UEFA má, alebo nemá dôkazy ohľadom rasizmu, tak týmto trestom definovala závažnosti do budúcna. Ak by Kuldela prišiel a natiahol Kamarovi, alebo by spravil likvidačný faul, tak je na tom lepšie ako ak mu povie nejakú rasistickú urážku, čo je smutné

Reagovat
jack_donaghy

Zhrnutie (za na posledny bod)

Trosku by som ta optavil, uefa zaidnu zavaznost tymto rozhodnutim nedefinovala. Min a max tresty za specificky cin boli definovane samozrejme davno pred tym. V momente ked uznaju nikoho vinnym z niecoho, tak trest musi byt z intervali <min_trest, max_trest>.

Teda diskutovat mozme skor o tom, ze pre UEFA je rasizmus horsi ako fyzicke napadnutie.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie se v tomto případě ani nemůže odvolat. Jediný, kdo se může odvolat je Mr. Kúdela.

Mohl mu to říct, kdo ví. Ale jakmile nemáš 100% důkaz pro jeho usvědčení, tak ho prostě nemůžeš potrestat.

Reagovat
Puskas

Když máš moc a veřejné mínění a tlaky v zádech, když trestáš někoho z Východu, tak jak vidno můžeš. Čemu všemu do budoucna otvírají dveře, nedomýšlejí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by se měli bránit, všemi prostředky.

Reagovat
Puskas

Není kam se odvolávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni nemůžou, Kudela ano. Navíc mají páky na jiných místech třeba. Stačí se podívat, jak se vyjádřil Hrad.

Reagovat
Puskas

Kúdela to neudělá, aby nedostal ještě vyšší trest. Klub nemá páky nikde, pro UEFA je to bezvýznamný klubík někde z Balkánu, kterého se nemusejí bát, bo sním zatočí raz dva. A Hrad? UEFA je háklivá na politické vměšování se do činnosti jednotlivých svazů, o to háklivější bude na vměšování se do vlastní činnosti. Navíc na ně nemá nějaký český politik sebemenší páky. Už jen proto, že společenská či politická poptávka po potrestání hráče je očividná. Prostě lidská, navíc notně zdeformovaná "spravedlnost" tu je bezmocná.

Reagovat
Pablos

Kúdela mám za to nemůže dostat vyšší trest a z velké pravděpodobnosti se odvolávat bude.

Reagovat
Kily

no ať se nám to líbí nebo ne, tak podle regulí UEFA dostal Kúdela nejnižší možný trest, takže odvoláním bude samozřejmě riskovat ještě tvrdší sazbu

Reagovat
Pablos

To není soud... ale hádat se nebudu, ale i jsem to četl, že to nejde dostat vyšší trest. Každopádně můj názor je, že to UEFA nezmění stejnak ...a já měl hlavně největší problém s tresty pro Roofa a Kamaru.

Reagovat
lampas

Podroužek říkal u Novotnýho, že ten trest se zvyšovat nemůže. Proto se podle něj odvolává i Rangers, protože není co ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejnižší možný trest za potvrzený rasismus. Ten rasismus mu ale prokázali podle zcela neprůkazných důkazů. To je ten největší problém, který nejde vyřešit, protože UEFA není objektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Kúdela se podle vyjádření médií odvolá. To jak celá kauza dopadne nelze předpovídat, přestože to všechno co píšeš dává smysl. Souhlasim s tim, jak nás má UEFA někde u zadele apod.. Ale uvidíme, taky jsem nečekal, že z toho Rangers takhle hladce vyjdou a že Kudela dostane na základě nepřímých důkazů trest potvrzující rasismus. Takže nějak marně doufam, že to celý dopadne příznivěji.

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatické vyjádření. Trochu to neutralizuje pachuť z Tvrdíkova virtuálního "pokleknutí". Snad to Slavii nerozhodí až do té míry, že by to mělo vliv i na další sezónu. Ten tým má pořád velký potenciál a kvalitu.

Reagovat
Mass

Reagovat
LeonardoUžoa

Prostě a vlastně, viď, Jindro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ
Reagovat
smazaný uživatel

očekávám černého rozhodčího v PL do dvou let

Reagovat
Kily

a po smrti Alžběty černou královnu

Reagovat
smazaný uživatel

Tu uz mame v serialech, tak proc ne... bude to bajecne

Reagovat
Kapřík

On-line domovní důvěrnice... Jo, ten ráj na zemi se už blíží.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to vypada, kdyz se projekt multikulturalismu vymkne absolutne kontrole.

A TOTO JE TO pro nas zatim neviditelne RIZIKO MIGRACE, proti kterymu varuji vsechny protiimigracni strany v Evrope. USA a Anglie jsou traceny, dost mozna Nemecko i Francie, ale zbytek Evropy se da jeste zachranit...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je důsledek toho že když se před 10 ale i před 5 lety našli odvážlivci co tvrdili co se na nás hrne tak byli vysmívaní a označováni za konspirační teoretiky a psychicky labilní... teď se to zase posunulo třebas i do covidovych vod ale stejně zase se všichni budou vysmívat a dělat z lidí blázny a za 10 let budou plakat a poukazovat na to jak se jim tenkrát v tom roce 2020 lhalo...

mám toho už pokrk....

Reagovat
valloire

někteří to nevidí ani teď...

Reagovat
letitfly

Možná úplně nejhorší na celý týhle kauze je to, že rozhodčí z toho vyšel snad úplně bez trestu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

+ má někdo informace ohledně toho trestního oznámení, jak měla Slavie údajně podat?

Reagovat
raduinho

Celá tahle kauza je fraška, Nad tím už se rozčilovat nehodlám. Ale zaráží mě, že pokud je UEFA tak apolitická jak se snaží prezentovat a zakazuje vlčí máky atd. tak, že jí nevadí klečení před zápasem a navíc, že poklekávají i samotní rozhodčí. To je podle mě úplně skandální.

Reagovat
smazaný uživatel

Holt UEFFA se dlouhodobě snaží vystupovat jako ti hrdinové kteří bojují proti rasismu.....ale on se žádný neděje.....Tak je holt třeba nějaký vytvořit aby se zase mohlo klekat dělat gesta a tvářit se že zlepšují svět.

Reagovat
soukup

Rasismus ve světě opravdu není potřeba vytvářet, je ho tam habaděj. Akorát ho podobné kauzy, stejně jako ty různé kvóty na Oscarech a zákazy dabování černochů bělochy a apely na uznání kolektivní bílé viny bohužel naopak přiživují, než aby ho pomohly vymýtit.

Reagovat
letitfly

Reagovat
LAM

Rasismus je starej jako lidstvo samo. Vymýtit ho není možné

Reagovat
Joe.Cole

Ne, že přiživují. Už ty samotné kvóty jsou rasismus.

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
smazaný uživatel

Rasisticka diskriminace jinych nez cernosskych ras

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rasismus je pouze v hlave dotycneho. A to se da snadno resit s psychologem, ale zapadni spolecnost se vydala smerem, ze cernosi vyrustaji v tom, ze jsou obeti rasismu uz od narozeni, a ze za vsechno spatne muze ten zly, privilegovany, bily muz, ktery by mu nemel rikat idealne vubec nic, ale jen se o nej materialne a financne postarat.

Rasova diskriminace je uz neco jineho. Napriklad nedam praci cernochovi, nedam praci ciganovi. Ale tohle zase muze byt zalozeno na urcite individualni zkusenosti, takze to nelze chapat vzdy pouze negativne

Reagovat
Infi

Reagovat
raduinho

Reagovat
GrimeBaller98

Aby Kamara spolecne s jeho pravnikem chytli nejakou hrozne tezkou nemoc, nic jinyho si nezaslouzi. Treba rakovinu analu, z toho jak se vzajemne pr**j do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Takže odteraz ,keď sa nebude dariť treba súpera okopávať a provokovať do vtedy kým mu nerupnú nervy a potom ho obviniť z rasizmu.Dobrý návod pre neschopné kluby,ktoré síce na ihrisku nič nepredvedú,ale za to právnikov majú výborných. Čudujem sa ,že UEFA nezmenila výsledok zápasu v prospech Rangers.

Reagovat
veikko

Trochu mimo téma, ale strašně se těším na náš zápas proti Británii v hokeji. To bude hrozné znásilnění a takové malé zadostiučinění. Slávisti by mohli před zápasem mít nějakou motivační řeč.

Reagovat
dondinho

mně by stačilo kdyby rozkopali na euru skoty

Reagovat
Radek Voltr

akorát se vo tom v británii nikdo nedozví

Reagovat
OTASi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Euphael

Reagovat
czech_mira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
veikko

Hokej v Británii je na vzestupu. Jenom na Glasgow chodí cca 2,5 tisíce lidí v průměru, to už se nějaký zhrzený fanda Rangers najde. Na Sheffield chodí průměrně skoro 5k lidí.

Reagovat
PBLead

Reagovat
uff

Reagovat
OTASi

spíš bychom je měli vyklepnout na EURU, skoty i anglány

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mam obavy, ve Skotsku jsme vetsinou pohoreli za normalniho stavu, natoz pri tom medialnim tlaku, co bude opet vyvijen.

A s Anglii dostaneme asi tak ci tak, kdyz se hraje taky u nich doma.

Navic s Chorvatskem hrajeme taky ve Skotsku, coz nam domaci taky zneprijemni.

Osobne tady potom "rasistickym" tyjatru z ostrovu, kdyz hrajeme zapasy na ostrovech, nasi repre proste moc neverim

Reagovat
OTASi

souhlasím no, Jarda venku umí porážet jen outsidery (někdy ani to ne), jinak se pro mě nepochopitelně vždycky zesere a naordinuje zanďoura, ten kontrast mezi zápasema doma a venku je obrovskej...když k tomu připočtu fakt, že na ostrovní týmy za poslední dekádu prostě neumíme hrát + následky aféry s kúdelou, tak mi z toho nevychází uplně veselej turnaj pro nároďák...

Reagovat
smazaný uživatel

Steven Gerrard on stance taken by Alexandre Lacazette before Arsenal's match v Slavia Prague:

''I admired how they [Arsenal] approached before the game, during the game and after the game and I'm sure Glen did as well... I sat there and really enjoyed that game.''

Reagovat
OTASi

jen to dokazuje, že tenhle šašek prostě nepřekousnul, že byla slavie lepší a zaslouženě postoupila.. kokot

Reagovat
Bakary3

bezcharakterni odpad, hrozna zumpa.

Ale jestli se koukal teda, zak snad videl, jak se chova klub s urovni, a neco ty jeho vidlaky z toho nauci, ale to by musel zacit u sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

ubozak nejhrubsiho zrna

Reagovat
Kily

na usvědčeného rasistu sladké prohlášení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry hrac, ale trenerska mrdka

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom on v tom středovým kruhu byl, protože prováděl výkop

Reagovat
GjøvikFF

Gerrard,kterej podporoval Suáreze v jeho rasistické kauze. Gerrard, kterej byl vlastním spoluhráčem nařčen, že nemá rád černochy. Neuvěřitelná špína.

Reagovat
oli9

Gerrad je hrozná mrdka a to byl do zápasu se Slavii jeden z největších sympaťáku pro mě....

Reagovat
dondinho

tomuto "gentlemounovi" a jeho Pátkovi zjevně chcípla koza

Reagovat
Bukaj LFC

Ježiš jeden kopaneček a jedna pěstička a slávisti by chtěli trest na doživotí? Ten trest pro Roofa je prostě tak akorát. Chtěl hrát míč a trefil golmana. Měl dostat Luiz trest do konce kariéry za to, že při hlavičkovým souboji prorazil lebku Jimenézovi? šílený uplakánci.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Front hell

Co tady se člověk nedozví za hovna. Člověk má až strach co za košťata má právo volit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas nejaky dementni postizeni mozku, nebo jak si mohl neco takovyho vyplodit?

Reagovat
smazaný uživatel

Docela desivy cela ta situace. Zaznamenal jsem dneska clanek z nejake fan skupiny Arsenalu, kde oslavovali, ze vcera vykopli rasisticky klub z EL. Tzn. vidime tady vykriky z ruznych vlivnych platforem, ze neslo o (nepodlozeny) pochybeni jednotlivce, ale normalne pausalni aplikace kolektivni viny bez nejakyho pokusu o strizlivy zhodnoceni dostupnych informaci... No, fakt jsem zvedavy kam tohle povede v budoucnu.

Reagovat
naheCZ

Viděl jsem několik těchto příspěvků. Bylo dobré vidět, jak se nás tam zastávají např. Poláci, Rumuni, Chorvati,... A pak tam od těch velkých "bojovníků proti rasismu" schytávali rasistické/xenofobní urážky...Blbí pokrytci.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ta "zapadni" Evropa. Doufam, ze to otevrelo oci vsem, protoze tohle opravdu je akorat tak cesta do pekel.

Urcite se nevrhat do naruce Ruska, to v zadnym pripade, ale drzet se okolo Visegradske ctyrky je v soucasnosti nejrozumnejsi reseni, protoze zase je jasny, ze jen jako samostatna CR jsme moc malinci a neubranili bychom se tak tlakum ani ze zapadu, ani z vychodu.

Obavam se vsak nastupu Piratu, kteri nas budou tlacit az moc do toho zdegenerovanyho zapadu...

Reagovat
valloire

Reagovat
Losinho

Lacazette se řeší jako nějaký gesto, přitom týpek akorát byl ready rozehrávat, proto byl tak blízko Británie je skutečnej odpad Evropy

Reagovat
Bakary3

To jsem taky nepochopil

Reagovat
czech_mira

Přesně

Reagovat
montaigne33

UK těžilo z kolonií, zotročovalo a ponižovalo národy na všech kontinentech(z naloupeného bohatství v jistém smyslu žijí dodnes)- a teď budou nálepkovat jiné země (kluby z těch zemí) jako rasistické... NEHORÁZNÉ POKRYTECTVÍ!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Oni by totiz nejradeji meli kolonii z nas

Na principu ekonomicke kolonie funguje napriklad EU. Drancovat, neplatit dane, vyvadet zisky pryc...

Reagovat
smazaný uživatel

O tom je bohuzel cela zapadni Evropa a USA - gesta jsou dulezitejsi nez ciny ci zlociny a pak to dopada jako s Kudelou.

Ale o svym mohou mluvit i herci jako Kevin Spacey a podobne, ktere novodoba inkvizice zlikvidovala...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje v zahraničí někdo, kdy se Kúdely zastal?

Reagovat
smazaný uživatel

kdo...

Reagovat
czech_mira

Ano, nějakej ten komentátor z BBC tuším, říkal den po zápase, že těžko někoho odsuzovat bez důkazů a že je třeba počkat na vyšetřování. Dostal za to strašnou čočku, na Twitteru se do něj obul např. Rio Ferdinand

Reagovat
ratusek

počkej, i Rio jede tyhle BLM blbosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš si pojďme říct, kdo ne.. Jsou lidé, kteří se k tomu raději nevyjadřují, protože by je veřejnost odsoudila a napadla. V Británii nemůžeš vystoupit v televizi nebo celkově do médií a mít jiný nebo zcela opačný názor jako je ten mainstreamovej. Takže v současné situaci se znamená, nezastaneš se Kamary = jseš rasista, xenofob a v nejhorším případě dostaneš padáka.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Freedo

Bohužel. Ačkoliv to bych čekal, že bude zaujatej, když jeho brácha měl potíže s rasismem. Hrozně mě ale zklamal Lineker.

Reagovat
Busby babes

Rio pochazi z jedny z nejchudsich casti londyna. Tezko se mu divit, ze je na tohle tema citlivej. Navic s tim, cim si prosel behem kariery (bracha vs Terry, Evra vs Suarez)...

Reagovat
Kenneth

Chudinka.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Chudáček

Nenapíše o tom knihu?

Reagovat
Busby babes

krasnej soubor mistnich dementu jsem tu pochytal. porozumneni psanemu textu = 0

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumieme dobre, akurát si smiešny a ešte k tomu si ufňukanec, Šimon Peter.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Ria chápu, že je tohle téma pro něj citlivé. Ale žijeme v 21. Století a to že někdo řekne jiný názor a ty ho na základě toho začneš hned napadat a pomalu píšeš, že by ho měli vyhodit. To jsou rysy totality. (Ano mám namysli toho typka z BBC, co se zastal Kudely.)

Nevím kdy se z Británie vytratili základní hodnoty typu presumpce neviny, svoboda slova, názorů a svoboda tisku/médií. Vždyť tohle je cesta do pekel pokud to stále někdo nevidí.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Busby babes

hele ta Riova kritika moderatora byla hloupa. Ja reagoval na to: i Rio jede BLM? No, jede, protoze se s tim v zivote asi hodnekrat setkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo v pohodě. Tak já se nedivím, že jede BLM, jednak že se s tím setkal a za druhý, že prostě žije v Británii a tam ani jiný názor na to mít nemůže, protože by ho všichni semleli. Je to prostě hroznej rozdíl mezi tím, jak to bereme my Češi a oni celkově na západě. A samozřejmě každá negativní zkušenost v určitý oblasti tě ještě víc ovlivní.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
valloire

jako my se ti smějeme

Reagovat
Mass

Tak by se měl Rio spíš soustředit na skutečný problémy a třeba se snažit o zlepšení poměrů v těch nejchudčích částech Londýna ne orodovat za drakonický tresty pro naše hráče.

