Bílí Tygři Liberec

Systém prodeje vstupenek na finále play-off

Date of publication Author Klub

Liberec - Díky výjimce Ministerstva zdravotnictví ČR může na zápasy finále Generali Česká pojišťovna play-off Tipsport extraligy ledního hokeje zamířit 300 fanoušků otestovaných metodou PCR. Bílí Tygři představují, jakým způsobem bude probíhat prodej vstupenek.

Systém prodeje vstupenek

Na zápasy finále proti Třinci umožní Bílí Tygři vstup 300 fanouškům z řad majitelů permanentních a klubových vstupenek. Na každé utkání bude k dispozici pouze toto omezené množství vstupenek. Klub nemůže určit, kterých 300 permanentkářů či majitelů klubových karet na zápas vpustí, rozhodovat tak bude rychlost při nákupu.

K nákupu budete potřebovat číslo permanentky a ověřovací kód, které naleznete na zadní straně svě permanentní karty.

Abychom však zajistili možnost navštívit zápas pro co nejvyšší počet permanentkářů, budou mít v první vlně majitelé permanentek či klubových karet možnost zakoupit si vstupenku pouze na jeden ze zápasů. Celkem tak na úvodní zápasy bude moci zamířit 600 různých permanentkářů.

Všechny osoby v Home Credit Areně budou muset dodržovat nutná hygienická opatření, jako například sezení s dostatečnými rozestupy či nošení respirátoru po celou dobu akce. Umožněn pak bude vstup pouze osobám s platným negativním testem provedeným metodou PCR, a to ne starším než 48 hodin.

Výjimku mají osoby, které prodělaly onemocnění COVID-19 v posledních 90 dnech. Ty test podstoupit nemusí, u vstupu však musejí potvrdit svůj pozitivní test v posledních 90 dnech. Na očkované osoby se bohužel tato výjimka Ministerstva zdravotnictví nevztahuje, musejí tedy, stejně jako ostatní fanoušci, podstoupit PCR test.

Cena vstupenek

Díky spolupráci se společností EUC Laboratoře, se klubu podařilo dohodnout dotovanou cenu PCR testu pro všechny fanoušky. Vstupenka tak bude stát 800 Kč, což odpovídá nákladům na provedení jednoho PCR testu. Cena zahrnuje provedení PCR testu, o němž přinášíme více informací níže.

Vzhledem k tomu je cena jednotná pro všechny fanoušky, žádné slevy pro děti či jiné zvýhodněné kategorie nebudou nabízeny.

PCR testování

PCR test je pro každého fanouška v ceně vstupenky. Testování bude probíhat v prostorách hlavního vstupu do Home Credit Areny v následujících termínech:

Pro 3. finálové utkání (čtvrtek 22. dubna):
Středa 21. dubna od 15 do 17 hodin.

Pro 4. finálové utkání (pátek 23. dubna):
Středa 21. dubna od 17:30 do 19:30.

V případě pozitivního výsledku testu nebude fanoušek na utkání vpuštěn a bude mu vráceno vstupné v plné výši.

Na místě je nutné se prokázat vstupenkou na utkání, osobním dokladem a kartičkou zdravotní pojišťovny. Doporučujeme též předvyplnění nutného formuláře, na nějž dostanou majitelé vstupenek odkaz - vyhnete se tak nutnosti vyplňování na místě a urychlíte tak své odbavení. Potvrzení o výsledku testu bude fanouškům zasláno formou SMS či emailu, kterými se následně fanoušci prokáží před utkáním při vstupu do arény.

Pro osoby, které prodělaly onemocnění COVID-19 v posledních 90 dnech, není test povinný, u vstupu se však musejí prokázat potvrzením o prodělání nemoci v dané lhůtě.

Pokud někdo z majitelů vstupenky promešká termín PCR testu, může si jej zajistit svépomocí a následně se jím před utkáním prokázat při vstupu do Home Credit Areny.

Start prodeje vstupenek

Prodej vstupenek na 3. a 4. finálový zápas odstartuje v pondělí v 15 hodin. Nákup bude možný pouze online po vyplnění údajů o majiteli vstupenky. Prodej bude vázán na jméno, není tak možné vstupenky dále přeprodávat!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Vstupenky na play-off MS v Praze a Ostravě jsou stále k dispozici!

Pérez se bude dále rozvíjet v Liberci. S Tygry se dohodl na dvouleté smlouvě

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit