FORTUNA:LIGA - souhrn 27. kola: Sparta se vrátila na druhou příčku

16.04.2021, 19:53, aktualizováno 18.04.2021, 20:30
Komentáře a souhrny
Slavia vyhrála v Liberci a upevnila si pozici na čele tabulky, kde má sedmnáctibodový odstup na Spartu, která přetlačila Slovácko. Plzeň neudržela vedení a s Jabloncem si nakonec rozdělila body za remízu 1:1. Baník Ostrava se rozešel smírně s Bohemians 1905, zatímco Mladá Boleslav zdolala Opavu a míří za záchranou. K té se nepřiblížilo Brno, které v nováčkovském souboji nestačilo na Pardubice. Poslední místo opustila Příbram, která vyhrála poprvé od prosince...

Sparta Praha - 1. FC Slovácko 1:0

18.04.2021 18:30

Góly: 70. Tomáš Wiesner

Souboj dvou ze tří aspirantů na druhé místo v tabulce byl k vidění na závěr sedmadvacátého kola na Letné. Sparta tam přivítala Slovácko a zvítězila 1:0, když jedinou branku vstřelil ve druhé půli Wiesner.

Během úvodní desetiminutovky se do zajímavých pozic dostali Hložek s Karlssonem, ani jeden z nich však Nemravu pořádně neprověřil. Naopak po čtvrthodině Divíšek odcentroval na Klimentovu hlavu, načež se musel činit Niţă. Zajímavě to na druhé straně zkoušel Pavelka, jenž vypálil příliš vysoko.

Po nepovedeném pokusu Součka a nepřesném Karlssonově obloučku o sobě zase dalo vědět Slovácko. Divíšek napálil balón asi metr vedle svatyně, úspěch neslavila ani Petrželova rána. V úvodu druhé půle si každý z týmů vypracoval jednu zajímavou příležitost, Kliment ovšem v zakončení hlavou selhal, stejně jako tváří v tvář gólmanovi Krejčí.

Jeho mladší jmenovec se dostal k zakončení vrchní částí těla o chvíli později, i proti němu se vyšvihl Nemrava. Branka Slovácka nadále byla zakletá, Wiesner napálil jen její tyč. Sám Tomáš Wiesner se ovšem o chvíli později mohl radovat z gólu, když hlavou usměrnil za gólmanova záda Plavšićův centr.

Muži z Uherského Hradiště se žádného velkého tlaku nedočkali, za zmínku stojí snad jen tvrdá Kubalova střela z otočky v závěru utkání. Sparta se tak vrátila před Jablonec na druhé místo, navíc má na své pronásledovatele zápas k dobru. Slovácko je po druhé porážce v řadě čtvrté a musí se ohlížet i za sebe na Plzeň.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Slavia Praha 0:1

18.04.2021 16:00

Góly: 84. Ondřej Kúdela (pen.)

Slavia se proti Liberci poměrně dlouho trápila, ovšem silou vůle a i díky pomoci soupeře přece jen opět vyválčila tři body. Sešívaní slavili díky brance z pokutového kopu, jenž proměnil v posledních dnech nepříjemně ostřelovaný Ondřej Kúdela. Pražanům tak již schází jen krůček k tomu, aby získali třetí ligový titul v řadě.

V sestavě hostů dostal příležitost mimo jiné záložník Beran, který do Slavie přišel právě z Liberce. Mladý středopolař se proti někdejší spoluhráčům poprvé předvedl po dvaceti minutách hry, kdy se z levé strany šikovně uvolnil ke střele, kterou však chytil liberecký brankář Knobloch.

Za dalších pět minut předvedli sešívaní pohlednou přímočarou akci. Masopust přihrál Teclovi, ten přistrčil míč Stanciuovi, který z první okamžitě pálil, Severočechy ale důležitým zákrokem opět podržel Knobloch. Domácí v prvním poločase předvedli směrem dopředu něco zajímavého jen ve 30. minutě, ovšem Pešek po průniku z pravé strany zazdil finální přihrávku a z nadějné příležitosti nakonec nebylo vůbec nic.

Druhou půli zahájil čtyři minuty po změně stran pokusem z přímého kopu Mosquera, jenž přeletěl těsně nad břevnem brány, kterou hájil gólman Kolář. O dvě minuty později propadl centr Peška z pravé strany opět k Mosquerovi, jenže ten opět pálil příliš vysoko.

Sešívaným dlouho trvalo, než začali projevovat roli favorita. Až v 73. minutě Pražané konečně předvedli po dlouhé době kloudnou akci, když Kúdela prostrčil balón na Kuchtu, jehož zakončení z úhlu však zablokoval Chaluš. Šest minut nato se míč poněkud šťastně odrazil znovu ke Kuchtovi, toho ale v obrovské šanci vychytal Knobloch.

Nakonec se ovšem Slavia přece jen dočkala vítězné trefy. Pourzitidis totiž v pokutovém území místo balónu trefil nohu Kuchty, což sudí Hrubeš po zhlédnutí videozáznamu vyhodnotil jako penaltový zákrok. Hosté tak v 84. minutě kopali pokutový kop, který přes veškerou snahu natahujícího se Knoblocha proměnil Kúdela.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - FK Pardubice 1:2

18.04.2021 14:00

Góly: 69. Jakub Přichystal - 42. Martin Toml, 71. Ewerton

Souboj nováčků v naprosto odlišném rozpoložení dopadl ve prospěch toho lépe postaveného. Pardubice poslal v sestupem ohroženém Brně do vedení Toml, po pauze sice srovnal Přichystal, ale na konečných 1:2 bleskově upravil Ewerton.

Úvodní desetiminutovka přinesla šanci na každé straně. Proti Štepanovskému zasáhl Letáček, Ewerton pak sice obešel Berkovce, situaci však zachránil Pernica. Na opačném konci hřiště se později musel do role spasitele postavit Čihák, jenž zablokoval nebezpečný pas.

Nakonec přeci jen ještě v první půli padl úvodní gól. Nakrátko rozehraný rohový kop rezultoval v Caduův přízemní centr do vápna, jenž se k podivu všech dostal až na zadní tyč k Martinu Tomlovi, jenž už snadno zakončil. Navýšit vedení mohl v nastavení sám Cadu, avšak vylámal si zuby na Berkovcovi.

Po pauze se Zbrojovka začala hnát za vyrovnáním a do dvou příležitostí se dostal Fila. Nejprve byl vychytán Letáčkem, pak balón sám před gólmanem vůbec netrefil. Růžky vystrčili i hosté, jmenovitě Huf napálil tyč, pak se ale zase předvedl pardubický brankář proti Růskovi.

Vyrovnání ale zabránit nedokázal. Po třech čtvrtinách utkání Fousek výtečně odcentroval na Jakuba Přichystala, proti jehož hlavičce byl Letáček bezmocný. Remízový stav nevydržel dlouho. Nepovedený brejk Brna znamenal balón pro Ewertona, který bravurně obešel brankáře a do odkryté branky zakončil.