Reagovat
Busby babes

::confused:

Reagovat
KingMaster13

Rio je bohužel úplnej vypatlanec a jeho brácha je ještě větší

Reagovat
ratusek

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Side

Reagovat
raduinho

Reagovat
Boban

Jo, nejakej britskej komentator... ale hned od vsech dostal sodu, tak mozna i proto ostatni radsi mlci..

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel teď po verdiktu.

Reagovat
ratusek

Radši ne. Protože by se na ně úderka sletěla, takhle radši mlčí a nechtějí mít problémy. Bohužel to tak je se vším, ve filmech, hrách, seriálech, překreslování historie (nacisti nebyli němci atd) a mlčící většina s tím nic nedělá a je ji to jedno.

Reagovat
Boban

Prave proto uz se k tomu nikdo nevyjadruje, po tom shitstormu na toho komentatora radsi vsichni mlcej krome tech posahanejch fanatiku.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem už dříve, skvělý pohled/názor a celkově rozhovor.

Reagovat
smazaný uživatel

To by se mělo šířit internetem, mezi mladou generací, učit na školách. Přesně tyto názory, které prezentuje tento pán.

Reagovat
smazaný uživatel

učia sa úplný opak, hlavne od hlúpych učiteľov, ktorí si formujú názor na základe chorých trendov zo západu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Tak běž učit ty. Můžeš šířit osvětu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to moja šálka kávy, nemám na to ani aktuálne ambície a neviem, či by som bol v tom dobrý, možno keď budem starší si spravím phD.

Reagovat
smazaný uživatel

typek, podle kterého se na Slovensku nemohou lidé vyjadřovat k 5g sítím svobodne

Reagovat
smazaný uživatel

Soudím ho podle rozhovoru, ve kterém odpovídal na otázky moderátoru velmi rozumně.

Reagovat
smazaný uživatel

čo to trepes

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, progresivismus je v soucasnosti ideologie, ke kteremu patri multikulturalismus, ktery sice na papire vypada pekne a logicky, ale v prakxi je podle me uplne stejne utopicky jako byl komunismus, ktery rovnez na papire ze zacatku mnohym pripadal logicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamätaj, že nič týkajúce sa humanitných vied nie je logické.

Logické sú len vzorce v prírodných vedách. Vzorce správania, resp. vzorce vzťahov medzi ľuďmi sú viac či menej účelové a nie logické. Žiadne vzorce z psychológie, sociológie či práva nie sú na 100 percent logické.

Reagovat
LAM

Reagovat
montaigne33

Zdá se, že "absurdní válka" pokračuje... Kamarův fanatický právník zveřejnil "nenávistné" emaily, kt mu údajně posílají fans Slavie (ani bych se nedivil, kdyby mu je psal/posílal jeho vlastní PR tým ). A je šokován... ///To, že chodí nenávistné emaily namířené proti Slavii a Kúdelovi, nikoho ze "spravedlivých" na Západě, nezajímá... SKS(i s AFRIČANY) ocejchovali v UK jako rasisty a ve svém pokrytectví a nenávisti setrvají klidně roky... Celá kauza je velice poučná...

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/AamerAnwar/status/1383017786235031556

Nemůže se mu upřít jedna věc, že tu oběť hraje fakt dobře. Srdceryvné storíčka a tweety jak je on a jeho klient psychicky terorizován z těch neustálých nadávek, které jsou samozřejmě od fanoušků Slavie Praha!

Reagovat
Kily

několik let je terčem rasistických urážek, ale nechával si to pro sebe, stejně jako si všechno pro sebe nechával i Kamara

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dojemne...

Doufam, ze o tom natoci film. Mohlo by se to jmenovat Nedotknutelni 2.

Reagovat
smazaný uživatel

A navic vzhledem ke slozeni postav by to melo sanci i na Oscara!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

To je blbost, černýho Oscara už má Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jestli v nich budou i zákroky hráčů Rangers, tak to snad bude přístupné až od 12 let

Reagovat
Kily

tohle prostě strašně svádí k myšlence, že si dlouho dopředu připravili kampaň a čekali na to, až jim nějaký vůl zavdá vhodnou příležitost

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuseli si nic připravovat, ta kampaň tu je je už delší dobu s názvem BLM. Populismus level 100.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, nejedna se o nic pripravneho. Oni v te kampani proste ziji a jsou pripraveni ji hajit pri kazde zamince.

Spousta tamnich lidi je uz tak moc zmasirovana medii apod. ze bud tomu slepe veri, anebo se radeji nevyjadruji, protoze by to znamenalo jejich spolecensky konec.

Az nepekne to pripomina dobu, co byla u nas mezi 1948 - 1989.

Reagovat
zidane78

Presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel je to tak. Ale nikdy by mě nenapadlo, že to dospěje do fáze, kdy se za rozdílný názor nebo názor, který nevyjadřuje dostatečnou podporu této (nazvěme to ideologií), bude vyhazovat z práce (viz. v některých médiích - novináři nebo na vysokých školách/univerzitách v USA apod..)

Je to větší nebezpečí než si většina z nás umí představit a bohužel se těchto věcí vždy chytnou radikálové, kteří to jsou schopni dotáhnout do úplných extrémů.

Reagovat
naheCZ

Tohle je od toho právníka strašně špinavá hra a takové praktiky by měli při probíhajících procesech zakázány. Ten člověk je naprostá ostuda právníků. Doporučuji se podívat na rozhovor s právníkem Kúdely, takhle se má vykonávat právnické povolání...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale takhle se to na zapade hraje. Emoce, gesta - to je to, co rozhoduje. Nerozhoduji dukazy, fakticky ciny ci zlociny...

Podivejte na Ameriku, jak se tam neustale divi, ze policie zastreli cernocha - pritom mnohdy jde o kriminaldnika, recividistu, drogovy dealera, co ma u sebe zbran nebo chce policii uprchnout. Stejne jako byl soucasne "buh" Floyd.

Reagovat
naheCZ

Jo, já to vidím, jak to tlačí na emoce. Ale pokud je probíhající vyšetřování/potencionální soudní proces, tak na to jsou nějaká pravidla. A jedno z nich je právě to, aby se netahali takové věci do médií. Je to z toho důvodu, aby se neovlivňovali ti, kteří o tom budou potenciálně rozhodovat. Pak se nedá mluvit o spravedlivém procesu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlivy proces se ocekavat nedal. Je to novodoba inkvizice.

Reagovat
Pablos

Ten titulek na sportu docela přestřel né ? Já ten kontext chápu, ale přesto to takhle přece nemůžou napsat... že na tebe vyskočí Mrtvej pakistánec, dobrej pakistánec

Reagovat
Pablos

Myslím tím na seznamu. Ale možná je to v pohodě já nevím... jen mě to zarazilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni řeknou , že jen citovali ten zdroj. Ale samozřejmě z těch všech zpráv vybrali tu nejpikantnější, abys na ten článek kliknul. Musí zaujmout.

Reagovat
Pablos

Já chápu proč to dělají... ale příjde mi to docela už dost to takhle fláknout do titulku, aniž bych měl zájem o článek a byl třeba 10leté dítě, tak si řeknu, aha pakistánci jsou dobrý mrtvý

Reagovat
smazaný uživatel

Jo chápu co myslíš.

Reagovat
Pablos

ale zase nutno uznat, že řeším píčoviny už v práci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na mě to taky působilo zvláštně, když jsem to četl jako hlavní zprávu ve sportu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale musim to napsat. Ten pravnik je totalni curak!

A Kamara je vlastne taky curak.

Reagovat
montaigne33

Strašná svině- fanatik

Reagovat
smazaný uživatel

Rasista.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je proti bílejm úplně zaměřenej Ankwar nebo jak se jmenuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě je to hnus, co mu ti lidi píšou, ale co je to za blbost starat se, co píše nějakej anonymní kretén? Tímhle je akorát navádí k tomu, aby to dělali dál. Kdyby je ignoroval, tak je to přestane bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

On cílí na lidi v Anglii. Ne že by to potřeboval, (lidi si stejně udělali obrázek) ale snaží se strhnou masy a šířit svou verzi pravdy. Je to čistý populismus v jeho podání. Tyhle problémy řeší všude na světě, ale on dělá jakoby to dělali jenom Češi a tenhle problém v Británii nikdy nebyl, šašek jeden.

Reagovat
zidane78

Iba cas ukaze,ako tato "politika" ovplivni spolocnost v EU a vo svete celkovo.Kazdopadne necakam nic pekneho,kedze toto je komunismus jak z ucebnice.Kazdy bonzuje kazdeho,a chodi sa po spickach abi sa niekto nahodou neurazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nikomu sexuální loudilství na pracovišti ani zjevný rasismu ještě nevadil.

