Partnerský horoskop pro Blížence: Váhy vám dopřejí svobodu, s Kozorohem to klapat nebude. Berana si do postele neberte

od Nikola Jaroschová
6 minuty čtení
blizenci znameni
Zdroj: Shutterstock

Jste čerstvě zamilovaní a chcete vědět, co vás čeká? Partnerský horoskop pro Blížence je tady, zjistěte, co vás čeká s ostatními znameními. S Beranem na sex zapomeňte, se Střelcem vás čeká akční dobrodružství a s Váhou si vzájemně dopřejete dostatek svobody.

BERAN

Zde se potkají dva jedinci, kteří mají rádi život, novinky a všechno si chtějí naplno užívat. Nesnášíte nudu, žijete teď a tady. I přesto se ale občas budete hádat, příčinou mohou být jiné názory třeba na politiku, ale i na sex.

Berany rozčiluje koketnost a rafinovanost Blížence a Beran je naštvaný, že nestíhá. Beran své argumenty sice řekne, ale Blíženec ho rychle umlčí a často ho ani nepustí ke slovu. Blíženec prostě rád vyhrává. Právě sarkastický Blíženec často Berana rozčílí, ale hádky brzo ustanou.

Jediné, co Beran nedá, je přelétavost Blížence. Když bude Beran ideální partner, všechno bude v pohodě. Jakmile přestane stíhat, se vztahem je konec. Harmonii nastolíte rychle a jednoduše. Beran nesmí usnout na vavřínech a musí se snažit být své drahé polovičce v něčem jiný a o krok napřed. V obou znameních žije Mars, který má mnoho energie, hlavně co se práce týče.

BÝK

Jestli se dají dohromady Býci a Blíženci, bude dobré, když bude mít Býk po ruce mokrý ručník. Býk ho bude totiž docela často potřebovat, aby si zachoval chladnou hlavu a zvládl Blížence fyzicky.

Blíženec Býka na první pohled totiž uchvátí a okouzlí. A to svou družností a bezprostředností, která jim ale po čase může začít vadit. Blížencům chybí i domácí pohodička, kterou budou muset zvládat Býci sami. Blíženec vedle sebe nechce domácí puťku, ale doprovod do společnosti. Navíc neumí být v klidu, na dlouhodobé soužití to s ním moc nevypadá.

Jestli ano, tak se budou muset obrousit hrany z obou stran. Blíženec totiž může Býkovi ukázat, že společenský život a zábava dodají jeho životu potřebné vzrušení. Býk zase může Blížence naučit, že i doma to může být skvělé a nemusí se kvůli tomu neustále někam chodit.

BLÍŽENCI

Jste dvojka, která se ve vztahu nikdy nebude nudit. Kromě toho vždycky najdete téma, o kterém budete mluvit. Občas ale můžete připomínat děti, které se hádají na písečku. Argumentovat umíte skvěle, proto u vás nebude ani jeden vítěz. Slovní škádlení u vás bude vždycky součástí rozhovoru, ale ošemetné to začne být až ve chvíli, kdy se do nich vloží sarkasmus a ironie.

Je možné, že si občas začnete i vymýšlet. Nechcete se ale zaobírat problémy, protože ty vás svazují, omezují svobodu a volnost pohybu. Na klábosení vás užije a co se zábavy týče, jste k neutahání. Intelekt a slovíčka upřednostňujete před city. Jste ale pár, který dokáže pobavit druhé, proto budete oblíbení ve společnosti i mezi přáteli. Nesmíte ale zapomínat, že život není jen o párty, ale že důležitá je i odpovědnost, bez které se vám život i vztah sesypou.

RAK

Rak přitahuje Blížence svým klidem, rozvážným chováním, ale také stabilitou na domácí půdě. Proto partner Blíženec nešetří na začátku vztahu komplimenty, kterými posiluje ego Raka. Oba milujete přírodu a porozumíte si i v tom, jak budete trávit čas.

Rak by nikdy neměl zapomínat na to, že Blíženec je vzdušné znamení, má rád společnost, rozruch a neklidný začne být v momentě, kdy se začne nudit. Rak je totiž znamení, které je nejraději doma, což může být základem možných problémů.

Blíženec nemá naopak vůbec důvod zůstávat doma, bere to totiž jako omezování. Rak jedná citově, Blíženec zase sází na jistotu. Rak si potrpí na hlazení, kdežto Blíženec má rád sex. Klíčem k nastolení rovnováhy je upřímná komunikace. Blíženec by měl pochopit, že péče, kterou mu Rak poskytuje, je důkazem lásky. Měl by ho vnímat, stejně jako vnímá důležité rozhovory mezi svými přáteli.

LEV

Lev má ohnivé srdce, a přestože je rád o samotě, občas je rád, když s ním někdo kráčí jeho cestou. Jenže tenhle spolukráčející musí dodržovat klidné lví tempo. Blíženci to začne brzy dělat problémy. Blíženci jsou známí svou neposedností, prostě musí pořád něco dělat a říkat. Nevydrží dlouho v klidu, kdežto Lvi rádi lenoší.

Naštěstí Blížencům vládne Merkur, takže je dost chytrý na to, aby věděl, že je lví lenost jen dočasná. Lev svému partnerovi zase dopřeje dostatek svobody a volnosti. Heslem vztahu je optimismus, oba máte velký smysl pro humor a milujete hry.

Blíženec by ale neměl zapomínat, že Lev chce mít nad vším kontrolu, a pokud bude Blíženec moc samostatný, Lev se začne chovat panovačně. To si Blíženec nenechá líbit a začne to analyzovat, což se jeho partnerovi vůbec líbit nebude. Lev si na řeči nepotrpí, chce vidět činy a skutky a to, že mu partner věnuje dostatečné množství obdivu.

PANNA

Na začátku budete mít dojem, že pro toho druhého uděláte všechno. Fyzická přitažlivost mezi vámi bude velmi silná, ale jen do té doby, než budete muset něco rozhodnout. Sice vám oběma vládne Merkur, ale oba máte rozdílný přístup k životu.

Blíženec je vzdušné znamení, kdežto Panna je zemské. Panna má ke všemu až moc rozumný postoj, kdežto Blíženec miluje šílené nápady, se kterými ale u partnera nepochodí. Panna ve všech vidí chyby, ale v sobě vůbec. Kritika Panny bude Blížence štvát a rozčilovat, protože ať udělá cokoliv, praktická Panna vždycky najde chybu.

Panna má jasný cíl, kdežto Blíženec nic rozebírat nechce. Jste proměnlivá znamení, takže si musíte dávat pozor na stabilitu, kterou bude narušovat odlišnost názorů. I když to vypadá na začátku nemožně, časem se sami sobě přizpůsobíte.

VÁHY

Tady se potkávají dva jedinci, kteří si dopřejí dostatek svobody, protože jste znamení vzduchu. Oba máte hodně přátel a milujete společenský život. Oba máte hodně aktivit mimo vztah, což může být svárem problémů. Zádrhel může například nastat, když Váha potřebuje nezávislost, ale i jistotu.

Jakmile Váha začne žárlit, prvotní sympatie se vytrácejí. Váha je totiž velmi romantické znamení a potřebuje cítit, že je milována. Dává svou lásku najevo a čeká to samé. Pokud se jí nedočká, promění se v soudce a svého partnera bude dost kárat. Blížencům ale vládne Merkur, který všechno okecá a Váha nenajde protiargument.

Jste ideální pár, protože Váha se nebude moc rozčilovat, když Blíženec změní plán. Pozor si ale musíte dát na to, že musíte řešit i problémy. Naučte se říkat, co se vám na tom druhém líbí, nebo nelíbí, protože oba si necháváte své pocity pro sebe, a to až do chvíle, kdy to už dál nepůjde a trpělivost přeteče. Jste pár, který umí vybudovat dlouhodobý vztah, ale pouze za předpokladu, že budete všechno řešit otevřeně a včas.

ŠTÍR

Potkává se tady Merkur a Pluto, který se všemu snaží přijít na kloub. Blíženec chce mluvit, ale Štír je znamení, které raději koná, než mluví. Štírovi připadá mluvení jako ztráta času, ale zato má velkou potřebu hlubokého citového i duševního propojení, kdežto Blíženec všechno bere trochu lehkovážně. Štír chce být doma, Blíženec ve společnosti.

Oba ale nesnášíte nudu, milujete neobvyklé věci a dobrodružství. Štír by neměl zapomínat na to, že Blíženec nesnáší omezování, nechce cítit nátlak. Štír je skvělý stratég, a když ukáže výhody společného soužití, Blíženec bude nadšený.

Blíženec si zase musí být vědom toho, že Štír je vodní citlivé znamení, které umí citově vydírat, když se v něm probudí žárlivost a svému partnerovi může ze života udělat peklo. Je jasné, že cestu ke šťastnému soužití si budete muset proklestit. Štír je velmi loajální znamení, oddaný protějšek, a když mu Blíženec nedá důvod žárlit, vše bude zalité sluncem.

STŘELEC

Humor a výřečnost Blížence je pro atraktivního Střelce velkým lákadlem. Milujete zábavu, dobrodružství a více času budete trávit venku než doma. Ke spokojenosti budete potřebovat volnost, ale každý jiným způsobem.

Střelec touží po fyzické nezávislosti a vždycky musí mít pocit, že to, co dělá je jeho rozhodnutí. Blíženec chce duševní svobodu, rád dělá něco nezákonného a překračuje omezení. Na život máte podobný názor a základním prvkem u vás bude přátelství.

Blíženci jsou vzduch, Střelci oheň, proto půjde o velmi akční vztah. Je to ohnivé a vášnivé spojení, ale neměli byste zapomínat, že ve zvěrokruhu jste proti sobě v opozici. Jeden může mít skvělou náladu, druhý tu nejhorší na světě. Navzájem si polezete na nervy. Oba si sice budete navzájem odpouštět, ale Střelec neodpustí nedostatek respektu. Po hádce vás spojí upřímnost, otevřenost a schopnost přizpůsobit se změnám. Jakmile ve vašem vztahu vyhasne oheň, vyhasnou i vaše city.

KOZOROH

Kozorohu vládne přísný Saturn, který může být s poletujícím Blížencem v šoku. Kozoroh dopředu promýšlí každý krok, kdežto Blíženec nezjišťuje, co dělá. Kozoroh je šetrné znamení, které má vždycky rezervu, Blíženec utrácí podle libosti.

Kozoroh neriskuje, je to praktické znamení, které si potrpí na stabilitu, což je naprostý opak Blížence. Dalším oříškem je sex a romantika, protože Kozoroh si toho na sebe občas naloží dost v práci a na něžnosti nemá moc náladu a energii. Navíc vám bude dělat i problém potkat se ve stejný čas na stejném místě, protože Blíženec je dost nedochvilný.

Při dlouhodobém vztahu si položíte otázku, proč jste vlastně spolu. Kozoroh je znamení, které chce mít všechno pod kontrolou, sebe i partnera. Blíženec si zakládá na svobodě a Kozoroh ho často může velmi omezovat.

VODNÁŘ

Blíženec miluje diskuze a Vodnář vždycky najde zajímavé téma, které je potřeba probrat. Vy se proto zřejmě seznámíte ve společnosti, mezi přáteli. Přitáhne vás k sobě skvělá komunikace, všestrannost a energie. Blíženec překypuje nápady, Vodnář je dokáže zrealizovat a uvést do praxe.

Oba potřebujete nezávislost, kterou si vzájemně poskytnete, ale občas se do sebe i přes toleranci zakousnete. Blíženec narazí na tvrdohlavost Vodnáře, protože nad věcmi moc nepřemýšlí a rovnou je koná. Úkolem Vodnáře je tempo Blížence zpomalit, ale dopřát mu dostatek prostoru.

Blíženec nesnáší, když mu někdo nutí svoje názory. Na pozoru se raději mějte od začátku vztahu, protože oba jste pod nadvládou vzduchu a nesnášíte stereotyp. Milujete překvapení a nebudete se navzájem cítit svázaně. Vodnář svého partnera vždy rád doprovodí do společnosti.

RYBY

Pokud existuje partnerství, kde není jasné, co bude za chvíli, je to vztah Blížence a Ryby. Ryby mají plnou hlavu nápadů, ale jsou mystické a tajemné a občas velmi nelogické. Blížence lapnou svou vnímavostí, intuicí i tím, že na začátku vztahu bude Ryba schopna splnit každé přání.

Ale Blíženec brzy zjistí, že Ryba je velmi náladové znamení, které je i velmi nečitelné, což je problém. Blíženec je upřímný, a když se Ryba stáhne do ústraní, Blíženec neví, co se děje a proč se to děje. Problém nastane, i když se Blíženec začne bavit s někým jiným, Ryba bude žárlit. Ideální bude, když vztah udržíte v přátelské rovině a když si Ryba slovní úlety Blížence nebude brát osobně. Oba jste ale velmi flexibilní, máte schopnost vyrovnat se se změnami a dopřát si čas a prostor.

Ryba si ale musí pamatovat, že Blížence nesmí nutit do vztahu, Blíženec zase musí vědět, že Ryba miluje, když ji někdo chválí.

Autor: Barbora Turková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články