Monkey Business angažovali do svého klipu Jakuba Prachaře v plavkách. Sekunduje mu nádherná Sára Affašová

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
matej rupert
Zdroj: Profimedia

Pokud jste milovníkem funku a popu, pak jistě znáte skupinu Monkey Business, která se právě těmito hudebními žánry proslavila. Kapela založená v roce 1999 je dnes slavná v několika zemích světa a stále vydává nové klipy.

Důkazem toho je i nedávno vydaný klip s názvem One Boy One Girl. Klip plný slunce, energie a pohody je ukázkou toho, že bláznivá skupina dokáže potěšit své fanoušky i po letech.

Hlavní role si v klipu zahráli Jakub Prachař a Sára Affašová. Na konci nechybí ani sám Matěj Ruppert, zpěvák skupiny Monkey Business a příležitostný herec, který byl angažován také jako porotce v Československé Superstar.

Láska na první pohled

Klip je jako většina snímků kapely vtipnou ukázkou zážitku ze života. Jakub Prachař v něm ztvárnil hlavní roli mladíka, který se na pláži zamiluje do zahalené dívky. Ta ho pronásleduje ve snech, kde ji ztvárňuje Sára Affašová.

On se proto rozhodne ji vyhledat. Jenže když konečně dívku dostihne, zjistí, že se pod černým pláštěm ukrývá muž, který se jeho snům nepodobná ani trochu. Toho hraje sám Matěj Ruppert.

Muž mu nabídne alkohol, takže si Prachař zlomené srdce alespoň trochu vyléčí. Díky tomu má klip šťastný konec.

Na písničku fanoušky láká nejen zajímavá melodie a vtipná slova, ale také právě herecké obsazení. Prachař totiž více než polovinu klipu hraje jen v plavkách s mokrými vlasy a slunečními brýlemi na nose.

A Sára Affašová, která představuje jeho vysněnou lásku, je krásnější než kdy jindy. Fanoušci si tak užijí dokonalé spojení smyslu pro humor, krásných českých herců a originální melodie.

Fanoušci na Instagramu dílo milují

Na Instagramu zveřejnil Matěj Ruppert ukázku klipu těsně poté, co vyšel na YouTube. Své fanoušky požádal o názor a těch se mu dostalo poměrně velké množství.

Většina komentářů u klipu je složená převážně ze smajlíků a srdíček, které dokazují, že se klip líbí a zároveň sledující pobavil. Mnozí také chválí Prachařovu postavu a krásu mladé herečky.

„Klip nemá chybu. Jakub je hvězda, já ho miluji ve všem. No a muzika skvělá, Monkey Business jsou má láska už od začátku. A ve spojení s těmito herci je to zkrátka dokonalost,“ píše jeden z fanoušků.

„Skvělá hudba, už abychom zase mohli na koncert,“ reaguje jiný fanoušek. Na živé vystoupení kapely si ale budeme muset ještě nějaký ten čas kvůli koronavirovým opatřením počkat.

Nicméně je velmi pravděpodobné, že jakmile to jen trochu půjde, své fanoušky Monkey Business potěší koncertem. Kapela má před sebou jistě slibnou budoucnost.

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články