Pardubičtí se tak po třetí výhře z posledních čtyř zápasů v tabulce vyšvihli na sedmou příčku, naopak Zbrojovka je nadále šestnáctá.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - 1. FK Příbram 0:1

18.04.2021 14:00

Góly: 70. Tomáš Pilík (pen.)

Teprve třetí vítězství v sezoně si připsala Příbram, ovšem hned druhé proti Zlínu. Středočeši porazili "Ševce" stejně jako na podzim díky jediné vstřelené brance. Mužstvo z podhůří Brd se díky prvnímu jarnímu tříbodovému zisku odlepili z posledního místa.

Jako první přitom zahrozili domácí Moravané, když Cedidla již ve druhé minutě vyhledal centrem hlavu Jawa, jenže útočník Zlína zakončil těsně vedle tyče. Za Příbram jako první předvedl zajímavou akci ve 13. minutě Antwi, jenž se prodral přes Cedidlu ovšem z úhlu pálil pouze do boční sítě.

Velkou chybu vyrobil ve 30. minutě Potočný, který poslal na vlastního brankáře Dostála pomalou malou domů. Dostál nakonec přiběhl k míči dřív než napadající Lubega, kterého napálil a následně se balón odkutálel do zámezí.

V 68. minutě už ale "Ševci" neměli tolik štěstí. Soldát totiž za obranou Moravanů našel Lubegu, který tentokrát obešel Dostála a při snaze o kličku byl v pokutovém území sražen k zemi Buchtou. Středočeši tedy dostali k dispozici pokutový kop, jenž přes Dostála šťastně procedil Tomáš Pilík. Zlín se v závěru zmohl pouze na jediné ohrožení, avšak Vraštil pálil nepřesně. Tři body tedy putovaly do Čech.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Jablonec 1:1

17.04.2021 18:30

Góly: 41. Adriel Ba Loua - 70. Ivan Schranz

Nerozhodný výsledek byl k vidění v bitvě dvou týmů bojujících o evropské poháry. Do Plzně přijel Jablonec, který tam začal krátce před pauzou po Ba Louově trefě zaostávat. Nicméně ve druhé půli na konečných 1:1 srovnal Schranz.

Hned po pár vteřinách to zpoza vápna zkoušel Beauguel, jeho tečovaný pokus nakonec skončil těsně nad břevnem. Na opačném konci hřiště se po rohu vysoko vyšplhal Doležal, proti jehož hlavičce se blýsknul Staněk. Hra se v úvodu přelévala ze strany na stranu, nicméně neujal se ani Limberského centr, ani Schranzova patička.

Pak se přeci jen větší iniciativy chopili Viktoriáni, Kubistovu hrubku mohl v další šanci potrestat Beauguel. Falta pak pro změnu nevyužil pohledné kombinace svého týmu. Přeci jen se ale červeno-modří před přestávkou gólové radosti dočkali. Šulc předal míč na pravou stranou Adrielu Ba Louovi, jehož zdařilý obstřel rozvlnil síť za Hanušovými zády.

Po návratu ze šaten se obraz hry naprosto otočil a lepším týmem byli Jablonečtí. Například po hodině hry Pilařovu ránu lehce usměrnil Doležal, ke gólu chyběly jen centimetry. Proti Doležalovi se o chvíli později musel vytáhnout Staněk, jenž následně neumožnil Schranzovi zakončit.

Vyrovnáno bylo v sedmdesáté minutě. Napravo se uvolnil Ivan Schranz, jenž obdobným technickým pokusem jako v první půli Ba Loua skóroval. O deset minut později mohl obrat dokonat Považanec, jehož tvrdá rána skončila na břevně. A branková konstrukce sehrála roli i na druhé straně, Hanuš totiž na ni vytáhl Kalvachův pokus.

A jelikož si Plzeňští za zákrok na Kopice faul nevymodlili a neujala se ani Považancova střela, skončilo utkání nerozhodným výsledkem. Jablonec je nadále druhý, avšak jen s dvoubodovým náskokem na Spartu, která má dvě utkání k dobru. Viktoria stále přebývá na páté příčce.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Dynamo České Budějovice 3:0

17.04.2021 16:00

Góly: 7. Kristi Qose, 11. Christián Herc, 46. Eduardo Santos

Trápení Českých Budějovic stále není u konce. Jihočeši nedokázali zvítězit už v desátém soutěžním zápase v řadě, v Karviné tentokráte prohráli jednoznačně 0:3, brankami se o to postarali Qose, Herc a Eduardo Santos.

Vstup do zápasu byl vskutku zajímavý. Nejprve dlouhý nákop Drobného rezultoval až v Mészárose postupujícího tváří v tvář Ciupovi. Po kličce budějovický záložník napálil balón z ostrého úhlu mimo. V sedmé minutě už přišel gól, avšak ze strany Slezanů. Chybné rozehrávky využil Herc, který posunul doleva na Kristiho Qoseho. Jeho střela zpoza vápna zapadla přesně k tyči

A brzy se už Karvinští mohli radovat ze druhé branky. Centr z rohového kopu se po nepřehledné situaci dostal k Šindelářovi, jenž jej přiťuknul Christiánu Hercovi. Slovenský záložník si s nastalou situací poradil a gólmana prostřelil. I ve zbytku první půle měli domácí navrch, ale zahrozili i hosté. Třeba když Havelkův pokus skončil těsně nad břevnem.

Jen pár okamžiků po návratu ze šaten přidali Slezané zásah číslo tři. Bartošákův přímý kop z levé strany se dostal až k Eduardu Santosovi, jenž si s nastalou situací poradil. Zbytek utkání už žádné gólové situace nepřinesl a Karviná se tak radovala ze zasloužených tří bodů. V tabulce tak předstihla svého jihočeského soka a je o místo před ním dvanáctá.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Teplice 1:1

17.04.2021 16:00

Góly: 4. Pavel Zifčák - 50. Vukadin Vukadinović

Teplice mají nejhorší obranu v lize a ani v Olomouci nepředvedly směrem dozadu ideální výkon. Domácí si totiž vypracovali řadu příležitostí, jenže v koncovce byli úspěšní pouze jednou a ve výsledku si se Severočechy body pouze dělili.

Hanáci šli do veden rychle. Zmrzlý ve čtvrté minutě rozehrál rohový kop nakrátko, poté poslal míč před bránu, kde se prosadil důrazný Zifčák - 1:0. Útočník Sigmy, jenž v sestavě nahradil zraněného Yunise, mohl za dalších sedm minut přidat druhou branku, avšak jeho hlavičku zády bráně po brilantním pasu od Hubníka vytěsnil brankář Čtvrtečka.

Zatímco Teplice se v prvním poločase zmohly jen na pár náznaků šancí po standardních situacích, Olomouc byla dalšímu zásahu podstatně blíž. Chytil po půlhodině hry pálil zpoza pokutového území do tyče, Houska těsně před přestávkou z podobné pozice zas jen o kousek netrefil bránu. V nastavení první půle se na pravé straně šikovně uvolnil Látal, jenž před bránou vyhledal Chytila, ten se ovšem netrefil mezi tři tyče.

Hostům stačila k vyrovnání první a v podstatě jediná nebezpečná příležitost. Vukadinović se pět minut po změně stran uvolnil ke střele, kterou do vlastní brány nešťastně tečoval bránící Beneš - 1:1. Za Hanáky se téměř vzápětí snažil odpovědět González, jehož pokus skončil o fous vedle tyče. V 54. minutě zkoušel španělský křídelník štěstí znovu, jenže jeho pokus ze standardní situace tentokrát lapil Čtvrtečka.

Krátce poté se Gonzálezovi málem povedlo Čtvrtečku překvapit z pravé strany. Gólman Teplic však míč za vlastní záda nepustil a ve zbytku zápasu již podobně jako jeho kolega Mandous nemusel řešit žádný závažnější problém.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - SFC Opava 2:0

17.04.2021 14:00

Góly: 61. Jaromír Zmrhal, 81. Michal Škoda

Po vysoké porážce v derby s ostravským Baníkem předvedli fotbalisté Opavy další bezkrevný výkon a zcela zaslouženě padli na hřišti Mladé Boleslavi. Domácí se druhou výhrou v řadě opět vzdálili od pásma sestupu, ve kterém naopak hosté ze Slezska nadále tonou.

Už v prvním poločase se Severočeši mohli několikrát ujmout vedení, gólman SFC Digaňa však dlouho držel akcie svého celku nad vodou. V sedmé minutě například skvěle zastavil unikajícího Jiřího Klímu, který se předtím prodral kolem Didiby a dřímajícího Helešice. Za dalších sedm minut lapil brankář Opavy standardní situaci zahranou Ladrou a následně znovu vychytal Klímu, jenž pálil z pravé strany po přesném pasu od Douděry.

Slezané toho směrem dopředu vskutku moc nevymysleli, pouze ve 37. minutě pálil Nešický nad břevno. Na druhé straně našel Matějovský za defenzivou SFC Škodu, ten ale netrefil míč zcela ideálně a křižnou střelu těsně netrefil bránu. Úspěšný nebyl Škoda ani o tři minuty později, kdy hlavičkoval příliš vysoko.

Chvíli po změně stran pálil nepřesně Ladra, ovšem Klímovi chyběl jen kousek k tomu, aby míč tečoval do sítě. V 52. minutě již hlavičkoval sám Klíma po standardní situaci o kousek vedle tyče, vzápětí zkoušel stejný hráč opět štěstí, jenže zase mu nebylo přáno, neboť tečovanou střelu vytáhl Digaňa na rohový kop.

Krátce po hodině hry už ale Boleslav skórovala. Zmrhal si z pravé strany navedl balón víc do středu hřiště, odkud se svou silnou levačkou trefil přesně k tyči. Devět minut před koncem si pak domácí vítězství pojistili. Ladra posadil míč na hlavu Škody, jenž zblízka rovněž překonal bezmocného Digaňu.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Baník Ostrava 1:1

16.04.2021 18:00

Góly: 90+3. Vojtěch Novák (pen.) - 84. Dyjan Carlos De Azevedo

Málem fotbalisté Bohemians přišli o svou sérii šesti ligových zápasů bez porážky. Baník se v Praze ujal vedení až v 84. minutě, a to zásluhou Azeveda, nicméně jeho soupeř stačil ještě v samotném nastavení vyrovnat proměněnou penaltou Vojtěcha Nováka. Souboj dvou týmů ze středu tabulky tak po páteční předehrávce zásadní změnu v průběžném pořadí nepřinesl.

Hosté přitom na svého protivníka v minulosti velmi dobře uměli, vždyť ho v uplynulých sedmi případech, včetně utkání v domácím poháru, skolili hned sedmkrát. Ani nyní nebyli svěřenci trenéra Ondřeje Smetany daleko od vítězství, těsný náskok ale neudrželi. V Ďolíčku se každopádně urodila zřejmě spravedlivá remíza, statisticky bylo zkrátka klání vyrovnané.

Do první šance se propracovalo mužstvo kouče Luďka Klusáčka, avšak Necid nebyl v úplně ideální pozici, lépe řečeno zády postavený k bráně, a z otočky nemířil přesně. Na druhé straně se po dlouhém pasu zleva od Ndefeho osmělil hlavičkou Stronati, brankář Le Giang si však připsal na své konto úspěšný zákrok. A pak Le Giang vychytal taktéž příležitost Tetoura.

Ani druhá půle nenabídla s pravidelností nějaké větší gólovky, v 59. minutě mohl rozvlnit síť střídající Vaníček po pasu zprava od Dostála, avšak hlavou pálil pouze nad ostravské břevno, zhruba čtvrthodinu před koncem se hostující muž v rukavicích Laštůvka musel mít na pozoru po zakončení Osmančíka, dalšího náhradníka Bohemians, hravě si každopádně stačil poradit.

Vše podstatné se událo až v závěrečných pasážích. Fleišman prudkým přízemním pasem vybídl ve vápně nikým nehlídaného Dyjana, jenž cílil parádně na bližší tyčku. Klokani ovšem díky pokutovému kopu Nováka ve finále odpověděli. Na scénu musel VAR, který nakonec opravil verdikt sudího Marka. Ukázalo se totiž, že Svozil fauloval Osmančíka, a ne naopak.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha27225073:1571
2.Sparta Praha26173655:2954
3.FK Jablonec27165645:2953
4.1. FC Slovácko27155747:2750
5.Viktoria Plzeň26136745:2945
6.Slovan Liberec27127837:2443
7.FK Pardubice271251029:3541
8.Baník Ostrava27108937:2638
9.Sigma Olomouc27911733:2738
10.Bohemians Praha 190527810929:2934
11.MFK Karviná27891031:3933
12.Dynamo České Budějovice277101027:3831
13.Fastav Zlín27851426:3729
14.FK Mladá Boleslav27691234:4327
15.FK Teplice27661529:5724
16.Zbrojovka Brno27481522:4120
17.1. FK Příbram27381618:5417
18.SFC Opava27361816:5415

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (287)

Přidat komentář
bobis21

Jediné pozitivum dnešního zápasu je že byl v pátek. Aspoň si tím člověk nekurví víkend. S Boleslaví prosím lépe.

Reagovat
AjaxFans

Vidíš,já už se kurevsky nastal na čtvrtek

Reagovat
monty25

Já už v úterý (fotbalistky) i ve středu (futsalisti).

Reagovat
ratusek

Jsem na to uplně zapomněl, ti blbci nepostoupili? Fakt, 8:5. Tvl. I ti Slováci na ME budou

Reagovat
monty25

Jo, byl to šílenej zápas. Když dával Seidler na 4:3 pro nás, tak to vypadalo dobře, ale pak za minutu najednou 4:5. Je to trochu zvláštní, že postoupili na MS a na Euru budou chybět.

Reagovat
Mirek na tenisu

Líný míč

Reagovat
smazaný uživatel

Ta výstavba hry byla otřesná, absolutně sem nepochopil, co dneska jako chtěli hrát. Úplně tomu chyběla jakákoli myšlenka.

Reagovat
djwenca

Opravdu je tomu Sannehovi 21?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mi se líbil dneska, moc sem nechápal proč ho stáhl.

Reagovat
ratusek

Přesně. Nejlepší v prvním poločase

Reagovat
Salfovic

Těžko říct, by ho museli rozříznout a spočítat letokruhy.

Reagovat
Greny

ten Svozil komediant

Reagovat
Mirek na tenisu

Svozil je jeden z největších křiváků ligy. Skoro po každém souboji ten chlap umírá. Rozhodčí jsou bezradní. Na první pohled to fakt vypadalo, že ho Osmančík nakopl a ejhle! VAR potvrdil, že to bylo naopak. Dřevákem byl Svozil. Úplně zbytečná pentle, Klokan byl zády k brance, nic to neřešilo.

Reagovat
dave30

Prosím vás, to co předváděl dnes Svozil, to dělává pravidelně (kaprligu sleduji tak 3 krát za sezónu)? To je neskutečný komediant. A to se nebavím pouze o penaltě.

Reagovat
ratusek

Ano. Sere mě. Nejradši bych ho vypakoval. Šašinka tam ve vápně taky něco zkoušel. Tohle at si jdou zkoušet jinam

Reagovat
bobis21

Ano. Netuším proč v posledních dostává přednost před Pokorným.

Reagovat
veikko

Bude to jako vždycky, teď začne hrát na pár zápasů Pokorný než zase něco kardinálně posere on. Ani jeden z nich není žádná výhra, jistotu v nich nemáme.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
lichna.

Dlouhodobe říkám, že místo odchodu Zia bychom se měli soustředit spise na udržení za každou cenu a získání stopera k němu.

Pokecovi teda věřím o něco více nez Svozilovi.

Reagovat
veikko

Já jsem zase byl až dodnes klidnější se Svozilem vzadu, ale zase mě hrozně štvou ty jeho simulace. Je to hráč, jehož odchod by mi vůbec nevadil. Pokornému je pořád jen 24 a za posledních pár let udělal docela velký pokrok. Každopádně souhlasím s tebou, že bych přivedl nějakého techničtějšího stopera k Ziovi, aby obstarával rozehrávku.

Reagovat
Puskas

24 je věk, kde už neplatí "pořád jen".

Reagovat
veikko

Myslím si, že u stopera ligových kvalit to platit může. Hráč pro zahraničí (pokud nemyslíme Maďarsko apod.) to opravdu není a s věkem se jeho hra bude pravděpodobně ještě nějakou dobu jen lepšit. Svozil už je v tom ideálním věku a nijak nepřesvědčuje, Pokorný má strop o něco výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím. Mi to od obou přijde hrozně málo. Svozil v Opavě měl hodně dobré čísla a najednou je to fakt průměrný stoper. Trošku mi připomíná Štětinu po příchodu do Sparty, kdy byl až směšný. Třeba by mu změna pomohla. Pokorný se zlepšil, ale nejsem si jistý zda není na svém maximu. Problém obecně je, že kvalitních střední obránců je jako šafránu, a když už tak za těžký prachy.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
lichna.

Svozil mi absolutně neprirostl k srdci. Kvalitativně jsem čekal mnohem více a ty simulace jsou silene...

Reagovat
Puskas

Reagovat
veikko

To souhlas, simulace mě hrozně serou a kvalitativně mi taky nesedí. Jen jsem chtěl říct, že Pokorný mi kvalitou přijde maximálně nastejno. Chce to posilu. Oba hrozně kiksujou co dva-tři zápasy.

Reagovat
lichna.

Jasne, uvidime jeste co Kukucka. Třeba bude mít rychlý nástup do ligy jako tehdy Baránek. Ten taky přišel v 18 a hned si tu ligu daval. I kdyz tehdejší doba tomu hodně napomohla.

Reagovat
veikko

Jak je na tom vlastně zdravotně? Klidně by mohl hrát, o poháry se nehraje a zachránění dávno jsme.

Reagovat
lichna.

Myslím ze uz sel zpátky do tréninku. Více hráčů by mohlo hrat, ale Smetana v tomto ma alespoň dle vyjádření jasny nazor a to ten ze hrajou aktualne ti nejlepší a ze je porad o co hrat.

Reagovat
veikko

Tak objektivně řečeno to pravda je, nicméně šance na poháry už je fakt v hodně teoretické rovině (Plzeň má o dva zápasy méně a 6 bodů náskok). Myslím si ale, že pár zápasů ti mladí dostanou. Co Drozd vlastně?

Reagovat
lichna.

Tam se obávám že by odpadaval ze soubojů. Pro něj skoda ze nejede becko.

Reagovat
bobis21

A myslíš že je opravdu pořád o co hrát? Ještě po včerejší ztrátě už se ta Plzeň opravdu vzdaluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Co vůbec říkáte na Smetanu? Za mě, oproti Kozlovi zlepšení, ale ne nijak markantní. Asi bych sháněl někoho jiného od příští sezóny

Reagovat
lichna.

Tezko rict, po tom začátku jsem asi cekal více. Ale bavi me jeho rozhovory, na základě nich to vypadá, že Smetana vi, co dělá. Akorát nechápu ty řeči o tom, ze porad o něco hrajeme a proto se nedá zkoušet.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud potřebuje přesvědčit vedení, aby ho nechali dál (navíc by teprve začínal licenci), tak potřebuje i výsledky, aspoň nějaké. Takže nemá moc čas na zkoušení s mladými. Je začínající a Baník je těžká štace. On hraje o dost, ale plně otevřeně to samozřejmě říct nemůže.

Reagovat
lichna.

Na tom něco asi bude. Pak je ale na vedení, aby mu zadalo jasne cile. Tohle je takové preslapovani na miste.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak cíl nějaký určitě dostal, minimálně v rovině "začít dávat góly a zlepšit posledních 20 metrů". V klubu podle mě chtěli zjistit, jestli i v lize na těžkém postu (a trenér áčka Baníku je možná nejtěžší trenérská štace v lize) bude schopen zvládat kabinu, jestli bude mít přirozený respekt, jak zvládne komunikaci navenek, která je mnohem intenzivnější než u béčka nebo v Petřkovicích.....případně jak zvládne kontakt s cizinci.....

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ta licence nehraje roli. Dobrého nebo špatného trenéra určitě nedělá profi licence. A ohledně mladých, každý trenér by měl stavět to nejlepší a pokud na to mladý nemají, pak by hrát neměli

Reagovat
smazaný uživatel

Licence hraje roli v tom, že ještě delší dobu bude v tom případě zapotřebí někoho, kdo bude papírově hlavní trenér. Může začít remcat svaz, čert ví. On ještě nezačal, takže to je dost dlouhá fligna. Plus je otázkou, co Venca Daněk. Má svoje zaměstnání mimo fotbal (nebo aspoň měl), na přechodnou dobu to vzal, ale dál ? Nevím...

Reagovat
HorajzmAmmann

Simulace souhlas. Jinak mi nevadí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak za mě nejvíc simulantu má v kádru Slavia. Kuchta, Stanciu, Bah, to je otřes

Reagovat
fcb+mufc

Reagovat
Kaká10

Ano

Reagovat
djiros

Zápas co zápas. Dneska opět nezklamal. Jemu podobných v lize momentálně moc není.

