Přejít k hlavnímu obsahu

Čtení z ruky: Co o vás prozradí tvar vaší dlaně?

Když se řekne čtení z ruky, spousta lidí si ihned vybaví čáry na dlani. To je však jen jedna část této metody odhalování osobnostních črtů a budoucnosti člověka. O vaší povaze toho hodně vypovídají i další charakteristické rysy vaší ruky, například tvar dlaně. Zjistěte, jakému živlu vaše dlaň náleží, a co to o vás prozradí

Tvary dlaně odpovídají čtyřem přírodním živlům

Čtení z ruky, neboli chiromantie, rozlišuje čtyři základní tvary rukou, které pak přiřazuje k jednotlivým přírodním živlům – ohni, vzduchu, zemi a vodě. S každým živlem se pojí určité charakterové črty. S těmito prvky pracuje i astrologie avšak pozor, váš tvar ruky nemusí odpovídat vašemu astrologickému profilu. Můžete být klidně ohnivé znamení, ale vaše ruce budou odpovídat vodnímu živlu.

I den narození ovlivňuje váši povahu a život

Živel země

Dlaně charakteristické pro živel země se vyznačují svým hranatým tvarem a krátkými prsty. Jsou pevné a silné. Pro lidi s tímto typem dlaně je typická vytrvalost, ta se projevuje ve všech sférách života. Lidé s takovými dlaněmi mívají obvykle stabilní pevné vztahy. Nevadí jim rutina, naopak náhlé změny jim nejsou příjemné. Tito lidé jsou velmi praktičtí a mívají neobyčejnou fyzickou sílu. Často jsou to vyhlášení řemeslníci. Potrpí si na dodržování morálních zásad. Krátké prsty značí jejich rychlé myšlenkové procesy, tito lidé neradi ztrácejí čas a rychle se rozhodují. Široká dlaň pak ukazuje na dominanci, v práci jim vyhovuje vedoucí pozice, v rodině i ve vztahu chtějí o všem rozhodovat.

Čtení z dlaně: Co o vás prozradí čáry na pravé a levé ruce?

Podej mi ruku a já o tobě zjistím víc, než víš ty sám... Pokud vám tohle někdo řekne, buďte si jistí, že umí číst z dlaní a odhalí i nejtemnější zákoutí vaší duše. Co všechno se dá vyčíst z pravé a levé ruky?
svetzeny.cz

Živel ohně

Ohnivé ruce mají dlouhou protáhlou dlaň, avšak krátké prsty. Dlaně jsou typické výraznými záhyby a pahorky. Lidé s tímto typem dlaně jsou stále v pohybu, často zvládají s přehledem více aktivit naráz. Fyzická aktivita jim přináší i úlevu, často v posilovně „upouští páru“. Jsou to velcí sportovci, kteří podávají skvělé výkony. V práci jsou to „žraloci“, kterým vyhovuje konkurenční prostředí, jsou velmi soutěživí a jen tak něčeho se nezaleknou. Ve vztazích bývají tito lidé impulsivní a vášniví. Bohužel neumějí vůbec odpočívat, což se jednou může podepsat na jejich zdraví.

Živel vody

Pro dlaně živlu vody je charakteristická jejich výrazná délka, dlaň i prsty jsou hodně protáhlé a úzké. Na dotek je dlaň měkká a má také výrazný sklon k pocení. Tito lidé jsou velmi citlivé povahy. Mají silně rozvinutou intuici, emoční inteligenci a empatii. Bývají to přemýšliví snílci, kteří jsou často duchem nepřítomní. Jsou také velmi nápomocní, vždy vám v nouzi podají pomocnou ruku. Nejsou materiálně založení, na lidech a vztazích jim záleží více než na majetku. Skvěle se uplatní v práci s lidmi, například v zákaznickém servisu, jako terapeuti a zdravotníci.

Dějí se vám v životě špatné věci? Možná máte karmický dluh z minulého života. Zjistěte svůj podle data narození

Živel vzduchu

Dlaně lidí, které spadají do živlu vzduchu, jsou čtvercového tvaru s dlouhými prsty. Často tito lidé mívají velmi hubené ruce a kostnatou dlaň s vyčnívajícími klouby a úzkými prsty. Pro tyto lidi je typické racionální a logické uvažování, svá rozhodnutí dělají vždy na základě rozumu. V práci se nejlépe uplatní v technickém oboru, kde budou moci tvořit, vymýšlet, zlepšovat. Jsou to velmi zvědaví lidé, kteří nad něčím neustále přemýšlí. U svého partnera se budou více než na vzhled soustředit na to, zda si mají co říct. Někdy tito lidé mohou působit necitlivě, protože v sobě nemají žádnou empatii. Také snadno podléhají stresu a úzkostem, protože nad vším moc přemýšlí.

Čakry v těle mají na váš život velký vliv. Jak poznáte, že máte některou zablokovanou?

Necítíte se dobře a nevíte proč? Jste často nemocní, máte špatnou náladu, nic vás nebaví? Na vině mohou být zablokované čakry. I když pro ně neexistují lékařské důkazy, východní medicína jim přisuzuje velký vliv na duševní i fyzické zdraví člověka.
svetzeny.cz

Horoskop: Tato znamení zvěrokruhu jsou divoká a bouřlivá

Tato znamení zvěrokruhu jsou všechno, jen ne křehké květinky. Seznamte se se znameními, která jsou opravdoví bouřliváci. Patříte sem vy nebo někdo z vašeho okolí?
svetzeny.cz