Prejavy vďačnosti? Tieto znamenia zverokruhu nimi rozhodne neplytvajú

Vďačnosť? To im veru veľa nehovorí, pretože od malička vždy dostali to, čo chceli. A to bez toho, aby sa museli špeciálne namáhať. Vytrvalá práca a pokora... Pre tieto znamenia zverokruhu ide o neznáme pojmy.

17.04.2021 13:00
žena, notebook, kancelária, práca Foto:
Ste presvedčená, že nikomu za nič ďakovať nemusíte?
debata

Škorpión

Škorpión má od svojho života vysoké očakávania. Od narodenia je zvyknutý vidieť ostatných, ako mu plnia všetky želania. Spravidla sa k svojmu okoliu správa ako k poddaným či k podriadeným tak, ako by mu stále boli čosi dlžní. Svoju dominantnú povahu často zneužíva práve týmto spôsobom. Vďaky sa z úst škorpióna jeho okolie dočká málokedy.

Panna

Panna plánuje všetko – celý život. Do svojich plánov zaradí aj ľudí okolo seba a automaticky očakáva, že sa ich zúčastnia. Vie byť totiž nástojčivá… Z jej pohľadu to tak má byť a hotovo, pretože práve takto fungovala počas detstva. Či už ide o pomoc v domácnosti či v zamestnaní, panna očakáva aktívny záujem druhých bez zbytočných a pre ňu zaťažujúcich prejavov vďačnosti.

Blíženci

Blíženci sú veľmi spoločenskí a komunikatívni ľudia. Kvôli ich osobnosti sa im od malička dostávalo o čosi väčšej pozornosti než ich rovesníkom. To ovplyvňuje aj ich dospelý život, záujem, pomoc či lásku okolia berú ako samozrejmosť. Blíženci často veria, že dobré veci im len padnú do lona a nemusia sa preto nejako výnimočne snažiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vďačnosť #znamenie zverokruhu

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...