Ukázka z Četník ze Saint Tropez.

https://youtu.be/vwGJMQtJZJA?t=892

Reagovat
smazaný uživatel

To uz by dneska nemohli natocit, protoze by se ozvali feministky a BLM, protoze je tam jen jedna cernoska a jeste ve "sterotypni" scene.

No vlastne ted se divim, ze to jeste nezakazali protoze to porusuje vsechny koncepty teto novodobe totalitni ideologie rovnostarske spolecnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno bylo taky drama, že si pár dementů stěžovalo, že jediná čínská postava v Harry Potterovi se jmenuje Cho Chang, což je podle social justice warriors rasistické

Reagovat
Busby babes

ono by byl nebezpecny precedens i opacne. Stacilo by si zakryk pusu a mohl by pak nadavat komukoliv na hristi jak chtel a pak se jim jeste tlemit do ksichtu... neni to tak jednoduchy.

Reagovat
Boban

jako myslis, ze bys to takhle udelal 3x po sobe v ruznejch zapasech, vsichni hraci po sobe te narkli z rasismu a tobe by se nic nestalo? Asi sotva...

Stacilo by varovani a pokud bys to zopakoval v dalsich x zapasech, tak stopka na y zapasu... Mysleno narceni z urazky, nemusi to byt nutne jen rasismus, aby se to netykalo jen jedne skupiny hracu a druhe vubec...

Reagovat
Boban

pro jistotu, narceni z urazky se zakrytou pusou..

Reagovat
Busby babes

no dle logiky Trpisovskeho nebo i diskuteru by to tak bylo, protoze by preci primej dukaz porad neexistoval...

Reagovat
Boban

no ale tohle by nebyl tebou zminenej precedens, vsem hracum by bylo dopredu jasny, ze neni dobry mluvit na ciziho hrace se zakrytymi usty bez ohledu na to co rikaj..

tady dali rovnou 10 zapasovej ban do vsech soutezi bez jakyhokoliv upozorneni a podle vseho bez jasnejch dukazu...

Reagovat
valloire

rozdíl nevidíš.....?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono by bohate stacilo se neurazet kvuli kazde blbosti

Ale vysvetli to cernochovi... co vyrusta v tom, ze je obeti rasismu uz od narozeni, a ze za vsechno spatne muze ten zly, privilegovany, bily muz, ktery by mu nemel rikat idealne vubec nic, ale jen se o nej materialne a financne postarat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono by bohate stacilo se neurazet kvuli kazde blbosti

Ale vysvetli to cernochovi... co vyrusta v tom, ze je obeti rasismu uz od narozeni, a ze za vsechno spatne muze ten zly, privilegovany, bily muz, ktery by mu nemel rikat idealne vubec nic, ale jen se o nej materialne a financne postarat.

Reagovat
smazaný uživatel

A tak to jsem vlozil do spatnyho hrnicku...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě už tento příběh unavuje... Kudela je chuj, že si tam strčil ruku... Tím samozřejmě obavy a dohady vzrostly.

Bez důkazů nadruhou stranu dát trest, je absolutně mimo... To už může každej černej si stěžovat a UEFA bude trestat?

Reagovat
LAM

Je možnost to vyřešit tím, že udělají speciální ligu pro černý.

BPL?

Reagovat
ratusek

Tak jak ve Španělsku. Křivě obviníš z rasismu. Ale svaz tě nijak nepotrestá

Reagovat
smazaný uživatel

Ale není důkaz, že to bylo křivé obvinění.

Prostě nelze prokázat vinu a nevinu, tak to má být bez trestu.

Když někoho obviniš, musíš mít důkazy. Kudela nemusí dokazovat nic... Toto není prostě fér... UEFA dala na tlaky médii a samozřejmě Británie

Reagovat
smazaný uživatel

Nás budou osočovat z rasismu, ale hned při první příležitosti nás začnou rasisticky urážet. Opravdu podle nich je rasismus tak špatný, když jsou schopný dělat podobný věci?

Jejich logika: odpověz na rasismus.... jo rasismem.

https://sport.tn.nova.cz/clanek/tohle-uefa-nedomyslela-vybizi-k-rasismu-proti-slavii.html

Reagovat
Busby babes

hele je to nedomyslene v te atmosfere. ale tohle UEFA respektive ucet EL delal i driv. Vybizet k rasismu? lol.

Reagovat
smazaný uživatel

JE to řečeno v nadsázce, že by UEFA EL vyzívala k rasismu si nemyslím, ale ty komenty některých lidí jsou prostě směšný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, delal to ucet UEFA sam, protoze to zajistuje dosah a naber novych followeru - klasika soc. siti.

Nicmene to ukazuje urcite pokrytectvi, protoze rasismus vuci kterymu oni "bojuji" je pouze rasismus vuci cernochum - zadny jiny rasismus je nezajima.

Odporna UEFA a odporne a zdegenerovane britske ostrovy

Reagovat
smazaný uživatel

*delal to ucet UEFA samozrejme i driv

Reagovat
Busby babes

co? jako ze daj vyzvu: hodte gif... a nejspis cekali nejake radostne od fans Arsenalu a smutne od fans Slavie... a nedomysleli to. Rikat, ze vybidli kohokoliv k rasismu vuci Slavii je naprosta picovina.

Reagovat
soukup

Nedomysleli? Jako sorry, ale tohle je dost naivní pohled. O sociální sítě se jim starají profíci, kteří moc dobře ví, jaký obsah vyvolává jaké reakce, jsou za to placení. A zrovna o sociální sítě UEFA se určitě nestará nějaký čerstvě najatý hlupák, ale určitě celkem eso v oboru.

Jsem z branže a vím s naprostou jistotou, že člověk, který to tam vložil měl velmi dobrou představu o tom, co za reakce na to dostane. Když se staráš o účty na sockách kolosům jako UEFA, tak nejsi nováček a víš co děláš.

Reagovat
soukup

Ne že by chtěli vyzývat k rasismu, ale 100% věděli, že dostanou i tento typ reakcí a že to bude mít díky tomu reach a nasdílí se to. Bylo to předem promyšlené a věděli, co za gify tam bude.

Reagovat
Busby babes

jenze ten clanek Novy je uplne debilni. asi jak kdyz MEN prijde s necim ve stylu: Fanousci United volaji po odvolani OSG. a tam pak 3 tweety od nejakych no name lidi co maj 20 followeru. No a tady je 2,6 tisice reakci a vetsina uplne v pohode.

Reagovat
Busby babes

jo no a proto vidime kazdou chvili nejakej fuckup tehle super profiku, co se staraji o soc site...

jako pokud chces verit tomu, ze realne chteli vyvolat hejt na Slavii, tak klidne tak paranoidni budte no.

Btw ucet EL treba i tweetoval o tom, jak dal Holes gol Sparte. Asi soucast nejakeho promysleneho planu.

Jinak vetsina reakci pod tim tweetem og gifu je uplne v pohode. proste radost fanousku viteznych tymu.

Reagovat
soukup

Ano fuckupy se dějí.

Tohle ale skoro určitě není jeden z nich. Sám píšeš, že toto "reagujte gifem" dělávají častěji, v tomto případě určitě věděli, že část těch gifů bude nenávistná/kontroverzní a zároveň, že to bude mít nadprůměrný dosah a proto do toho šli. Nemyslím, že bylo cílem vyvolat rasistický hejt na Slavii, cílem bylo vytvořit post s nadprůměrným dosahem i s vědomím toho, že tam bude kontroverze a některé reakce budou i za hranou.

Šlo mi hlavně o to, že to bylo nedomyšlené, nebylo. Je to momentálně nejsledovanější kauza světového fotbalu, všichni z PR a marketingu před každým postem a vyjádřením důkladně přemýšlí co k tomu pustit a co ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty hovädo.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

To je reakcia na Simona

Reagovat
smazaný uživatel

* teda, mala by byť

Reagovat
Joe.Cole
Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl totální svině... a trochu rada pro někoho kdo by to mohl zařídit a je pomstychtivá svině.

Pod dres bych si dal mikrofon a udělal bych zase takovou stejnou scénu co předvedl Kúdela s Kamarou zakrytá huba a nějaký počastování ideálně Kamary nějakým slovíčkem ale ne rasistickým.

Nechat to zajít zase k trestům a pak vytáhnout všechny záznamy o tom že se na to připravili měli mikrofóny atd. a že tím vlastně prokazujou celou konspiraci a křivý obvinění pošlapání dobrýho jména a mnohaset milionový odškodnění a na 10 let základní skupinu v LM jistou

Reagovat
BaggioRoberto

11.3. 2021 Den, kdy Rangers zkusili zničit fotbal.

15.4. 2021 Den, kdy jim to prošlo.

Uplyne mnoho let až někdo natočí film Napadení Ondřeje Kúdely zbabělcem Glenem Kamarou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele