Druhý díl pohádky Tajemství staré bambitky má za sebou první klapku. Na výsledek se můžeme těšit před Vánocemi

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
tajemstvi stare bambitky
Zdroj: RADEK CIHLA / MAFRA / Profimedia

Zdá se vám, že se již dlouho neobjevila žádná nová česká pohádka? Nezoufejte, na jedné další se pracuje. A pravděpodobně vám udělá velkou radost, že se jedná o pokračování pohádky, kterou dobře znáte.

Máte rádi pohádky? Pokud ano, máte se na co těšit. Známá česká pohádka Tajemství staré bambitky chystá pokračování a natáčení začalo již před pár dny. Doufejme, že bude pokračování stejně skvělé jako předchozí díl.

Natáčení probíhá na zajímavých místech

Skvělou zprávou je, že se štáb rozhodl pro natáčení i přes veškerá opatření, která v minulosti většinu filmových tvůrců spíše odradila. Pravděpodobně se ptáte, jaké asi bude pokračování této oblíbené pohádky, které měla premiéru před deseti lety?

„Pokračování Bambitky bude opět tou nejklasičtější pohádkou, která nestojí na vizuálních efektech, ale na příběhu, lásce, napětí a samozřejmě v ní bude opět řada krásných písniček, které tentokrát složil Václav Noid Bárta. Měla by to zároveň být větší podívaná, oproti prvnímu dílu teď točíme pohádku pro filmové plátno,“ prozradil režisér Ivo Macharáček.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený [email protected] (@tomas_klus)

Pokud jste v prvním díle pohádky obdivovali kostýmy, i ty se nyní změní. Sám režisér dodal, že pohádka bude mít mnohem větší výpravu s novými kostýmy, novými reáliemi na zámcích Jindřichův Hradec a Mníšek pod Brdy.

Další překvapení, na které se mohou filmoví fanoušci těšit, jsou nové role, které by se měly ve filmu objevit. Filmový štáb se mimo zámky vrací také do skanzenu v Kouřimi a Přerově nad Labem.

Rodinný film plný známých herců

Nemějte obavy. I v pokračování této pohádky se objeví herci z předchozího dílu. Do své role se zpět vrátí Ondřej Vetchý jako Karaba a také Tomáš Klus a Kamila Janovičová jako Jakub a Anička, tentokrát ovšem v královských rolích.

Václav Noid Bárta se postará o hudbu i písničky, sám se také ale ve filmu objeví v roli podkoního Václava. Tvůrci již zveřejnili první písničku, kterou zpívá Tomáš Klus. Jeho hlas je doopravdy pro filmové pohádky jak dělaný.

Sám Klus se na svém instagramovém profilu pochlubil fotografií z natáčení. Na fotce s korunou na hlavě a dalšími kolegy mu to velice sluší. Štábu přejeme, ať natáčení probíhá podle plánu a na premiéru, která by se měla uskutečnit 9. prosince 2021, se budeme těšit.

Zdroj: Kudy z nudy, Instagram

Autor: Štěpán Pacík


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články