Bílí Tygři Liberec

Představujeme finálovou Tygří DOKrabici!

Date of publication Author Klub

Liberec - Finále startuje! Nezapomeňte si ho užít spolu s luxusním přestávkovým programem, který vám naservíruje také liberecký DOK! Pro boj o Masarykův pohár jsme si pro vás společně připravili novou Tygří DOKrabici. A máte se nač těšit!

Tygří DOKrabice

Liberecký DOK je místo, kde si můžete mimo jiné vychutnat skvělou kávu z pražírny Nordbeans či ochutnat domácí pečivo z vlastní pekárny. Společně s DOKem jsme si nyní v průběhu play-off připravili speciální nabídku, díky níž si můžete vychutnat lahodný přestávkový program!

Ochutnejte finálovou Tygří DOKrabici, kterou si můžete předobjednat před každým hracím dnem finálové série! Předobjednávky na nedělní a pondělní úvodní zápasy boje o Masarykův pohár jsou již v plném proudu!. Ve finále play-off jsme si pro vás připravili novinku - krabici s vynikajícím vepřovým kolenem! Zakousněte k němu domácí kváskový chléb, zelný salátek, kyselou okurku a na dochucení přidejte plnotučnou hořčici. Právě takovou kombinaci nabízí Tygří DOKrabice!

OBJEDNÁVEJTE ZDE!

Sleva pro permanentkáře

To ale není vše. Společně jsme si také připravili skvělý benefit pro naše permanentkáře! V průběhu celého play-off budete moci využít slevu 10 % na kompletní sortiment DOKu! Jak na to?

Při fyzickém nákupu ve výdejním okénku se stačí prokázat svou permanentní vstupenkou a sleva vám bude automaticky odečtena. Využít ji ovšem můžete také při online nákupu! Zadejte svůj unikátní slevový kód, který byl ve středu 17. března zaslán všem permanentkářům na jejich kontaktní e-mail, a sleva vám odečtena z celkové ceny vašeho košíku.

dok sleva

Zavítejte do DOKu a užijte si play-off spolu s Bílými Tygry! Dobrou chuť!

VYBER SI Z NABÍDKY DOKU!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit