Založ si blog

Konšpirátorska hierarchia a Výbor 300!

Dokážete si predstaviť mocnú skupinu, ktorá nepozná žiadne národné hranice, je nad zákonmi všetkých krajín, ktorá ovláda všetky aspekty politiky, náboženstva, obchodu a priemyslu, bankovníctva, poisťovníctva, baníctva, obchodu s drogami, ale i ropného priemyslu, a skupina zodpovedná nikomu okrem jej členov? 

Pre drvivú väčšinu z nás ľudí by sa takáto skupina zdala byť mimo sféry možností a schopností akejkoľvek danej organizácie. Ak tomu v skutočnosti veríte, potom ste vo väčšine. Koncepcia tajnej, elitnej skupiny, ktorá vykonáva kontrolu ale nad každým aspektom nášho života, je mimo nášho chápania. Američania sú náchylní povedať: 

‚Tu sa to nemôže stať, naša ústava to zakazuje’! Jedna kniha má grafické vyjadrenie o tom, že existuje taký orgán, ktorý sa nazýva ‚Výbor 300‘. Aj keď sa väčšina ľudí pokúsi vyriešiť naše problémy, hovoria alebo píšu o ‚oni‘; táto kniha hovorí presne o tom, kto ‚sú‘ a čo ‚oni‘ naplánovali pre našu budúcnosť!

Ako ‚sú‘ vo vojne s americkým národom už 50 rokov, vojna, v ktorej sme na pokraji prehry, aké metódy ‚používajú‘ a presne to, ako nám ‚oni‘ vymyli mozgy. Lenže ak ste zmätení v tom, prečo sa dejú veci, ktoré sa nám ako národom zatiaľ nepáčia, zdá sa nám bezmocné zabrániť, pretože sa zdá, že USA vždy vsádzajú na nesprávneho koňa.

Prečo sú USA v depresii z ktorej už nevyjdú, prečo boli naše niekdajšie spoločenské a morálne hodnoty odvrátené ale i zdanlivo navždy pochované? Ak ste zmätení z mnohých tých konšpiračných teórií, hierarchia konšpirátorov: výbor 300 členov jednoznačne stanoví, že tieto podmienky boli zámerne vytvorené tak, aby nás zrazili na kolená. 

Keď si prečítate aplikované pravdy obsiahnuté v tejto knihe, pochopenie minulých a aj súčasných politických, ekonomických, spoločenských a náboženských udalostí už nebude pre vás žiadny problém! Tento silný prehľad síl, ktoré sa pohybovali proti USA a vlastne proti celému slobodnému svetu, nemožno ignorovať!

Čína – rezolúcie BR OSN sú záväzné!

28.03.2024

Čína včera považovala za potrebné pripomenúť Bidenovej administratíve, že rezolúcie Bezpečnostnej rady OSN, sú záväzné pre členov OSN. „Rezolúcie Bezpečnostnej rady sú záväzné,“ povedal novinárom v Pekingu hovorca čínskeho ministerstva zahraničných vecí Lin Ťien. Bezpečnostná rada musí naďalej pozorne sledovať situáciu v Gaze a v prípade potreby sa [...]

Zničenie mosta v Baltimore nebola nehoda!

28.03.2024

Bol to inscenovaný útok na most v Baltimore a nebola to náhoda! Je plánovaná politika na zničenie kritických infraštruktúr a bude zameraná naprieč celých Spojených Štátov Amerických! Existujú aj iné teórie. Tu je jedna: Kapitán lode, ktorá narazila a zničila most v americkom Baltimore pochádza z Ukrajiny. Zdá sa, že to bolo urobené zámerne. Tweety na telegrame hovorili, [...]

Putin viní radikálnych islamistov a UA!

26.03.2024

Vladimir Putin dnes po prvýkrát povedal, že za minulotýždňovým útokom na koncertnú sálu pri Moskve stáli radikálni islamisti, ale naznačuje, že do toho bola nejakým spôsobom zapojená aj Ukrajina. V súvislosti s piatkovým útokom, pri ktorom maskovaní ozbrojenci vtrhli do radnice Crocus, spustili paľbu na návštevníkov koncertu a podpálili budovu, zabili najmenej 137 ľudí.

Krišjanis Kariňš

Šéf lotyšskej diplomacie Kariňš odstupuje pre trestné stíhanie

28.03.2024 14:37

Lotyšská generálna prokuratúra rozhodla o začatí trestného stíhania v súvislosti s jeho výdavkami na leteckú dopravu vrátane využívania súkromných lietadiel.

Jana Bittó Cigániková

SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve, žiada zrušenie tzv. prerozdeľovacej vyhlášky

28.03.2024 14:36

Kompetenciu prerozdeľovať peniaze navrhuje presunúť na zdravotné poisťovne.

požiar, václavské námestie, praha

Na Václavskom námestí horelo, dym bolo vidieť z celej Prahy

28.03.2024 14:21

Do nemocnice previezli jedného muža, ktorý sa nadýchal splodín.

Čína Filipíny Juhočínske more lode

Čína a Filipíny sa vzájomne obvinili z eskalácie napätia v Juhočínskom mori

28.03.2024 14:07

Loď čínskej pobrežnej stráž v sobotu zablokovala filipínske zásobovacie plavidlo, poškodila ho vodným delom a zranila pri tom troch filipínskych vojakov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,384
Celková čítanosť: 3815419x
Priemerná čítanosť článkov: 2757x

Autor blogu

Kategórie