Reagovat
braveheart

Já bych už za tyhle simulace rovnou vylučoval. Svozilovi někdo šlápne na prst, ale drží se za koleno a udělá 20 kotrmelců a tohle dělá pořád. O Šašinku se někdo opře v dolní části těla, ale ten se rozhlédne a pak se chytí za ksicht. Asi bych to pochopil v nějaké vesnické lize, ale ne, když je zápas v TV a kdy se to několikrát zopakuje a pak prostě musíš být totálně za idiota..

Reagovat
Banikovec7

Jestli myslis Sasinku tu situaci ve vapne, tak tam podle me docela dostal loktem, netvrdim, ze faul, ale nemyslim, ze by nejak simuloval. Svozil je lopata.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, ale dostal do hrudi a ne do obličeje. Akorát ze sebe dělá šaška. Já souhlasím, normálně bych zpětně za tyhle nesmyslné simulace dával stopky.

Reagovat
Banikovec7

No me prave prislo, ze dostal do tvare, ale videl jsem to jen na mobilu, tak si jisty nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli rameno, hruď, ale určitě ne tvář.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak se na to kouknu znova, protože dostal tuším kopačkou do nosu

Reagovat
HorajzmAmmann

* koukni

Reagovat
HorajzmAmmann

aha, tak sorry, on se chytal za obličej a až potom ho možná štrejchnul nohou...

Reagovat
Greny

a Novak v tom veku a case to vzit na sebe

Reagovat
djwenca

to bylo první, co jsem si říkal

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Slavia10

Novák si chtěl asi říct o přestup do Slavie.

Reagovat
bakasa

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl, ale musel

Reagovat
Puskas

Křapácký zákrok Svozila...

Reagovat
FCB1922

Zábava dobrá, pohled na hráče, jak odemykaji zámek na řetězu a prolomili bránu, aby poděkovali pravým fanouškům Baníku, nádhera.

To na internetu nezazijes. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jake je kriterium pro praveho fanouska?

Reagovat
FCB1922

Ty to nejsi..

Reagovat
berliner

De Azevedo kdyz mel prijit na hriste tak jsem si myslel ze da Gol Skoda ze jsem si na to nevsadil

Reagovat
FCB1922

Ok, otázka... Ne pro Židy, či dementy z Chebu... Teď sem něco četl na Instagramu, ofiko účtu nejlepšího brankáře ligy, tzn. Lastyho. S něčím tam souhlasil. Nuže. Co chceme po Baníku? ( prosba se sužuje o židovskou enklavu, mrdky z chebu a imbecilni lopaty z internetu, tudíž, cukrousi, bobis a Frankie? Co vy? Problematika Baníku, spíše posun v budoucnosti?)

Reagovat
smazaný uživatel

Ses naucil cist?

Reagovat
Banikovec7

Skoda golu v zaveru, to uz by bylo 3 a trictvrte zapasu bez inkasovaneho golu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Včera mi přišlo, že Baník hrál až moc rychle dopředu. Pořád kolmice za obranu, ale nikdo nepodržel balon. Líbil se mi celkem Fleisman (pořád to je na základ ) a někdy do ofenzívy Sanneh, ale do defenzívy mi občas přišel že je úplně mimo. Pořád mu někdo musel ukazovat kam se má postavit (což se dá samozřejmě odbourat). Možná bych Sanneha zkusil do zálohy.

Reagovat
Paprika

U Flasky asi souhlas, ale osobme bych uz tak radeji videl nekoho jineho...co se tyce Sanneha do defenzivy, tak mam pocit, ze za Fillem by vcera shorel kdokoli...

Reagovat
John Obi Mikel

Boleslav

Reagovat
ratusek

Reagovat
Liquid

Jak může baníkovec přát záchranu Brnu ? Vždyť je v Ostravě nesnášíte, nejen Kepy by ti za toto plivl do tváře

Reagovat
John Obi Mikel

Třeba to bude tím, že to mají blíž než do Teplic.

Reagovat
John Obi Mikel

*A do Bolky.

Reagovat
Greny

To je zajímavá otázka... To se těžko vysvětluje Pražákovi...

Na druhou stranu zde se nemusíme ptát jak může být Pražák tak blbej

Reagovat
Liquid

nejsú Pražák

Reagovat
John Obi Mikel

Vzhledem k tomu, jak často kritizuje Brno, tak bych řekl, že bude odtamtud.

Reagovat
Greny

tak to by slo v pet pred Srbskou

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Liquid

* v Srbsku

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slavia10

Škoda se Zmrhalem ukazují že prostě v rámci naší ligy jsou asi to lepší.

Reagovat
ratusek

Olomouc může udělat něco užitečného a oni se na to vyserou

Reagovat
Liquid

právě že udělali důležitou věc, Brnu dali sekeru 4 body

Reagovat
Puskas

Remíza se dala očekávat.

Reagovat
John Obi Mikel

Pro Teplice dobrý bod.

Reagovat
Banikovec7

klasická Látalova past

Reagovat
Figi

Karvina dnes v treninkovem tempu.

Reagovat
KingMaster13

Klasika Olomouc no jakožto klasická ukázka týmu, kterému o nic nejde tak se na to vyserou

Reagovat
John Obi Mikel

Zrovna Olomouc takhle hraje skoro celý rok

Reagovat
Greny

Však ji celej rok o nic nejde

Reagovat
andrew96

Lol, vždyť měla dost šancí a Teplice naopak kopu štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná pozitivní věc na nadstavbě, že se na to potom nemůžou vysrat

Reagovat
Liquid

Co se týče JAB/SPA, při rovnosti bodů když JAB doma vyhrál 1:0 a Sparta doma 2:1 se toto bere jako plichta a rozhoduje pak lepší skóre, anebo to má JAB lepší vrámci pohárové matematiky ?

Reagovat
Salfovic

Pohárová matematika tady neplatí.

Reagovat
Gelu28

tak pokud pohár matematika tady neplatí tak je to cocotina.....kdo to vymyslel na FAČR nebo na LFA

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Coutinho10

Jablonec dalsi dobrej zapas skoda, ze to neurvali, ale nakonec to mohli v zaveru i podelat, takze remiza asi ok

Reagovat
montaigne33

Hráli výborně- ve čtvrtek by se Slavii hodil Zelený= hraje poctivě a zodpovědně! Dá mu Trpišák v létě šanci?

Reagovat
Coutinho10

no, jako by se to celkem nabízelo, protože stoperská otázka bude problém, takže jestli nad ním nezlomil hůl, tak určitě za to, co v Jablonci předvádí by si ještě jednou větší šanci zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Trpiš už odepsal spousty dobrých hráčů a Zelený bude zřejmě další

Reagovat
Coutinho10

na stoperu u nás mám pocit moc nehrál, tam by šanci mohl dostat, když mu to v Jablonci jde nebo jestli někoho koupíme novýho, ale koho

Reagovat
John Obi Mikel

Zkoušeli jsme ho tam loni v přípravě a v generálce, co si pamatuju.

Reagovat
Coutinho10

j, ale ted v tom ma vetsi praxi a celkem hraje dobre...no jsem zvedavej, jak to v lete vymyslime

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad stopera kupovat nebudete ne? Na hostování máte Takacse, Tijaniho a Karafiáta. Duo Jugas, Pokorný nepočítám, těm v létě smlouva končí

Reagovat
Coutinho10

Tijani zraneny, nad Takacsem si myslim uz je zlomena hul a mozna tomu Karafiatovi da sanci, protoze ho ma rad, ale ten me nepresvedcil, ze na to ma, takze toho zpet moc nechci, tady bych bral radsi Zelenyho a jinak Deli se neprodlouzi, Hovorka zraneny, Kudela nemuze hrat evropsky zapasy, takze zbyva jenom Zima a predpokladam a doufam, ze na Kacharabu neuplatnime opci, takze jako tech pouzitelnych hracu napr. do boje o LM moc neni

Reagovat
db18

Reagovat
Oli99

Viktorka se už mohla přiblížit ke Spartě, Jablonci a Slovácku, ale místo toho si prakticky odřízne první čtyřku

Reagovat
ratusek

Tak porazí Teplice a když pak i Spartu, tak jsou zpět

Reagovat
Oli99

Teplice jsou zoufalý, ale moc se nám tam nedaří. A porazit Spartu na jejich hřišti, nevím no

Reagovat
ratusek

Jestli nevyhrajete v Teplicích, tak by se Gula ani neměl vracet s týmem do Plzně

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Oli99

No já si myslím že to úplně není Gulou, ale o některých hráčích (Brabec, Havel, Mihálik).

Reagovat
ratusek

Ale je. Fyzicky jsou absolutně v prdeli, tak nevím co trénují. A taky nevím, co třeba včera chtěl hrát. A to je tak skoro vždy

Reagovat
db18

To by znamenalo, že vyhrajem pohár, takže paráda.

Reagovat
Oli99

Ale po deseti sezónách v řadě poprvé mimo první tři fleky, bez placky

Reagovat
ratusek

No celkem bych vám i věřil. Ale proti Spartě by to bylo pade na pade, a proti Slavii ještě méně pro vás

Reagovat
Coutinho10

ale budou hrat doma...to je velka vyhoda

Reagovat
ratusek

Záleží jestli s fanouškama a i tak by to bylo 50% rozdělení fanoušků. Navíc to, co předvedli včera. To jeslti předvedou proti vám nebo Spartě, tak dostanou bůra. Jalbonec kdyby proměnoval ty stoprocentní loženky, tak si odvezl pohodové 3 body, ale kdyby je kdyby.

Reagovat
Coutinho10

Jablonce včera škoda, sice v předkolech vždy vyletí, ale bylo by celkem zajímavý je vidět v předkole LM....porazit během pár dnů Spartu a Plzeň by byla velká frajeřina

Takže pokud Plzeň bude hrát takto i ve finále, tak to bude mít těžký, ale myslim si, že k Mol Cupu přistupují vážněji, takže to podcenění v této soutěži z jejich strany nehrozí....mají to luxusně nalajnované

Reagovat
smazaný uživatel

hráli proti týmu co je v tabulce o dost výš, je chyba o tom uvažovat jako o jasném vítězství...remíze je dobrý výsledek

mimochodem mají úplně stejné skóre, jen tak pro zajímavost

Reagovat
Oli99

A kde píšu o jasném vítězství? Jen jsem napsal že se mohou přiblížit ke třem zmiňovaným... A vzhledem k výsledkům v minulých deseti letech a možnostech Plzně je stále můžeme v klidu brát jako Top 3

Reagovat
OTASi

Reagovat
Neon

OT: Rusko

Reagovat
wwwx

Reagovat
Freedo

Reagovat
Liquid

další co věří Babišovi a Hamáčkovi, něco jako, za rok si Velikonoce užijete, letos vydržte....

Reagovat
smazaný uživatel

věřím naším bezpečnostním složkám, ne vládním politikům

Reagovat
Freedo

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Neon

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

A ty fungujou nejspis skvele, kdyz jim to trvalo jenom 7 let, nez to vysetrili.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi prostě typická cílovka Zemana a Okamury, nic si z toho nedělej, netrap se tím příliš

Reagovat
smazaný uživatel

Proc bych se tim mel trapit? To muze trapit tak maximalne tebe.

Reagovat
Liquid

Reagovat
kilobyte

Tak ono obvinit Rusko z teroristického útoku a vraždy dvou lidí není sranda. Navíc bych se vsadil, že to chtěli spíše ututlat, ale něco jim uniklo.

Reagovat
asenagio

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Liquid

právě ti generál Pavel potvrdil, že s našimi bezpečnostkími složkami spolupracovali i zde zcela jasně další jiné zahraniční - neboli 2 dny před ohlášenou návštěvou ministra na 2 židlích v Moskvě, kdy se údajně měli uzavírat velké kontrakty na nákup sputniku a jednat o dostavbě Dukavan úplně náhodou po skoro 7 letech od výbuchů vyjde najevo takový blábol, jestli to považuješ za náhodu, tak si dobře naivní, zrovna jako pokud si myslíš, že v té světové vakcinaci nejde především o byznys

Reagovat
smazaný uživatel

co mi je do nějaký Pavla? navíc už je známá informace, že v poslaneckém výboru se přesně tohle řešilo před 14 dny, takže Hamáček chtěl letět do Moskvy už za situace, kdy o tom věděl

Reagovat
Nebelung

Fakt si myslíš, že bezpečnostní složky tu informaci dostaly před dvěma dny? Nebuď hloupý.

Reagovat
kilobyte

Jestli tam Hamáček neměl jet kvůli těm výbuchům.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rakoid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Jako to vyhosteni je uplne v pohode a melo uz bejt davno, ale to vazne nekdo veri, ze 7 let neco vysetrujou a pak to hodi na znamy rusky agenty?

Reagovat
wwwx

Samozřejmě, že to ví dlouho, ale 7 let mapují vazby lidí z ambasády, aby mohli říct konkrétním lidem: máme na tebe tohle, tak táhni hajzle a už se neukazuj! Odhalují, kdo v tom z Čechů jede s nima a v neposlední řadě se to hodí i k vyostření rétoriky při těch manévrech na Ukrajině.

Reagovat
Alan_Shearer

Proc ne muze to i souviset s odhalenim ruskych spionu v Bulharsku

Reagovat
db18

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Jen mi to nacasovani ted prijde takove divne.

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Reagovat
Greny

Pokud se nepletu tak teprve loni na podzim se tam oficiálně ukončila akce která začala po výbuchu v roce 2014

Reagovat
pingla

jo, cestu směrem na Lipovou otevřeli v zimě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
mistr129

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Kepy_FCB

Divna spinava hra....Budu stale vice verit te puvodni verzi ze so to majitel odpalil sam aby zakryl spinave ksefty

Reagovat
Nebelung

Jaké původní verzi? Policie už uzavřela vyšetřování? Nebo je to verze vyčtená z internetu?

Reagovat
Kepy_FCB

Už ani nevím,ale o téhle kauze jsem na netu určitě nikdy nic nevyhledával.

Reagovat
kilobyte

Tak to ten majitel musí být velký zvíře, když to stát radši hodí na Rusko než aby šel po něm.

Reagovat
eder

Reagovat
Kepy_FCB

Onen majitel určitě ne ale hodí se to jak je dostat rusy z Dukovan, zbavit se Sputniku V a navíc se zalíbit USA že taky se k nim přidáváme k nynějšímu nátlaku

Reagovat
Liquid

Reagovat
kilobyte

Sputnik a Rusy v Dukovanech chce jen Zeman a jeho parta. Babiš Dukovany zdržuje a čeká až Zeman na něj nebude mít páku a do Sputniku se taky nežene.

Udělat takový skandál kvůli "ničemu" je blbost.

Reagovat
meno

Zajímalo by mě, jestli trollíš pro prdel, nebo jestli tuhle propagandu fakt žereš

Reagovat
Liquid

netrollí a má naprostou pravdu

Reagovat
meno

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko i USA

Reagovat
r.mrazik

rusko tady nejspis odpali sklady a stejne do toho nekdo namontuje usa...

Reagovat
smazaný uživatel

Obě země jsou zlo. Tak proč to nezmínit.

Reagovat
r.mrazik

protoze to je dost pitomy vykrik,kdyz s tim nemaji nic spolecneho

Reagovat
smazaný uživatel

S výbuchem ne, ale ze situací současnou ano. Vládnul Trump 4 roky a neslyšel jsi o téměř žádných velkých konfliktech, přijde dědek Biden a už je zase konflikt s Ruskem. A vůbec do toho my obyčejní lidé nevidíme, takže bůh ví, jak to celý je.

Reagovat
r.mrazik

tak se koukni na datum,kdy ten utok u nas byl a co s tim ma co Biden spolecnyho

tyhle fantasmagorie od mladyho Klause a podobnych jantaru...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to nemá nic společnýho s tím útokem, to je ten problém. Já jen říkám, že za Trumpovi vlády tu žádný velký konflikt nebyl, a to jsou prostě fakta a pravda.

Reagovat
John Obi Mikel

Fakta to nejsou a je to lež. Ten atentát na Íránského generála vyvolal obrovskou bouři.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale nebyl tu žádnej válečnej konflikt ve vzduchu jak teď. Když jsou demokrati u moci tak se válčí a zbytečně se vyvolávají nový a nový konflikty s Ruskem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wwwx

Reagovat
montaigne33

V 2.pol. výborný Jablonec- aktuálně jste herně(i výsledkově) před námi/Slovanem... Celkově se hrál v Plz. pěkný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň bude doufat, že se bude postupovat i z 5. Fleku a že vůbec 5. Budou

Reagovat
Salfovic

To není žádná novinka.

Reagovat
db18

Na to stačí vyřadit Teplice, aby se postupovalo z 5. místa.

Reagovat
OTASi

Reagovat
jackinho10

taky jeste Slavia musi vyradit Olomouc

Reagovat
db18

Ajo, já už tak nějak automaticky beru, že druhé semifinále bude derby.

Reagovat
smazaný uživatel

rusko

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Losinho

Budějky jsou teď celkem v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale k fotbalu tyhle věci patří. Musíte si počkat, až skončím, až tady budou trenéři, kteří budou sedět, budou mít kravatu a budou v pravítku. Ale mě už nechte dožít,“ dodal Rada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co začalo u dubu?

Reagovat
smazaný uživatel

SK Slezská

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už vím kde, vím že Baník ale ještě nevím jak :)

Reagovat
bartes

jaké má teď Plzeň ambice? S těmito výsledky budou rádi za nějaké předkolo v Evropě. Pokud se vůbec do Evropy dostanou.

Reagovat
Blasphemer

Ano, budeme rádi za předkolo.

Reagovat
Salfovic

Titul, co jiného

Reagovat
Pablos

návrat tam kam patří Jinak si fakt, ale myslím ...že to Šádek prostě postupně rozprodá.

Reagovat
ACSeRw!n

ambice ? pocitat umis ne ?

Reagovat
meno

Poháry, jinak končí. Jenže to musí vypráskat mikrosituaci, přitáhnout Lavičku a trochu pustit žilou, aby posílili tým.

Reagovat
Slavia10

Šulce bychom si asi mohli vzít no.

Reagovat
martin1

Ty jedeš

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná výhra Příbrami venku, navíc celkově čekali na výhru 4 měsíce

Proč se 'snadno' nepřiblížit klidně záchraně ...

Reagovat
ratusek

Zlín může děkovat Pardubicím. Bylo by to o šest bodů a ještě reálná starost o záchranu. Takto už je to jasné asi celkově. Brno sice má asi trochu lehčí los, ale ne o moc oproti Teplicím. Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Bohušu, zase jaro, co ? ........ Se Starkovem, tvl .......

Reagovat
John Obi Mikel

Byl to boj (klasický zápas s Libercem), ale asi tak od 65. minuty jsme byli lepší a vyhráli jsme zaslouženě, byť ta naše efektivita není nic moc. Líbila se mi dnes obrana, v první půli docela Beran a po změně stran byl aktivní Kuchta a pomohla tomu i nová středová trojka. Už jen 7 bodů.

Reagovat
Puskas

Gerard: Jsem zklamán. A myslím, že Glen to vidí podobně.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem z toho docela zklamaný. Steve je můj oblíbenec, neskutečná oddanost Live, ale ukazuje se, že na ostrovech už jsou komplet zblblí a vymytí. Vedení soutěží v Anglii též hyperkorektní..... Nedávno Cavani o soupeři řekl něco s oslovením "negrito" a dostal zápasový i finanční trest. Vkládali se do toho tuším uruguayský svaz, dokonce nějací překladatelé a jazykozpytci, aby ho podpořili že v kontextu jejich jazyka je ten termín milý a vyjádřením přízně.....

Reagovat
Mass

Nebylo to soupeři, ale svýmu kamarádovi z Uruguaye, kterej mu za to ještě poděkoval.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, moje chyba ....

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Brno

Sloučit s Líšní pod nový název FC Líšeň Brno

Reagovat
Liquid

tak to ne, Líšeň je sympatická a zbrojovácký odpad nepotřebuje

Reagovat
Liquid

takže těsně před sezónou kdy brňáci ať už funkcionáři včetně Machálka, fanoušci tvrdili, že Pardubice za rok zpět do druhý ligy, že budou pouze do počtu a realita je, že Pardubice s Brnem co si ligu ani nevykopalo 2x porazili, tam je to musí strašně těšit

Reagovat
montaigne33

PU jsou POZITIVNÍM překvapením soutěže

Reagovat
meno

Překvapením asi ne, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
meno

Pokud jsi sledoval loni druhou ligu, tak letošní výkony nejsou překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Byli první před druhým Brnem jen o 3 body a dali o 20 gólů méně, než Zbrojovka která hraje hovno, takže překvapení to je.

Reagovat
meno

Hrát dobře dopředu v druhý lize je easy. Pardubky dostaly jenom 19 gólů, byly celou soutěž konzistentní a hlavně, a tohle je to nejdůležitější, mají dlouhodobý plán. To si u Brna tvrdit netroufám. https://www.sport.cz/fotbal/2liga/clanek/1517525-jako-plzen-proc-nenaplanovat-evropske-pohary-prekvapuje-namlsany-majitel-pardubic.html

Reagovat
John Obi Mikel

Tak jako občas jsem ji sledoval a byli hodně dobří, ale furt by měli hrát o záchranu a papírově mají jeden z nejméně známých kádrů. Takže ano, mne teda překvapily.

Reagovat
soukup

Druhou ligu jsem sledoval a překvapení je to velké. Ano ten klub funguje, ano měli dobrou obranu. Ale pořád to je chudý nováček, který poslední roky skládal velkou část kádru z hostování. Že hrají první polovinu tabulky překvapení rozhodně je.

Reagovat
meno

Vůbec. Stejně jako překvapení není Provod a stejně jako překvapení nebyl Matoušek. A až za 5 let bude hrát Dukla o poháry, taky to překvapení nebude.

Reagovat
soukup

tak doufám, že jsi na to na měl vsazenou dardu, jsi jeden z mála, pro které to není překvapení a tomu odpovídal i kurz

Reagovat
meno

Já vsázím hrozně hloupě. Když mi vyjde nějakej vysokej kurz, zabije mi tu výhru 6 malých, co nevyjdou

Reagovat
KingMaster13

No Dukla má blíž 2. lize jak 1. to se mi moc nezdá

Reagovat
meno

Jak říkám, počkej pět let. V sezoně 2026/27 bude hrát o poháry

Reagovat
KingMaster13

Oka tvoje slova si zapamatuju Jinak Pardubice pro mě osobně překvapením nejsou stejně jako nebyly Budějovice když postupovali a není pro mě překvapení Horejš Teď když mu tam rozebrali co mohli tak to má těžší

Reagovat
meno

Doufám, že ho podrží!

Reagovat
KingMaster13

Taky doufám

Reagovat
Liquid

Reagovat
dondinho

Snad dostanou Glen se Stevem aspoň sestřih, aby si zase mohli užít zápas se vším všudy...pokud už nemají předplacenou O2TV a nesledovali přenos

Reagovat
montaigne33

Slovan odehrál s SKS bojovný zápas- mohl skončit remízou... Musím uznat, že Slavie byla v 2.pol.o něco lepší. Doufám, že Slovan ještě o poháry zabojuje

Reagovat
ratusek

Slovácko lepší první poločas. Sparta druhý. Celkově zasloužená výhra Sparty, Slovácko zklamalo.

A zklamal Hložek, ale on za to nemůže, je tam uplně utopenej. Potřeboval by hrát o pozici níž nebo na křídle.

Reagovat
Losinho

pro něj to není vůbec dobrý.. po Euru by mohl jít

Reagovat
Banikovec7

Nerikalo se vzdy kdyz hral na kridle, ze patri na hrot?

Reagovat
ratusek

Asi ano, říkalo. Ale je tam uplně mimo dění, uplně odříznutý. Nevím čím to. Dočkal ty balony rozdává luxusně

Reagovat
Salfovic

Na podhrot. Tam hrál nejlíp, když byl před ním Juliš.

Reagovat
Selänne

Patří na hrot, ale nemůže tam běhat sám. To už je logičtější volba i ten kraj.

Nejvtipnější je, když se pak nakopávají balony přímo na něj. To je mi ho až líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano říkalo. Pro mě to tedy je hráč do útoku, nebo na podhrot

Reagovat
Rarášek

Ne, vždycky patříl na podhrot

Reagovat
kecipep

momentálně pleteme z hovna bič. Po covidu mít 7 zápasů během jednoho měsíce... k tomu zranění 3 hráčů základní sestavy (vzhledem k šíři kádru opravdu problém), karty nepočítám... Jestli z tohodle vytřískáme 4. místo, bude to na film

Reagovat
ratusek

Jo to dáte. První polovinu jste hráli dobře, pak asi došly síly nebo nevím,spíš asi Sparta zapnula na vyšší stupeň

Reagovat
Losinho

Kúdy

Reagovat
Berbatov9

Muze mi nekdo vic popsat toho Klimenta? Docela se mi dnes libil, mel by na Spartu/Slavii nebo je Slovacko pro nej strop, kde vsak bude vynikat ?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Na twitteru ho https://twitter.com/czechfooty hodně chválí. 2021 má 8golů ( 4z penalt). Techniku má skvělou, podrží balon a vyhrává dost soubojů. Je na něj každý zápas hodně faulů ( možná nejvíc v lize na útočníka). Slovácko má skvělý represink a on na tom má velkou zásluhu. Pro Spartu i Slavii by to byla skvělá posila. Já bych si přál, aby šel zpátky do zahraničí.

Reagovat
meno

Jako poměrně mladýho si ho za 40M koupil Stuttgart z Jihlavy, když se stal nejlepší střelcem Eura U21. Má i několik málo startů v Bundeslize a dal tam gól. Byť na to neměl, Němci v něm viděli a potenciál a nechali ho jít rozehrát do Bröndby. První sezona nic moc, v druhé se chytil a s bilancí 6+5 za 23 zápasů se stal 3. nejefektivnějším hráčem týmu (po Pukkim a Mukhtarovi). S velkým příslibem si ho chtělo Bröndby pořídít, ale Kliment, stejně jako většina českýh hráčů, co mají zajímavý potenciál, se zranil a to ho na 450 dní, včetně sbírání kondice, vyřadilo. Němci s ním neprodloužili a tak se vrátil zdarma do ČR. Byť je to talent, vělký kluby se báli jeho problémů s kolenem a tak se ho ujalo Slovácko a zbytek znáš. Být jím, nikam se nehrnu a hraju tam, kde jsem jednička a kde vím, že na mě počkají, když mě na měsíc nebo 2 vyřadí koleno ze hry. To se mu v Hradišti už taky stalo. Zmeškal kvůli tomu 7 zápasů.

Reagovat
Salfovic

Takže ideální posila pro Spartu.

Reagovat
wwwx

Aspoň by si měl Hancko při čekání na rezonanci v ÚVN s kym povídat.

Reagovat
meno

velký* kluby se bály**

Reagovat
Kepy_FCB

40M to určitě nebylo ale asi za 1/4

Reagovat
meno

1,5M euro.

Reagovat
ratusek

Vzhledem mi připomíná důstojníka SS nebo Wermachtu

Reagovat
RadekVonCZE

Tak když má příjmení Kliment tak na tom něco bude

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Prý o něj mají zájem všechny 3 největší kluby

Reagovat
kecipep

+ i zahraničí

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník, Slavia a..?

Reagovat
meno

Slavia, Opava, Karviná

Reagovat
smazaný uživatel

Blšany

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele